Caut un subiect de acum 2 luni

Caut un subiect de acum 2 luni | Autor: Crystinne

Link direct la acest mesaj

Recunosc ca imi tot prind degetele in cautarea unor subiecte vechi.
Acum vreo doua luni, parca la "Interzis femeilor&Lectii(know how) on line" am intrebat despre cum pot sa copiez muzica de pe Cd in calculator. Si dragutii de ei mi-au dat o multime de raspunsuri dar nu am avut timp sa incerc. Acum am nevoie de respunsuri si acolo nu gasesc nici o arhiva. Aproape toate subiectele au o arhiva numai asta nu. Si nici cu, cautarea nu merge.

Pleeaseee help me!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peca spune:

nu stiu cum sa cauti sub. dar cred ca poti face asa:
1. pui cd. in unitatea,
2. deschizi la Arbeitzplatz(asta daca ai pc. in germana, ca daca nu, nu stiu cum ii spune )
3. apoi auzi un zgomot, cum preia cd si iti apare in sectiunea D: sau E: cum ca este ceva in unitate, cd, discheta, depinde ce pui
4. deschizi dectiunea respectiva/ ca sa o muti unde vrei, parca trebuie sa deschizi desctiunea unde vrei sa fie mutat dosarul si o "tragi " acolo cu click stanga tinut continuu apasat
si daca nu te descuric sa o copiezi exact unde vrei atunci o "muti pe" desktop si apoi de acolo unde vrei

sper sa te ajute cu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

quote:
Originally posted by peca

nu stiu cum sa cauti sub. dar cred ca poti face asa:
1. pui cd. in unitatea,
2. deschizi la Arbeitzplatz(asta daca ai pc. in germana, ca daca nu, nu stiu cum ii spune )
3. apoi auzi un zgomot, cum preia cd si iti apare in sectiunea D: sau E: cum ca este ceva in unitate, cd, discheta, depinde ce pui
4. deschizi dectiunea respectiva/ ca sa o muti unde vrei, parca trebuie sa deschizi desctiunea unde vrei sa fie mutat dosarul si o "tragi " acolo cu click stanga tinut continuu apasat
si daca nu te descuric sa o copiezi exact unde vrei atunci o "muti pe" desktop si apoi de acolo unde vrei

sper sa te ajute cu ceva

Esti o dulce !!!
Din pacate era vorba si de schimbarea extensiei, de un program care schimba extensia melodiilor. Baietii mi-au raspuns atunci cu explicatii mai multe, insa am tot zis ca "maine" ma ocup de asta si...
Oricum iti multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

quote:
de un program care schimba extensia melodiilor

la asa ceva eu nu ma stiu deloc!

Mergi la inceput