Uraaa ! Test pozitiv !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Vad ca sperantele fetelor incep usor dar sigur sa prinda contur! pentru ...felicitari si bb sanatos!!!!

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

la burtica si la viitoarea mamica!

Sa fie intr-un ceas bun,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

FELICITÄRI!!!!!

Primävara se anuntä a fi cu multe reusite! Ce bine!!!!!

Jasmine, in ce zi a ciclului ai fäcut testul?

Sarcinä usoarä!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepsica spune:

Ma bucur mult de fiecare data cind aud de cite cineva ca i s-a indeplinit acest mare vis, si ma gindesc daca voi putea sa va impartasesc cindva si eu acelasi lucru.... dar dupa cum spuneai, se va intimpla cind te astepti mai putin, nu? Mult noroc, un sanatos si sa !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Diana,deocamdata n-am cine stie ce simptome.Doar o senzatie vaga de greata care apare cand vrea ea,ba dimineata,ba seara.Cam atat.De azi dimineata de cand am vazut cele 2 liniute pe test am si o stare de agitatie de imi vine sa topai prin birou.
Salmida,azi e ziua 38.Am mai facut un test saptamana trecuta,in ziua 33,si a iesit negativ.
Bineinteles ca n-am putut sa ma abtin,am dat fuga si am luat si un test Femina pe care l-am facut acum 10 minute.E pozitiv si asta.Dar tot nu ma potolesc.Am mai luat unul frantuzesc,pe care o sa-l fac maine dimineata.
Va multumesc tuturor pt urari si pt ca sunteti aproape de mine.Am mare nevoie in momentele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Felicitari Jasmine, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Bravo, bravo! Multa sanatate si sarcina usoara!!!!!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Bravo Jasmine, sa fie intr-un ceas bun! Sa ai parte de o sarcina frumoasa si un frumos si sanatos!

PS: mai stii ce marca era testul care a iesit negativ in Ziua 33? Mi se pare aiurea ca un test sa iasa negativ la asa o intirziere.

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Jasmine!! Felicitari pentru reusita, sarcina usoara si un bebeu cum iti doresti tu

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Jasmine, ciudat cä testul a fost negativ in ziua 33. Mä gandesc cä are legäturä si cu durata ciclului täu ...
... desi majoritatea testelor specificä faptul cä indicä prezenta sarcinii incepand din a 7-a zi de la conceptie, cel putin.

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput