Fetele din USA,poftiti la o barfa!(10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

..zonele unde nu trebuie atins,etc..neata, lume !
ploua la mine ...e primavara in toata legea...mie imi place ,asa ca nu ma supar...e iarba de un verde crud proaspat viguros...vreme de bejanie...no,si lacul din fata e tulburel si are culoarea noroiului necajit ca este rascolit ...
numa bun timpul asta de calatorit.Plec peste cateva ore la o nunta...cinci ore voiajul,trei ore nunta...inca nu imi iese din cap asta!...peste doua ore il iau Pe Rares de la gradi,care e foarte fericit ca scapa de napul de dupa amiaza...Apropo, ieri ni s-a dat de la gradi o hartoaga sa o semnam ...e vorba despre abuzul sexual la copii si ma rog,cum ca suntem de acord sa i se faca instructajul antiviol...ca sa zic asa(zonele unde nu are voie sa fie atins,etc)...sunt curioasa ce o sa inteleaga Rares din asta si cum o sa transforme el informatia si o sa mi-o serveasca...va tin la curent..simt eu ca iese ceva de aici!
va pup pe toate si we placut sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by Laura Garner

Buna, Delia!

Iti multumesc pentru intampinare. Abia astept sa vin si sa va cunosc pe toate.
Se numeste cumva sotul vreuneia dintre voi (cele din Michigan) Leon?

Va pup pe toate si astept sa mai vorbim! Vreau sa aflu cat mai multe despre voi si despre viata de acolo.

Laura

Bine ai venti printre noi Laura (the 3rd sau a patra....)!
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniq spune:

Am reusit sa ne mutam in Arizona.....daca aveti sfaturi pentru incepatorii care calca pe pamant american va rog sa le spuneti.....ca acum tare nauci mai suntem.

moni si baietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Fete, fete, si baieti (unul pana acuma). Abia acum am reusit sa intru pe internet, dau cu barda in colectivista asta de sefa (asa e si la propriu si la figurat). La noi e o vorba, dar din cauza locului public in care "ciatuim" nu pot s-o spun chiar intreaga, dar suna cam asa "a intrat graba in fund la slaba", asa si ea ma freaca precum hotii de cai acuma pe ultima suta de metrii.

Bun venit Laura, chiar asa Conchita, e forumul Laurelor, na ce sa-i faci, adapteaza-ti si tu numele ca sa fit in. ce sa-ti fac daca te-ai facut spaniola, eu inteleg ca vrei sa te integrezi acolo la Florida.

La noi nimic nou, "infantul" e iar bolnav, a apucat un streptococ si il tine de doua zile. L-a pus pe amoxicilina, si are saracu' abia 4 luni jumate, dar e vesel ca bine-i sa fii copil, n-ai nici o grija. Is lamurita cu ambasade si consulate, si ca sa va simtiti mai bine va spun, ca mai pe la toate ambasadele e cam la fel. Am fost la cea britanica acu' vreo 14 ani pt o viza de tranzit, si pe cuvant daca nu m-am simtit ca in comunism, acelasi tratament.

Si cu ce va mai laudati? Ce meniu aveti de PAsti? Dati niste sugestii, ceva simplu si care nu ma tine in bucatarie tot weekend-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

si de la mine....pt toate.(toti)mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Hey, fetelor! Ce e cu linistea asta? :) Ma rog, la ora asta probabil ca sunteti pe la serviciu... M-am plictisit si mi-e dor de hubby al meu de innebunesc!!! Cat ne mai tin oamenii astia asa??!! Imi simt pulsul peste tot...azi mi s-a zbatut in tampla toata ziua, iar in ultima vreme imi pocneste urechea...Nu am probleme in general, dar nu mai suport stresul asta, nu mai suport sa fiu departe de el. Nu e corect...

Laura

Mergi la inceput

Laura, rabdarea vine o data cu varsta, si cu....venirea in America, unde birocratia intrece orice masura. Mult noroc si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

vezi ca te mai lasa de-o pauza Laurel...bitzchiulitza ta..
Al meu sef il astept sa ma ia in birou, e a doua oara saptamina asta cind vin cu blugi....
Iar imi da regulamntul in mina,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Habar n-ai ce nasol e sa intri pe apucate, sa stai cu sufletul la gura ca acuma, acuma, vine si iar iti da ceva de facut. Ce tupeu, domnle'. Da' si cand apuc imi scot parleala. La noi vinerea e (business) casual day, si ne intrecem in figuri cu blugii- oficial nu-i voie, parca, dar cum toti pe aici ii poarta, inclusiv cei de la HR, ce sa mai zica.

Care cumparati de pe eBay, cred ca v-am mai intrebat dar nu m-ati onorat cu un raspuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Tocmai am primit news ca mi se muta chiriasa. Si-a cumparat un condo. Mie groaza cind ma gindesc sa pun anunt si sa inceapa parada de pontentiali.

Ea a stat la noi de cind am luat casa si a fost foarte de treaba. Chiria o aveam de la ea ceas, e foarte linistita si prietenoasa. Ma intreb daca voi avea noroc din nou.

Voi ce ziceti, sa incerc sa inchiriez la romani? Ati mai avut si voi experienta asta?

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/alex2.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/nick2.jpg

Mergi la inceput