Mincare pe mai multe zile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

De obicei duminica fac o tocanitza de porc sau de pulpe de pui si o perte las in frigider, cealalta parte o congelez. Tocanita se poate varia: o zi cu cartofi, alta zi cu mamaliga, cu orez, sau paste sau orez cu mazare, sau cu galuste, sau fac un gulas mare si atunci am rezolvat si supica...
Aceeasi tocanita se poate manca o saptamana intraga cu garnituri diferite si "trupa de soc" nu-si da seama ca mancam aceeasi mancare...

Gabi Barta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Nici la mine nu se mananca o mancare mai multe zile. O zi, cel mult 2, dupa care o iau de la capat. In general, imi pregatesc totul de cu seara si gatesc dimineata, inainte de a pleca la serviciu. Nu-mi este usor si nici nu-mi place. Poate am sa mai schimb cate ceva in modul meu de a ma gospodari.
Pupici.

Alina si Andra - 2 ani !!

Mergi la inceput