Måmici din Danemarca
Raspunsuri
cici spune:
Mihaela de unde esti de loc din Ro?cumva din C-lung?
astept de mult pe acest forum o romanca stabilita in Danemarca ,si vreau sa stiu daca nu esti cea pe care o caut.
cici
louisea spune:
eu nu sunt inca mamica dar sunt din DK!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu cred ca sunt pe aici mamici din Dk....
bine ai venit aici..
sedere placuta...
piatra lunii spune:
Hehe, acu vreo 2 luni eram si io o viitoare mamica din Dk, acu sunt o viitoare mamica din Franta :))
pana ne-om intoarce peste un timp :))
toate bune!
32 sapt.
mi-ela spune:
Mersi de råspuns fetelor!LOUISEA unde locuiesti in DK?
PIATRA LUNII iti doresc noroc cu sarcina si m-as bucura så mai aud vesti de la tine!
mi-ela spune:
Am uitat så precizez cå mi-am schimbat numele de utilizator deoarece era prea lung!Nu mai este mihaelakolahi...... ,este doar Mi-ela!
louisea spune:
eu locuiesc la 24 de km de Århus.. intr-un orasel micut si super dragut..
ma enerveaza orasele...
de cat timp esti prin dk??? cum e cu limba??
piatra lunii spune:
Mihaela,multumesc, banuiesc ca tu esti deja mamica. Na' ca te intreb si io, unde stai, de cand esti acolo, etc. Cum e vremea , ca noi am zis ca venim la caldura, da' deocamdata cred c-am adus si ceva vreme nordica cu noi :))
mi-ela spune:
Eu locuiesc la vreo 15km de Kopenhaga tot intr-un oråsel mic se numesteGreve.Sunt aici de vreo 7ani.Limba am invåtat-o la scoalå.Este cam grea dar nu ai ce face ,trebuie invåtatå!Am doi båietei!Unul de 5ani si unul de 5 luni!Sunt foarte fericitåEste soare si frumos azi dar temperatura este doar 4-5gradeVå pup dulce fetele
louisea spune:
e soare si prin parte asta a tarii.. so nice...
zilele trecute au fost niste ploi.. iar noaptea batea si vantul atat de tare... ce mai ..vreme made in Dk..
a si deci esti de 7 ANI... hmmm...credeam ca esti mai proaspata...
eu sunt aici numai de vre-o 2....
nu`s casatorita ca idiotii astia nu-mi dau rezidenta oricum ca n-am 24 de ani.. si dehhhh sunt si prea tanara..
tr sa ma opresc ca raspund la subiect adresat mamicilor si eu nu sunt si nici nu voi fi curand... mai incolo...
pupici!!!
o zi placuta.....