Mamici din Arad...? (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Helo fetelor!In sfirsit mi-a trecut de tot degetul!1
Asta e cea mai mare bucurie a mea ca nu puteam nici macar sa spal vasele.Mai ales ca vin Pastele si as mai fi facut si eu ceva prin casa.
Am avut santier un pic ca mi-au facut un dulap pe hol si m-au stresat.Cu bebe sunt bine da cica s-ar parea ca n-ar fi fetita?????
Ciurprize, ciurprize!Asa ca nu stiu ce sa mai cred.
In fine noi il asteptam prin 29 aprilie .
E ok in 8 la restaurant si sper sa-mi fie bine sa pot ajunge la intilnire.Al meu sot nu vine.Voi?
Clau mai ai un pic!!!!!!!si ai sa fiidupa.
Eu inca mai caut patut pentru bebe.
Clau eu am vazut pentru astia mici la Regalo niste scoici din plastic si cu saltelute in care ii pui si ii poti tine si in casa cind stau trezi si sa ii cari cu masina .Sunt foarte practice.
Alina, daca va fi baietel il vom numi Dragos-Stefan.
Miine o sa am ceva treaba dar incerc sa mai intru dimineata sa vad cit de harnicute sunteti!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina,
Uite cum arata patutul si caruciorul pe care le-am luat noi la bebe si le-am luat la preturi foarte bune
Patut :
http://www.chicco.ro/_0luni+/somn_pat_pliant_caddy.htm
- noi am dat 1.000.000 lei la InterQ dar este cu 1.500.000 la Pret pe Eminescu si mai avem si scoica(sper ca vom avea);
Carucior:
http://reclama/product/details/56
-doar ca caruciorul e doar intr-o culoare in rest e la fel si l-am luat de la Pret cu 4.000.000, iar la magazinul ala de pe colt la Metianul l-am vazut cu 9 milioane
Ma bucur ca ti s-a vindecat degetul....ia-o si tu mai incep cu curatenia ca nu e bine sa faci prea mult efort mai ales ca nu te-ai simtit prea bine...
Pupici!

Mergi la inceput

Apropo Alina daca tot il asteptati in aprilie 29, atunci eu te astept la Mamici martie- aprilie....asta daca vrei sa te desparti de mamicile de mai - iunie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Azi am fost foarte matinala.M-am trezit de la 7.Sper sa nu o iau pe urmele tale Clau cu insomniile,,,,,,
Merci de tip-uri/Am fost pe la inter q dar nu stiu cind mai primesc marfa, in legatura cu patutul.e super fain!Am sa incerc sa apelez la o cunostinta sa vad daca pe ea o anunta .
Pe eminescu cum se cheama magazinul?Nu de alta da il trimit numai pe al meu sot si sa stie unde sa caute.Si il pun sa se uite si de scoica.Cele de la Regalo erau de la 2.600.000 in sus.E super si carutul.Dar de grija lui am scapat ca a zis sora-mea ca vrea ea sa i-l cumpere.
Deci miine te internezi?Incep eu sa am emotii,,,
Lasa,bine ca faci sarbatorile acasa!

Mergi la inceput

Alnia M....are ceva probleme cu calculatorul si spera ca se va rezolva pana dupa-masa!!!!
Alina ce matinala esti!!!!!!!
Ptr nimic...
Pe eminescu magazinul se numeste "Pret" si mai au magazine si la gara si langa Billa...au marfa exact ca si la InterQ...vezi ca si acolo sunt patuturi dar sunt 1.500.000 lei...
Fetelor pe unde mai umblati? Eu ma duc sa ma pregatesc de consultatie!!!
Va dau de stire cum a fost la consultatie!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Alina, ma bucur ca esti bine. Mai ai si tu putin si nasti si te induc in eroare cu ce e. Nu conteaza , sanatos sa fie.
Clau, cum a fost la dr?Miine te internezi?Sper ca mai apari pe aici, daca nu oricum iti tinem pumnisorii.
Alina, ce-a patit calc tau?
Ma duc sa-mi trezesc gizele ca au dormit destul...
Va pupam, Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor!Ieri nu am avut timp sa intru.Azi acum am ajuns acasa de jumatate de ora.Am fost sa fac si ceva cumparaturi(cadouri).Acum o iau pe Bianca si mergem la casa sa se joace la nisip.
Pentru mine e bine 8 apr.Doar noi sau si sotii la masa de alaturi?

Pupici

Mergi la inceput

Eu am sa lipsesc cateva zile ptr ca maine ma prezint la spital la ora 7.30 sa-mi provoace nasterea......va dati seama ca vine pe 1 aprilie.........
Nu mai stiu ce naiba sa va spun ca sunt cuprinsa de emotie si de groaza ......
Va da al meu sotior de veste cum a decurs totul...
Eu va pup si sa auzim numai de bine...
pentru mine!!!!!

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Claudelu

[b][font=Comic Sans MS][teal]
Eu am sa lipsesc cateva zile ptr ca maine ma prezint la spital la ora 7.30 sa-mi provoace nasterea......va dati seama ca vine pe 1 aprilie.........
Nu mai stiu ce naiba sa va spun ca sunt cuprinsa de emotie si de groaza ......
Va da al meu sotior de veste cum a decurs totul...
Eu va pup si sa auzim numai de bine...

Clau, iti tinem pumnii si ne rugam sa fie totul ok. Las ca mai e putin si-ti tii bebeul in brate.Va asteptam pe amindoi sanatosi si voiosi pe aici.

Te pupam,
Cristina si gemenutele

--

Mergi la inceput

A nascut Clau!!! Am citit pe forum.
Bine ai venit pe lume Raul Andrei! Sa fii sanatos si norocos!

Pupici,
Cristina si gemenutele

--

Mergi la inceput