Ati citit cumva....................

Ati citit cumva.................... | Autor: sora

Link direct la acest mesaj

Supa de pui pentru suflet de copil?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Chiar pe aceasta nu am citit-o, dar le-am citit pe celelalte: pentru suflet 1 si 2, pentru suflet tanar si pentru suflet de femeie. Sunt absolut superbe, povestioarele sunt vii si credibile, m-au incantat enorm.

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora spune:

Da este extraordinara cartea, este facuta din intamplari adevarate si iti recomand cartea cu mare caldura.

Daca vrei sa o comanzi poti intra pe www.amaltea.ro
Mai este si miez de suflet o noua aparitie daca ai spus ca ai citit 1 si 2, iti recomand sa citesti si miez de suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Da, draga. De ce intrebi? Vrei sa postam aici? Ok!
Eu am toata colectia de supe: sunt 11.
Deci am sa-ti scriu curand din ea. Dar numai daca vrei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Nu am citit-o inca ,dar o am.Am 7 Supe.Am postat si eu la Calatoriile sufletului-Supa de pui pentru suflet de femeie si dupa 10 pagini moderatorii au inchis subiectul pe motiv ca nu avem dreptul sa scriem fara aprobarea editurii Amaltea.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Mergi la inceput

Da rachel chiar mi-ar placea sa vorbim despre supa de pui.

Mergi la inceput

Nu este adevarat Alina, cei de la editura sunt sigura ca le-ar placea sa auda ca se vorbeste despre cartile lor pe forum si nu cred ca le trebuie vreo aprobare. Asa ca hai sa vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by sora

Nu este adevarat Alina, cei de la editura sunt sigura ca le-ar placea sa auda ca se vorbeste despre cartile lor pe forum si nu cred ca le trebuie vreo aprobare. Asa ca hai sa vorbim.

Sora,nu te supara pe mine,eu am scris foarte mult din Supe... la Calatoriile sufletului si m-au atentionat moderatorii,dupa care au inchis subiectul.
Citind aici pe forum am aflat si eu despre aceste carti,si multe fete au aflat tot de-aici dupa care si-au comandat cartile.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

quote:
Originally posted by sora

...imi permit si eu o parere:sa vorbesti despre carti e una(si cred ca e benefic editurii),sa transcrii integral(pt ca in curand se va ajunge la asa ceva) o carte, e alta si nu cred ca e benefic editurii.
Pt. ca daca vom gasi cartile pe net nu le vom mai cumpara.Logic,nu?

Parerea mea.Discutie placuta in continuare.

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Am luat cartea de la biblioteca pentru fata mea de 8 ani. Ne-a placut foarte mult, dar a trebuit sa ii aleg numai povestirile optimiste si cu final fericit. A citit vreo doua mai triste si a plins de nu mai putea sa adoarma, iar a doua zi m-a rugat sa citim unele mai vesele.
Deci atentie la copiii astia mai sensibilosi..

Mergi la inceput