Sotia varului meu este catolica si mai fusese casatorita o data. A trebuit sa astepte dezlegare de la Vatican ca sa poata face cununia religioasa (s-au casatorit catolic).
quote:
Originally posted by acina
Dar pt casatoriile ortodoxe iti trebuie dezlegare?
Daca persoana a mai fost casatorita religios?
Este nevoie de dezlegare?
Anca
dragele mele!
tocmai aici este problema cu dezlegarea casatoriei, trebuie o scrisoare de dezlegare si nu stiu exact cum se face asta.
m-am gandit ca poate exista cineva care a facut asa ceva si imi da ceva sfaturi.
va doresc la toate o reinnoire sufleteasca odata cu sosirea " Sfintelor sarbatori de Paste!" si cat mai multa rabdare pentru toate.
eu ma rog la Dumnezeu pentru ajutor si cred ca El ne va arata calea care trebuie sa o urmam.
Sotul meu este foarte credincios, merge mereu la biserica si se vede tare pacatos, ar fi o mare bucurie sa obtina aceasta dezlegare.
va pup Vali
Dragele mele, eu sunt a doua sotie a sotului meu.Suntem ortodocsi iar cand am facutcununia religoasa inainte ni s-a facut divortul bisericesc.Sotul ( nu-mi aduc aminte exact era acum 10 ani)a trebuit sa duca divortul de la tribunal si dupa 1 sau 2 saptamani s-a dus la preot si i-a dat divortul bisericesc asa ca ne-am cununat si la biserica.
pupici