Resiteni sunt pe aici?

Resiteni sunt pe aici? | Autor: loredanaiascu

Link direct la acest mesaj

Eu m-am nascut si am crescut in Resita si as vrea tare mult sa vorbesc cu resiteni , sa mai aflu ce se intampla in oraselul meu ...
Loredana si Lisa-Marie

lore

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaruth spune:

Eu chiar credeam ca sunt pe-aici singura din coltul asta indepartat de tara (nu vorbesc de Banat, ci strict de Resita, unde se termina si sinele de cale ferata!)

Loredana, aici sunt!

Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

hmmmm ... ce ma bucurrrr... sar in sus de fericire acum ... tu locuiesti in Resita? Spune-mi ce se mai intampla acasa ... Eu sunt Loredana si fetita mea Lisa-Marie

lore

Mergi la inceput

Loredana, draga mea,

Iarta-ma, nu ti-am raspuns inca pentru ca n-am avut timp, nu ca n-as fi vrut!
Acum - sincer - ma pregatesc sa plec de la serviciu, sa ajung acasa la iubita mea Ruthie (eu lucrez la Banca Romana pentru Dezvoltare si locuiesc in Lunca). Iara afara ploua ca vara (asa de tare, nu asa de cald!)
Cum ai ajuns in Austria? Vreau sa zic, te-ai casatorit acolo, sau ati plecat impreuna de aici?
Pe la noi - ca sa stiu sa-ti spun ce se mai intampla, trebuie sa aflu cand ai fost ultima data in tara, ca prea multe noutati nu au aparut in ultima vreme (sau cel putin noi, cei care traim aici, nu le mai sesizam!)
Acum trebuie sa te las, deocamdata, cu promisiunea ca voi reveni...

Mergi la inceput

´Draga Oana ! Parintii mei au plecat in ´91 din tara si eu mai tarziu. Dar dupa ceva timp m-am intors din nou in Resita, nu m-am putut acomoda aici. Acum 2 ani in vara mi-am cunoscut actualul sot si soarta a facut ca el sa locuiasca in Austria, asa am ajuns din nou aici si acum nu imi pare rau. Acasa, la Resita am fost de Sarbatorile de iarna si acum ma pregatesc din nou pentru plecare in Resita, in 2 saptamani ajung din nou acasa. Eu am locuit si mai locuiesc inca din cand in cand in Govandari, langa Ada unde a fost inainte Adam si Eva. Am lucrat la terra sat pentru 1 an si cateva luni, in partea tehnica, regia de emisie. Si aici de cateva zile tot ploua, deja mi sa urat de vremea asta, te tine numai in casa. Apropo sa sti ca frumos nume ai ales la fetita ta ... imi place tare mult. Si eu am o fetita de 6 luni si numele ei e Lisa-Marie.
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiT spune:

fetelor. Imi permiteti si mie sa vorbesc cu voi? Si eu sunt tot din Resita, de fapt si sotul meu este tot din Resita. De cativa ani suntem aici, asa de departe de cei dragi. In iarna lui 2002 am fost acasa si am petrecut sarbatorile cu parintii si fratii nostri. Ce frumos a fost! Si tot atunci am aflat ca o sa avem si un bebelas. Deci va puteti imagina cat de multe bunataturi am putut manca. Ei, dar am fost fericita caci rezultatul este o minunatie de bebeu. David este baietelul nostru si s-a nascut in si toata lumea il iubeste. Este blond si cu ochii caprui. Speram ca in curand sa ajungem in Resita dar numai Domnul cunoaste momentul potrivit. Deci intre doua fetite scumpe( sa va traisca si sa fie mult iubite de parinti si nu numai) a mai aparut si un fat frumos.
Va dorim numai bine si Domnul sa va aibe in paza Lui.

Cami si bebeul David

Mergi la inceput

Bine ai venit Cami in grupul nostru, care e destul de mic, prea mic, poate se inmulteste odata cu venirea primaverii ... Ne bucuram sunt sigura ca si Oana ca a venit si un baiat intre 2 fetite. Eu merg de Pasti in Resita si stau 2 saptamani, wowo abia astepta

aici puteti vedea poze cu noi

http://community.webshots.com/user/lisa_mica28

lore

Mergi la inceput

Loredana, Cami,

Cum sa nu ma bucur ca ne-am intalnit asa, prin hatisuri de Internet?
Va astept acasa, sa ne cunoastem si in persoana, nu numai virtual!

Cami, ti-am mai scris la un subiect, nu stiu daca ai vazut...

Mergi la inceput

Draga oanaruth, am vazut ca mi-ai scris si la un alt subiect. Multumesc fetelor pentru promptitudine si mai ales pentru caldura cu care m-ati primit. Ma bucur mult pentru tine Loredana si iti doresc din suflet sa te distrezi si sa te simti bine in tara. Stiu ca nu stai decat doua saptamani dar tot e ceva si cred ca cei care va asteapta ard de nerabdare sa va vada.
Noi nu stim cand o sa ajungem sa-i vedem pe ai nostri dar avem speranta in suflet, rabdare in asteptare si mai ales credem ca Domnul va alege momentul potrivit legat de venirea noastra in tara.
In avem prieteni minunati cu care ne intelegem si mai ales vorbim pe limba noastra. creste pe zi ce trece si este vesel mereu. Acum doua zile l-am pus in premergator si ii place tare mult. Se invarte prin camera intr-o veselie. Mama il pupa mereu caci sunt tare pupacioasa .
Va pupiceste si va doreste numai bine.

Cami si bebeul David

Mergi la inceput

Draga Cami ... pai ce sa spun, una e sa mergi in Ro din Austria si alta din . Noi facem cam 10 ore cu masina, din fata blocului de aici si pana in fata casei in Ro. Noi am fost si de Craciun acasa 3 saptamani, acum mergem 2 si in vara vom merge iarasi ... apropo, la vara o sa facem nunta la Resita si vom sta iarasi vreo 3 saptamani. Noi suntem cununati doar civil, abia astept sa o vad pe Lisa mea mica in rochita alba, manca-oar mama. Sa sti ca si eu sunt tare, tare pupacioasa si Lisa sa saturat de atata dragalit, acum se stramba tare urat cand o pup :)) . Si Lisa e inebunita dupa premergator, circula in toata casa ca o . Si noi avem aici multi prieteni romani, ne petrecem weekwnd-urile impreuna, ne simtim tare bine cu totii.
Nu fii necajita, va veni timpul sa ajungeti si voi in Romania si asa cum pe noi ne asteapta cu atata nerabdare, bunicii, matusile, unchii, verisorii si verisoarele, vecinii sunt convinsa ca si pe voi va asteapta , poate si mai mult ...
Pune poze cu bebele tau sa il vedem si noi ... sa il admiram ca sunt convins ca e tare frumos .
Dana draga, pai sper din suflet ca o sa ne vedem cand ajung in Romania, ca doar stau 2 saptamani , am destul timp. Si iti spun si tie ... pune poze cu Ruthie ( sper ca am scris bine, daca nu iartama ) sa vedem si noi pe zana ta ...
Un weekwnd placut si de la mine si Lisa, pentru voi si vostri.
Pe noi ne puteti vedea aici:

http://community.webshots.com/user/lisa_mica28

Loredana si Lisa-Marie ... maine implinim 6 luni si mami nu isi mai incape in piele de fericita

lore

Mergi la inceput

Draga Loredana, sa ne povestesti si noua cum a fost in Ro de Paste. Sunt tare curioasa. Maaama cand ma gandesc ca ai papat prajituri delicioase cum numai in tara se afla, salivez de zor.Noi ne-am simtit tare bine de sarbatori si am primit cadouri frumoase.
Azi am fost la Ocean, caci a fost tare cald afara. A fost super si abia asteptam sa mai mergem din nousi pe curand..

Cami si bebeul David

Mergi la inceput