Amanta pt o viata?!
Raspunsuri - Pagina 7
papadie spune:
quote:
Originally posted by PaulaM
Buna,
tot eu sint! Va scriu dela d-na N de acsasa. A fost o seara plina de surprize! Ne-am vazut saptamina asta, am stat impreuna 2-3ore..
Adica erai la nevasta lui acasa si ne-ai scris pe forum???
GabiG spune:
Paula,
cred ca trebuie sa schimbi titlul subiectului cu " In unul sau in 3 mergem mai departe"., din cite vad sa simtiti bine impreuna cu totii.
Nu stiu ce sa zic, asa cum ai spus si tu sint multe elemente care ne scapa. Daca si tu si sotia lui va multumiti sa impartiti un barbat, asta este hotarirea voastra. Imi si inchipui cit este el de umflat in pene. De multe ori in spatele unor astfel de situatii se ascunde multa lasitate (din partea barbatului, care promite mare cu sarea, dar in fond vrea sa le pastreze pe amindoua).
Si cum bine spunea cineva mai sus, in mod normal amanta e mereu singura. In momentele in care ar trebui sa fie atmosfera cea mai frumoasa (de sarbatori, in concediu etc).
Uneori trebuie lasata inima la o parte si rationat. Numai tu poti sa stii ce vrei si ce simti inlegatura cu situatia data!
Succes!
si Francesca 1an9 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://www.geocities.com/adrianb74
lily spune:
Iubirea e un sentiment atit de nobil !
Sper ca nu ai mintit si aici pe forum...ar fi pacat pentru cite sfaturi ti-au fost date ! Si pt neuronii risipiti...
quote:
Originally posted by PaulaM
De stiut stia de ceva timp…… Nu se stia ca ne-am mai vazut dupa ce s-au dat cam toate pe fata…… Si eu sint convinsa ca d-lui i-ar fi convenit situatia asta de minune…. Nu stiu cum si-a putut imagina ca am putea continua asa (in trei…).
Nu stiu ce va fi!!! Il iubesc asa cum nu am iubit in viata mea!!!! Nu cred ca imi va trece vreodata…… Si cred ca nici nu vreau….
Dar nu vreau si nu voi ajunge sa mint pentru el….. Nu pot sa-I permit in continuare sa faca ce vrea, cu mine, cel putin……
Sper ca se va clarifica situatia cit de curind pentru ca neuroni de irosit nu prea mai avem….
V-am pupat, Paula
PaulaM spune:
Cred si sper ca va fi ultima data cind voi mai scrie despre acest subiect…… Ca m-am hotarit!!!! Pentru mine e gata….
MINTE SI LA ORA ASTA!! Pe mine, pe ea….. Cred ca nu poate trai fara!!!
S-a mutat la maica-sa… Ca sufera saracul de el… Nu poate uita cite si mai cit am putut vorbi noi….. Ca nu a mai ramas nimic nespus…. Si el trebuie sa se linisteasca…… Si intre timp eventual sa “facem frumos amindoua” in continuare ca poate se va hotari intr-un fel…
Sint convinsa ca nu se va schimba niciodata… Eu cred ca am facut tot ce puteam sa fac…
Nu mai am de dat nimic!!!!
Asa ca iii voi comunica azi….. Dureaza de prea mult timp mizeria asta.. Tineti-mi pumnii!!
Aliada spune:
Paula sper din tot sufletul ca hotararea asta sa te tina si sa nu te duca de nas iarasi!Pentru a cata oara?
Adela99 spune:
Ma bucur ca te-ai hotarat, acum incepe greul...sa fi neclintita in hotararea ta, altfel exista riscul s-o iei de la inceput. Tarie.
"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga
papadie spune:
continuarea aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24091
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)