Biserica miraculoasa.

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oz spune:

quote:
Originally posted by ilie

Azi este miercuri, zi de post ... dar un gand "pagan" ma inconjoara ... Oz, draga, eu deja cred ca tii cu tot dinadinsul sa superi fetele , sau poate chiar asta-ti doresti , sau poate noi suntem de neintales...
..... oricum eu astept in continuare ... donatia ta...
... dupa ce ne vei ajuta intr-un fel poate ne v-om intalege....

dragule,
pana si preotul din articolul respectiv spunea ca este pacat sa faci ritualuri din astea. Dumnezeu este peste tot si te aude tot timpul, nu poti sa-L fortezi sau as-L induiosezi sa plece urechea daca mergi 9 marti si te bati la intrarea bisericii. Daca crezi si te rogi cu adevarat te va auzi si de acasa si din alta biserica sau in alta zi, EL nu are anumite zile in care asculta plangeri.
Cat despre donatie habar n-am, pentru ce strangi bani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

La Letca Noua unuia din preoti i s-a spus in vis locul in care se afla ingropata o icoana veche de 200 de ani.

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Sper sa nu ma abat foarte tare de la subiectul initial. Citind postarile voastre mi-am adus aminte de un alt loc miraculos: Coslogeni.

Daca vrei sa aflati mai multe, gasiti la: http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=336&&idart=232&&numecap=Miracole&&cc=coslogeni

Am ajuns si eu, cu ani in urma acolo. Am fost si martora cand din cruce a izvorat mir. Nu mai era lume in ziua aceea. Eram numai trei fete: eu, sora mea si o prietena. Toate trei am avut la putina vreme schimbari majore in viata.

Laura
http://photos.yahoo.com/laura00ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

RUGACIUNEA SFANTULUI ANTON

IN RETRISTETEA MEA PARASIT SI DISPERAND DE ORICE AJUTOR OMENESC
RIDIC OCHII MEI RUGATORI CATRE TINE SFINTE ANTOANE,SLAVIT IN TOATA LUMEA SI IN SIRAGUL VEACURILOR ,CA MARE FACATOR DE MINUNI.
CU ACEEASI DRAGOSTE CU CARE AI IUBIT PE DUMNEZEU SI AI AJUTAT PE NENOROCITI SI SCAPATATI MIJLOCESTE SI PENTRU MINE LA ISUS HRISTOS SA-MI IMPARTASEASCA DIN DUMNEZEIREA LUI ATOTPUTERNICA ,ACEST HAR(se spune dorinta)
DEOARECE STIU CA MAI PRESUS DE TOATE STA JERTFA SUFLETEASCA, DE ACEEA MA CAESC PENTRU TOATE PACATELE MELE SI PROMIT SA TRAIESC INTOCMAI DUPA LEGEA LUI DUMNEZEU.
AMIN

va mai scriu o rugaciune care ajuta foarte mult si pe care eu o alatur intotdeauna rugaciunii Sfantului Anton

DUMNEZEULE,DUMNEZEULE ,DUMNEZEULE CAUTA IN CER SI TRIMITE DIN CELE PATRU VANTURI ALE PAMANTULUI DUHUL TAU CEL SFANT PESTE OASELE MELE PACATOASE ,SI ALUNGA DE LA MINE TOTI VRAJMASII VAZUTI SI NEVAZUTI ,TOATA FRICA SI TOATA PRIMEJDIA.
AMIN

Eddy, iti multumesc ca ti-ai scris povestea aici
As dori ca si cei mai sceptici sa inteleaga ca noi nu facem o invoiala cu Dumnezeu rugandu-ne 9 marti la rand in schimbul unei dorinte
Noi ne rugam Sfantului Anton care este mai aproape de Dumnezeu si
care dupa cum spune si rugaciunea ,mijloceste pentru noi la Acesta
Ca sa fiu mai inteleasa Sfantul Anton este pentru noi ca un fel de "pila"

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Roxana
Da, in biserica ! Nu stiu cine spunea ca "rugaciunea este respiratia sufletului".
In Noul testament biserica este considerata totalitatea credinciosilor care se aduna impreuna sa se roage, noi sintem templul Duhului Sfint.

quote:
Originally posted by aquariusrpro

Lily.. ai perfecta dreptate... dar cateodata sa bine-mi face sa-mi duc sufletul la "respirat" in biserica..!

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by cici

Eddy, iti multumesc ca ti-ai scris povestea aici
As dori ca si cei mai sceptici sa inteleaga ca noi nu facem o invoiala cu Dumnezeu rugandu-ne 9 marti la rand in schimbul unei dorinte
Noi ne rugam Sfantului Anton care este mai aproape de Dumnezeu si
care dupa cum spune si rugaciunea ,mijloceste pentru noi la Acesta
Ca sa fiu mai inteleasa Sfantul Anton este pentru noi ca un fel de "pila"

cici

Tot respectul pentru toti sfintii,dar eu nu cred ca sfintii mijlocesc pentru noi inaintea lui Dumnezeu.Eu stiu si cred ca singurul care mijloceste pentru noi este ISUS HRISTOS."Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni:Omul Isus Hristos."(Biblia - Timotei 1:5)

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Multumesc frumos pentru rugaciuni.Le-am copiat, si le voi citi.
A,m fost si eu laSf.Anton, acum cam 15 ani, cand eram la liceu.
Dar am mai fost la biserica Sf.Gheorghe, 7 vineri la rand.Cred ca stiti despre ce e vorba acolo.Si la sf.ina am mai fost, la icoana facatoare de minuni.
Pacat este ca ne aducem aminte de D-zeu, de cele mai multe ori atunci cand suntem intr-un impas, sau dorim ceva f. mult.Rugaciunile ar trebui spuse si cand ne este bine, nu trebuie sa-L uitam pe D-zeu. Eu cred foarte mult in biserica si in facptul ca ,credinta si rugaciunile iti indeplinesc toate dorintele, si te apara de rele.
Inca untem in luna martie, e bine acum sa voina un preot in casa ca sa faca o festanie de primavara, care are rolul de a apara casa si pe cei ce locuiesc in ea.

capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Azi am fost la biserica Sf. Vineri - Pajura - nu stiu daca o stiti;
Este o bisericuta superba, micuta, toata numai din lemn, cu o curte tare frumoasa. Zici ca intri pe alt taram acolo.
Preotul este un om deosebit, foarte inimos (s-a oferit sa gazduiasca doua cutii pentru donatii pentru Cristi si Teodora.
L-am intrebat cat este taxa de cununie/ botez si stiti ce mi-a zis?
"La noi aici nu e cu taxa. Fiecare da cat il lasa inima. Noi nu punem pret pe biserica".
Eu zic ca asta spune foarte multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilie spune:

quote:
Originally posted by oz
dragule,
pana si preotul din articolul respectiv spunea ca este pacat sa faci ritualuri din astea. Dumnezeu este peste tot si te aude tot timpul, nu poti sa-L fortezi sau as-L induiosezi sa plece urechea daca mergi 9 marti si te bati la intrarea bisericii. Daca crezi si te rogi cu adevarat te va auzi si de acasa si din alta biserica sau in alta zi, EL nu are anumite zile in care asculta plangeri.
Cat despre donatie habar n-am, pentru ce strangi bani?

Referitor la donatie ... ti-am facut o propunere la subiectul referitor la "Scaderea natalitatii..." si la http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23447
sau mai bine sa-l ajutam pe CRISTI !

Ilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Alina

quote:
Originally posted by alina morostes
Tot respectul pentru toti sfintii,dar eu nu cred ca sfintii mijlocesc pentru noi inaintea lui Dumnezeu.Eu stiu si cred ca singurul care mijloceste pentru noi este ISUS HRISTOS."Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni:Omul Isus Hristos."(Biblia - Timotei 1:5)

alina

Dis de dimineata ne hotarim sa mergem la biserica. Impreuna cu una din prietenele mele, cu mama si sotul acesteia si cu o colega de liceu a prietenei plecam spre Biserica Sf Anton unde auzisem ca sint ascultate rugaciunile. Ne-am rugat, am dat acatiste si am aprins luminari pentru reusita la examene - in acel an urma sa sustinem Bacalaureatul si Admiterea la facultate, eram dornice ca Dumnezeu sa ne asculte. Am luat Bac-ul; iar la facultate in iulie a intrat cu nota mare colega prietenei mele care excela la invatatura, apoi in septembrie a intrat la cu totul alt profil prietena mea (avind mai mult noroc,sotul mamei ei avea o functie mare ) . Eu abia dupa un an, dupa ce am invatat din greu, am reusit sa fiu admisa acolo unde imi propusesm.

Nu contest minunile care se produc, dar Dumnezeu vrea sa ascultam de El si sa ridicam rugaciuni fierbinti cu credinta si cu o inima curata. Chiar Fiul Sau Isus s-a rugat "Sa se faca Voia Ta, nu a Mea" si tot El spune ca lui Dumnezeu Ii place o inchinare in duh si adevar.

Mergi la inceput