Moda in Romania

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

fetele frumoasele
eu zic sa purtam ce ne place shi cu ce ne sta bine, ca fustitz' pan la fund nu-mi mai permit, trecura vremurileeeeee......
la capitolul pantofi se poarta inca shi cei ciocatzi, chiar daca balerinii se ot straduie sa intre pe piatza de 2 ani, fara mare succes, exceptand Frantza, unde-s tare in voga
eu am o pereche Stephane Kelian, insa stau trishti in dulapior,
ca nu-i prea port.

e foarte colorata vara asta intr-adevar, chiar tzipatoare ash spune!!!

biankita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

shi inca ceva
in general exista o tendintza in moda, insa de la tzara la tzara exista variatziuni uimitoare, nu se compara stilul din germania cu cel din frantza, anglia cu italia. chiar shi revistele de moda ( eu mai cumpar frantzuzeshti shi englezeshti) sunt tare diferite cate-odata in prezentarile de tzoale la moda.

shi apoi se adauga stilul personal, care e o mare arta.... forma trupului: sau , varsta...etc

biankita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu protestez, nu vreau si nici nu o sa port opinci cu varful bont...am si platfus, si nici nu pot sa merg fara oarece toc, as arata ca o ratza...
Fetele care sunteti din Bucuresti si va intereseaza, am vazut ieri in Mall la Rebelle (unde e si Crido Kids)pantofi clasici, cu bot usor patrat sau usor ascutit (cei cu vf. f.f. lung, ascutit si intors in sus erau la "sales"), si nu f.f. scumpi.
Mie mi-au placut f. mullt, si pantofi de birou, si "papuci"(fara calcai) dar cu botul elegant, ce mai, i-as fi luat pe toti daca aveam bani...dar cred ca ma "comit" pana la urma la vreunii...
Care treceti pe acolo, sa-mi ziceti daca v-au placut, ca mie rar mi s-a intamplat sa-mi placa o colectie intreaga...
Aveau si pt. barbati, foarte frumosi, eleganti si moderni in acelasi timp...ce nu pricep eu este de ce un pantof barbatesc marimea 45, in care intra o gramada de piele, e mult mai ieftin ca un papucel de dama cu 2 cureluse....

Pupici,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Victoria
...
Aveau si pt. barbati, foarte frumosi, eleganti si moderni in acelasi timp...ce nu pricep eu este de ce un pantof barbatesc marimea 45, in care intra o gramada de piele, e mult mai ieftin ca un papucel de dama cu 2 cureluse....

Pupici,

V.

veni, vidi, Victorie!

Vic, iti zic eu de ce , din cauza mintilor "luminate" care s-au strofocat atata sa-i faca (scuze de limbaj ). Au manopera mare .

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Io alt necaz am:de cind am ramas gravida,in loc sa poftesc si io ca orice femeie normala la ciocolata,capsuni,...imi ploua in gura cind vad PANTOFI!!!Sa nu credeti ca vreau sa-i maninc,chiar daca sint din piele..dar am innebunit mergind pe niste siteuri americanesti ,unde mi-am delectat privirile cu pantofii Charles David....aaaaa,ce frumosi sint!!!!Nu stiu cum se pot comanda..ca acilea la mine,la reni,nu prea gasesc decit cizme si adidasiOricum..nu ma bagati in seama..ca acum acumtrebe sa apara bebe si cred ca numai chef sa-mi comand pantofi scumpi nu o sa am!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EdeL spune:

quote:
Initial creeata de cipcipcip

M-am intors zilele trecute din Romania si m-am minunat de cum se imbraca lumea acolo. Pantaloni evazati pina la refuz si pantofi ascutiti cu virfurile intoarse in sus ca la papucii turcesti.(chiar si la barbati) Fuste plisate super super scurte si cizme cu tocul maxim si lungi pina mai sus de genunchi. Culori super vii ca sa nu spun tipatoare, si foarte multi tineri care poarta haine sport de firma pe strada sau la discoteca (eu eram obisnuita sa le vad numai in cluburi de fitness).
Ma intreb de unde vine moda in Romania? Ca eu ca pe acolo n-am vazut nicaieri. Cine sta la Paris sau Milano lamuriti-ma si pe mine, e asta moda europeana si nu stiu eu?

PS. Mesajul meu nu se vrea negativ, e numai o constatare...fiecare se imbraca cum ii place pina la urma...

Dar prin ce colturi ale Romaniei te-ai plimbat ca fusei si eu prin februarie in Romania dar nu am vazut nimic ciudat, sau aiurea sau cum spui tu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

La noi ca la moldoveni sau rusi cu treningurile pe strada si se mai cred si sic , ehi , asta e !
Cat despre faimoasele fustite sunt super la moda Barbie Girl
Moda in Romania , e adevarat , si dupa buzunar , dar mai toti se imbraca la fel si ma uimesc preturile enorme la hainele de nimic .
La urma urmei fiecare are gustul lui ,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Daca tot ati dezbatut atat pe tema modei, poate ma ajutati cu un sfat. Trebuie sa-mi cumpar ceva haine de vara cu care sa pot merge la birou ( adica pantaloni, fuste si camasi cu maneca scurta), dar nu prea am gasit in Bucuresti ( decat la un magazin, nu-i dau numele, unde o camasuta de vara era peste 2 milioane). As avea la dispozitie cam 4-5 milioane sa-mi iau hainele astea. Ati vazut pe undeva?

P.S. Port cam 44 la pantaloni/fusta si cam 40-42 la camasi, deci sunt plinuta.

Va multumesc,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Am fost si eu in tara acum cateva luni, dar zau ca asa ceva n-am vazut !
Mi-am clatit privirile cu fete super-elegante si frumoase, cu barbati nu chiar asa eleganti toti, dar fetele una mai faina ca alta. (logic dupa ce vad aici Romania mi se pare o scena de spectacol).
In ce coltisor de tara zici ca ai vazut asa ceva ?

quote:
Initial creeata de cipcipcip

("Pantaloni evazati pina la refuz si pantofi ascutiti cu virfurile intoarse in sus ca la papucii turcesti.(chiar si la barbati) Fuste plisate super super scurte si cizme cu tocul maxim si lungi pina mai sus de genunchi. Culori super vii ca sa nu spun tipatoare, si foarte multi tineri care poarta haine sport de firma pe strada sau la discoteca (eu eram obisnuita sa le vad numai in cluburi de fitness).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Puskin, mergi la Mini prix in Otopeni (langa Metro)Pantaloni clasici si camasi albe garla, daca ai noroc sa gasesti ceva ce-ti vine si iti place.Sunt capete de serie de la Vero Moda samd, si cu 4 milioane iti iei 10 piese...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput