Amanta pt o viata?!
Este ciudat sa ajung sa ma intreb acest lucru..... Dar sa incerc sa incep cu inceputul. Ne-am cunoscut acum 6 ani, era tot insurat, am fost impreuna cam 2 ani de zile. A disparut pur si simplu intr-o buna zi…… Fara cuvinte sau fara explicatii. Ne-am revazut dupa alti 2 ani, nimic nu se schimabe si din pacate nici ceea ce simteam pentru el.
Am reluat relatia cu aceiasi nebunie si inconstienta ca intotdeauna. Se mai intimplase un lucru notabil intre timp: a aparut in viata mea Mara, care avea atunci 3 saptamini. Au urmat alti 2 ani su jumatate de clipe, zile, sfirsituri de saptamina furate. Periculos de minunate…. Mara ii spune “tatu”.
In tot acest timp mi-a spus ca sta acasa doar pentru copil….. Vroiam sa-l cred, cu toate ca era evident ca nu-i asa! Am fost si vara trecuta, in vacante, in Grecia, la mare, la munte. A urmat revelionul la care “nu a putut veni”, luna februarie cind a venit trimfator cu actiunea de divort inaintata.
Acum o luna m-a sunat sotia lui; ne-am intilnit – erau prea multe de spus. Am aflat cu stupoare ca in tot acest timp a dus o viata dubla. Ma doare sufletul inca.
Partea frumoasa este ca ne-am imprietenit (eu cu d-na N.). Si nu oricum; am iesit impreuna cu copii in parc, am facut pizza impreuna, au dormit impreuna (Mara are 2 ani si 6 luni iar a lor 8 ani).
Ne-am vazut ieri doar noi doi; vineri in 4 – cu tot cu copii la mine acasa. Am realizat ca simt la fel, ca nu mi-a trecut deloc, ca probabil nu o sa-mi treaca niciodata……
Nu mai vreau sa-l vad! Dar l-as vrea tot timpul….. Si nu exista decit o solutie daca-l mai vreau… sa accept sa fuga din cind in cind si pe la mine… sa minta in continuare….
Vre-o idée?
Raspunsuri
ellaalba spune:
Hm...fiecare isi traieste viata asa cum crede de cuviinta! Si oricum sfaturile nu s-ar potrivi pentru ca nimeni nu stie sufletul tau. Ai incredere in Dumnezeu si in tine si poate vei gasi DRUMUL!
Te sarut
maggda spune:
Nu cred ca merita sa-ti irosesti viata asteptadu-l cand trece pe la tine.Daca nu ar tine la sotia lui ar divorta si ar sta cu tine, dar asa lui ii convine situatia de minune!!!
Sunt convinsa ca ti-e greu dar sfatul meu e sa-l uiti!Vei gasi un barbat DOAR al tau.Povestile astea"stau pt copil" le folosesc toti cei care isi doresc o amanta si nici nu vor sa divorteze.
Mai gandeste-te
multa putere iti doresc!
manupop spune:
parerea mea este sa-l lasi!nu este drept nici pt tine nici pt familia lui(sotie,copil).si apoi daca te iubea cu adevarat ar fi divortat.
suferi si tu si provoci suferinta si familiei lui!
dumnezeu sa te lumineze!
vrabiuta spune:
paula,
stiu cat e de greu, dar nu stiu daca merita sa traiesti asa, asteptand weekendurile si avand un tata "de duminica" pentru fetita ta. cred ca si tu si ea meritati mai mult, meritati sa aveti langa voi un om care sa va fie alaturi in micile bucurii si necazuri de zi cu zi. cred ca asta inseamna sa ai o familie.
si cand fetita va creste nici nu vreau sa ma gandesc cum se va simti...
cred ca solutia e oricum in tine, daca poti sa te uiti in oglinda si sa accepti o minciuna ca stil de viata (si sa te poti eventual uita senina si in ochii sotiei si fetitei ei) atunci nimeni nu iti poate da nici un sfat.
daca nu, atunci stii singura ce ai de facut.
succes!
marcela si din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2
roxanak spune:
n-am decat un singur cuvant: telenovela, dar cum majoritatea se termina cu bine, sigur vei gasi in sufletul tau rezolvarea problemei (daca ai una cu adevarat).
mult succes si sanatate bebitei tale
Androix spune:
M-am razgandit.
Eu una in locul tau nu m-as fi bagat de la inceput intr-o situatie de genul asta. Si daca printr-un concurs de imprejurari as fi fost pusa intr-o situatie similara nu as sta pe ganduri: mai bine singura decat amanta. Dar fiecare isi site viata si fiecare situatie e diferita de alta asa ca nu cred totusi ca vei primi raspunsuri care sa se aplice "manusa" pe imprejurarile din viata ta
In orice caz trebuie sa recunosc ca ti-am pus povestea la indoiala (si inca o mai pun?!).
Andreea
Alyssa spune:
Zici ca te-ai intilnit cu sotia. Ea ce zice, cum a reactionat? Ati ajuns la concluzia ca puteti trai impartind un barbat? Si este el atit de barbat sa vreti amindoua sa fiti cu el cu toate ca v-a inselat si manipulat atita amar de vreme? Si daca vine in poza si a treia si a parta? Mai, barbatul asta cred ca se vrea sultan cu harem... Ce sa spun? Smoooth operator...
raviczki spune:
nu stiu ce sa zic...eu am fost mereu de partea cealalta a barierei si tind sa cred ca suntem mai puternici de atat... un om cu familie si cu copil mi se pare un teritoriu inaccesibil... dar, dragostea este ciudata si inexplicabil vine numai cand vrea ea... insa ca nimeni sa nu sufere exista niste reguli...nu stiu daca sunt ale omului sau daca vin de sus... tu suferi, fetita ta sufera...desii va doriti un lucru care nu a fost niciodata al vostru... dar sotia lui? dar copilul lui?...de fapt lumea lor se destrama...crezi ca ai devenit prietena cu sotia?...crezi ca stii ce e in sufletul ei?...crezi ca tu ai putea deveni prietena cu amanta sotului tau?...Exista o solutie morala si simpla...divortul...insa se pare ca nu va respecta suficient, nici pe tine, nici pe sotia lui...
trebuie sa fi un om bun de vreme ce iti pui intrebari de genul acesta...si sper sa gasesti raspunsul in sufletul tau si solutia cea mai buna si pentru tine si pentru fiica ta...
e greu sa-ti cladesti fericirea pe suferinta altuia...
multa bafta iti doresc si liniste... :)