Aveti grija cu Norton antivirus!
Raspunsuri - Pagina 2
tata_lu_julia spune:
quote:
Originally posted by iren
M-ai cam zdruncinat cu pc-cilin, ca tocmai p-asta l-am bagat in locul lu' Norton...dar l-am dezactivat oricum, pt ca nu mai suportam incetineala cu care mergea pc, asa ca acu fac curatenie manual, cind vreau! Nu prea e recomandat, dar ma scoate din sarite cind il vad cum merge ca melcu...Referitor la manual, cred ca sotul meu e singurul care citeste manualul de la un produs, orice, inainte de a-l instala
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
Dacă dezactivezi optiunea de online scan, e foarte riscant, pentru că va trebui să scanezi manual orice fisier nou, indiferent pe ce cale vine (dischetă, CD-ROM, email, etc). Eu unul n-as fi în stare
Desigur că online-scanner-ul afectează putin performanta sistemului (orice operatiune de citire/scriere din/în fisier trebuie mai întâi validată de antivirus, care verifică o listă cu câteva (zeci de) mii de semnături de virusi), dar de ex. noi avem un notebook "antic" cu un Pentium 2 400MHz si Norton Antivirus 2003 si functionează destul de normal, în sensul că orice operatie cu fisierele se încheie practic instantaneu (mai mult durează când deschid un fisier Word sau Excel si trebuie să astept câteva secunde să se finalizeze scanarea).
Pe o masină Pentium 3 sau mai rapidă merge "uns". Dacă nu, problema e în altă parte.
mariaangeli_que spune:
Noi am instalat NORTON si am avut probleme doar cand am vrut sa ma inscriu pe acest site deoarece nu lasa sa treaca cookie l-am dezactivat timp 10 min. cat m-am inscris dupa care totul O.K.
debby spune:
Variantele pirat nu au cu ce sa faca mai rau decat originalul . Da , sunt de acord cu voi ca e lent .Eu il folosesc dintotdeauna . Singura problema la reinstalarea dupa formatare e ca trebuie sa alegi un user activ pe care sa-l instalezi . Daca nu da erori de te doare capul .Eu nestiind la inceput am reformatat pt asta ! Sper sa fie de folos !