Retete cu continut caloric zero(salate)
Raspunsuri - Pagina 2
cryss_rb spune:
quote:
Originally posted by Anamaria-Liviaquote:
Originally posted by korinna
da..maioneza vegetala e cum a zis Simona...fara ou.,.care ridica nivelul colesterolului..eu o fac din cartof fiert si putin mustar dulec..frecat cu ulei...poti pune de masline..daca ai..desi e cam scump....
Daca mai vreti retete cu continut caloric scazut..va mai dau cate ceva....
Ma bucur ca pot sa va fiu de folos..
Eu am slabit acum intr-o sapt 5 kg!!
KORINNA mamika x 2
http://community.webshots.com/user/korinnay
Da, da , mai vrem - orice mincare cu zero calorii este cea mai buna pentru noi!!!!!
Anamaria si Andrei (28.04.2002)
Subscriu si eu la asta! Mai da-ne retete din astea pls...
cryss_rb spune:
Ai incurcat-o, Korinna!!
Cum ziceai ca stai cu timpul liber? Bine? Not!!
Dar ramanem datoare, nu-i asa fetelor??
pupici
pulstar spune:
Continut caloric O?
Greu de crezut. Este impropriu sa spui despre o mancare ca are continut caloric 0. Eventual ai putea spune continut caloric redus, dar in nici un caz O! Chiar si o ceasca de ceai, o frunza de salata sau o ridiche contine un anumit numar de calorii, darmite o mancare elaborata care contine ulei, maioneza, sau alte cele. Aerul pe care-l respiram, in mod sigur are 0 calori, in rest....
she_wolf spune:
quote:
Originally posted by pulstar
Aerul pe care-l respiram, in mod sigur are 0 calori, in rest....
Apa are 0 calorii, dar atat.
Nu poate fi vorba decat de salate cu continut caloric redus, fireste. Oricum, suna bine, o as incerc si eu cateva.
Merci Korinna.
Claudia si Cristi
EdeL spune:
Merci de retete. O sa le incerc si eu mai ales ca am cam 3 kg de care vreau sa scap dar in acelai timp nu vreau sa rabd de foame
Elena
EdeL spune:
hihihihi tot eu.... am printat retetele si am incercat cateva dintre ele mmmmmmmmmmmm..... mai ai si alte bunatai cu continut caloric zero?
Elena
melinav spune:
Fetelor, uleiul de masline e mai slab caloric decat cel de floarea soarelui?
Stie cineva cam cate calorii are?
Melina
maria m m spune:
Dati un clic pe http://www.bucataria.ro/retete/salate.html
sau uitati-va aici:
SALATA DE CRUDITATI CU CREVETI
Cantitati:
300 grame creveti
1 morcov mare
1 telina
2 ardei grasi
2 rosii
1 castravete verde
1 lamaie
100 gr. maioneza
sare, piper
Crevetii se oparesc timp de 5 minute, in putina apa clocotita cu putina sare, boabe de piper, 1 foaie de dafin, 1oo ml. vin alb, apoi se scurg de apa, se racesc si se amesteca cu morcovul si telina rase prin razatoarea mica, castravetii taiati joulien, ardeii grasi taiati felii subtiri, maioneza, sarea si piperul. Se decoreaza cu felii de lamaie, rosii, castraveti.
--------------------------------------------------------------------------------
SALATA DE PRIMAVARA
Cantitati:
150 gr. paste fainoase (scoici)
300 gr. ton in ulei
1 castravete verde
2 legaturi untisor (creson)
1 legqaturi marar
20 masline
2 linguri maioneza
un varf cutit cu coriandru pisat
sare,piper
Pastele fainoase se fierb in 1,5 litri de apa clocotita cu putina sare, timp de 8 minute, apoi se scurg de apa, se racesc, si se amesteca cu tonul, castravetele taiat felii subtiri, untisorul , maslinele, mararul taiat fin, maioneza si condimentele. Se serveste rece.
--------------------------------------------------------------------------------
SALATA DE CREVETI CU PASTE FAINOASE
Cantitati:
250 gr. paste fainoase (farfalle)
250 gr. cozi de creveti decorticati
2 leg. ceapa verde
200 gr.ciuperci din conserva
200 gr. castraveti verzi
2 fire usturoi verde
1 salata verde
200 gr. maioneza
3 rosii
1 leg. marar
100 gr. capere
sare, piper, ½ lingurita sos englezesc
Pastele fainoase fierte si racite, se amesteca cu crevetii fierti si raciti, ciupercile, ceapa verde taiata marunt, castravetii verzi taiati cuburi mici, mararul si usturoiul taiate fin, maioneza, caperele si condimentele. Se decoreaza cu felii de rosii, salata verde.
--------------------------------------------------------------------------------
SALATA DE LEGUME CU MACROU AFUMAT
Cantitati:
500 gr. legume (morcov,mazare, porumb)
300gr. macrou afumat
1 ceapa
2 oua fierte
1 lingura stafide
200 gr. smatana
1 legatura marar
1 lingurita hrean, sare, piper
Legumele se fierb, se racesc, se amesteca cu ceapa taiata marunt, stafidele, macroul se curata de pielita, oase, si taiat cuburi potrivite, smantana, hreanul ras, mararul taiat fin, se condimenteaza. Se serveste in salatiere, decorat cu frunze de salata verde si felii de ou fiert.
--------------------------------------------------------------------------------
SALATA DE CARTOFI CU HERING MARINAT
Cantitati:
1 kg. cartofi fierti in coaja
250 gr. hering marinat
2 cepe
200 gr. maioneza
10 oua de prepelita sau 4 oua de gaina fierte tari
1 lamaie taiata felii subtiri, sare, piper
Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mici, se adauga pestele taiat cuburi, ceapa taiata rondele subtiri, maioneza, condimentele si se amesteca. Se decoreaza cu felii de oua fierte, lamaie si frunze de salata verde.
--------------------------------------------------------------------------------
SALATA DIN PASTE FAINOASE CU CREVETI
Cantitati:
500 gr. paste fainoase (forma de scoica)
300gr. cozi de creveti
150 gr. capere
3 linguri maioneza
1 lingura ketchup
1 ceapa
1 legatura de marar
1 lingurita sos englezesc, sare, piper
Pastele fainoase se fierb in 2,5 litri de apa clocotita in care s-a adaugat putina sare, se amesteca continuu pentru a se evita lipirea pastelor intre ele, apoi se scurg de apa si se vor lasa la racit. Crevetii se oparesc in putina apa clocotita in care s-a adaugat sare, 1 foaie de dafin, 2 - 3 boabe de piper, 1 lingurita de vin alb, apoi se scurg de zeama si se racesc. Ceapa se taie marunt. Mararul se taie fin. Pastele fainoase se amesteca cu : crevetii, ceapa, caperele, maioneza, ketchup, mararul si condimentele. Se serveste in salatiere si se decoreaza cu frunze de salata verde, si fire de marar.
--------------------------------------------------------------------------------
SALATA MEXICANA CU PESTE
Cantitati:
200gr. boabe de porumb
200 gr. mazare verde
100 gr. morcov taiat cuburi
100 gr. CREVETI
300 gr. cozi de creveti
1 morcov mare, 1 telina
1 ardei verde gras, 1 ardei rosu gras
2 rosii
1 castravete verde
1 lamaie
150 gr. maioneza, 1 lingura ketchup dulce, 1 lingurita cu sos englezesc
1 leg. marar
sare, piper
Crevetii se oparesc 4 minute in apa clocotita, se scurg de zeama si se lasa la racit. Morcovul, telina, ardeii grasi si castravetele se taie fideluta si se amesteca cu maioneza, crevetii, ketchup, mararul taiat fin si restul condimentelor. Se decoreaza cu felii de lamaie si rosii.
miru&nana=>fetele mele frumoase