Mamici din Arad...? (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Felicitari Clau si Claudiusi sa va traiasca printisoru
Bine-ai venit pe lume Raul-Andrei!Sa-ti dea d-zeu sanatate si tot ce-ti doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Anto, drum bun si sper ca data viitoare sa ne intilnim si noi!

Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor.Acum am venit de-afara cu Dragos,ne-am plimbat cu bicicleta.E super afara.
Cristina si Dragos s-a dat jos din pat zilele trecute,de fapt a cazut cand a vrut sa se dea jos,la noi patutul e destul de inalt.S-a lovit la mana putin ca a cazut pe ea.
Alina mai spune-ne si tu ceva.

alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

Ceau fetelor.Acum am venit de-afara cu Dragos,ne-am plimbat cu bicicleta.E super afara.
Cristina si Dragos s-a dat jos din pat zilele trecute,de fapt a cazut cand a vrut sa se dea jos,la noi patutul e destul de inalt.S-a lovit la mana putin ca a cazut pe ea.
Alina mai spune-ne si tu ceva.

alina

Ale mele au dobindit dexteritate deja in escaladarea patului...Dar sunt pline de vinatai pe picioare...
Uau, Dragos merge cu bicicleta?
Ce bicicleta i-ai luat?
Am citit ca i-ai luat costum. Abia astept sa vad poze. Intradevar Timisoara este net superioara Aradului dpdv comercial si nu numai. Si mie imi placea sa merg la Tm dupa cumparaturi.De unde i-ai cumparat costumul?
Si aici a fost frumos, dar cica de miine incep ploile...
Alina, nu mai zici nimica?

Cristina si gemenutele

--

Mergi la inceput

Ale mele au dobindit dexteritate deja in escaladarea patului...Dar sunt pline de vinatai pe picioare...
Uau, Dragos merge cu bicicleta?
Ce bicicleta i-ai luat?
Am citit ca i-ai luat costum. Abia astept sa vad poze. Intradevar Timisoara este net superioara Aradului dpdv comercial si nu numai. Si mie imi placea sa merg la Tm dupa cumparaturi.De unde i-ai cumparat costumul?
Si aici a fost frumos, dar cica de miine incep ploile...
Alina, nu mai zici nimica?

Cristina si gemenutele

--

[/quote]Cristina,Dragos nu merge singur cu bicicleta ca nu ajunge bine la pedale,il imping eu sau merge pe langa ea.Este din plastic si are 3 roti.Costumul l-am cumparat de la KAPPA din TM,aveau haine super pt.copii,dar si scumpe.Ai putut sa-ti gasesti tot ce vrei.Mi-am cumparat si eu adidasi si ceva pantofi negri cu toc(nu foarte mare).
Am mai fost si la TERRA,care e stil KAPPA,de acolo nu am cumparat nimic.Sa stii ca in Arad nu sunt magazine asa fain ca si in TM.
Va pup fetelor,mai treceti pe-aici cele care absentati.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Helo fetelor,am vazut de ieri ca a nascut Clau si i-am trimis un sms.
Claudiu sa-ti traiasca feciorul si sa fiti cu totii fericiti!
Eu sunt mai binisor dar de alataieri ni s-a stricat masina.E crincen fara ea.Sper sa ajung pe la Clau la spital daca mi-o repara al meu sotior.Sper sa nu ne fure benzina de unde am ramas in pana ca numai ce facusem plinul.
Sper sa ne puna Claudiu pozele repede sus sa-i vedem odorul!
Va pup!

Mergi la inceput

Ceau Alina,imi pare rau ca s-a stricat masina,e groaznic fara.
Fetelor,dragutelor,ce mai faceti? Eu sunt super obosita ca azi am facut mancare toata ziua si am pregatit pentru "cheful" lui Dragos.Calin a umplut casa cu baloane,azi noapte a umflat pe baloane pana la 2,noroc ca a avut ceva pompita.
Ma duc sa fac un dus sa ma racoresc si sa ma relaxez si gata cu munca pe azi,doar chefuim in continuare.
Va pup si poate diseara va pun poze.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Petrecere frumoasa si La multi anisori!

Mergi la inceput

Mersi Alina.Ziua lui Dragos e in 11,dar noi sarbatorim azi ca atunci nu suntem in Arad,mergem la parinti.

alina

Mergi la inceput

Alina M, cum a fost la petrecere?Citi invitati ati avut?Cum s-a manifestat Dragos?
Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

Mergi la inceput