Moda in Romania

Moda in Romania | Autor: cipcipcip

Link direct la acest mesaj

M-am intors zilele trecute din Romania si m-am minunat de cum se imbraca lumea acolo. Pantaloni evazati pina la refuz si pantofi ascutiti cu virfurile intoarse in sus ca la papucii turcesti.(chiar si la barbati) Fuste plisate super super scurte si cizme cu tocul maxim si lungi pina mai sus de genunchi. Culori super vii ca sa nu spun tipatoare, si foarte multi tineri care poarta haine sport de firma pe strada sau la discoteca (eu eram obisnuita sa le vad numai in cluburi de fitness).
Ma intreb de unde vine moda in Romania? Ca eu ca pe acolo n-am vazut nicaieri. Cine sta la Paris sau Milano lamuriti-ma si pe mine, e asta moda europeana si nu stiu eu?

PS. Mesajul meu nu se vrea negativ, e numai o constatare...fiecare se imbraca cum ii place pina la urma...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Cred ca din buzunarul fiecaruia vina moda, cip-cip-cip-s.a.m.d... Valabil nu numai pentru Romania! Daca ceea ce au vazut in Ro ti-a agresat privirea, imi cer iertare in numele poporului roman! Facem si noi ce putem...

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by adrianangi

Cred ca din buzunarul fiecaruia vina moda, cip-cip-cip-s.a.m.d... Valabil nu numai pentru Romania! Daca ceea ce au vazut in Ro ti-a agresat privirea, imi cer iertare in numele poporului roman! Facem si noi ce putem...

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Din buzunarul fiecaruia? Eu vorbeam de ce vad eu pe strada. Nu cred ca lumea la New York nu are bani sa se imbrace...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

'Ai mey cip sa nu zici ca lumea in NY se imbraca numai din cataloagele de moda. Sincer, din descriere mie-mi place cum suna, mai bine culori vii si tzoale traznite decat mohorat si demodat.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mi-am luat niste ciocate supre-duper yabadabadoooo din ro Magazinul Leonardo la parterul Omniei, in centrul Ploiestiului cipcirip!
Fac ravagii in US!
A iar pantalonii evazati ii gasesti la House of Art la etajul doi. Omnia e cladirea aia mare galbena. Aia nu-s pe gustul meu, dar erau niste fetitze tinere subtirele care aratau tare cochet cu pantalonii fluturind (despicatzi pe margine si cu dungulitza ca la tuxedo pe centru). DKNY mai face cam acelasi model aici in US, da-s tare scumpi. DKNY il gasesti in America la bloomingdale's
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

La Omnia m-am pierdut cind aveam 2 ani

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by ocebine

La Omnia m-am pierdut cind aveam 2 ani

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)

Si te-au gasit vreodata?

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Hai mey cipcirip...ma lasi.."asta-i moda in europa". Bla, bla cu fitze din astea...Nu-mi spun-ne ca toata lumea se imbraca in US cu blugii pina'n vine cum am vazut deseori la tv si gata dom'le asta'i moda p'acolo. Si ca sa dau citeva explicatii, da pantofii de citiva ani (in Ro ajunge moda de ob cu jum de an-1 an cu intirziere), se poarta cu virful ascutit si tocul inalt. Acum aici sunt moderni cei cu toc ascutit dar micut, virf ascutit si cu ceva accesorii care-i fac sa para sport. Toate fetele tinere pe aici au, asta nu inseamna ca am sa-i cumpar asa ceva mamei mele care e acum in vizita la mine.Anul trecut am fost in Italia si in Romania si din ce am vazut, romancele noastre care au bani se imbraca destul de bine si tin pasul cu moda. Ca de lumea saraca, ii cred ca numai de asta nu au ei chef..Vikinga& bb Aldohttp://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Hai mey cipcirip...ma lasi.."asta-i moda in europa". Bla, bla cu fitze din astea...Nu-mi spun-ne ca toata lumea se imbraca in US cu blugii pina'n vine cum am vazut deseori la tv si gata dom'le asta'i moda p'acolo.
Si ca sa dau citeva explicatii, da pantofii de citiva ani (in Ro ajunge moda de ob cu jum de an-1 an cu intirziere), se poarta cu virful ascutit si tocul inalt. Acum aici sunt moderni cei cu toc ascutit dar micut, virf ascutit si cu ceva accesorii care-i fac sa para sport. Toate fetele tinere pe aici au, asta nu inseamna ca am sa-i cumpar asa ceva mamei mele care e acum in vizita la mine.
Anul trecut am fost in Italia si in Romania si din ce am vazut, romancele noastre care au bani se imbraca destul de bine si tin pasul cu moda. Ca de lumea saraca, ii cred ca numai de asta nu au ei chef..

Vikinga& bb Aldo
http://community.webshots.com/user/vikinga109

De ce fite, io doar ma miram de unde apare moda in Ro. Mi-am luat si eu ciucate si din-aia evazati ca naiba si am descoperit ca aici mi-e jena sa le port, na...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

In US, la mall-ul din St-Louis, am cerut o pereche de pantofi elegantzi, cu toc...si vanzatoraea uimita: "honey, who the f*ck is wearing something like that???" iar pe strada, T-shirt, "trening" si "adidasi" la greu...nici nu am prea vazut femei imbracate elegant, deci...nu numai in RO....

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ann Marie spune:

quote:
Originally posted by Victoria

In US, la mall-ul din St-Louis, am cerut o pereche de pantofi elegantzi, cu toc...si vanzatoraea uimita: "honey, who the f*ck is wearing something like that???" iar pe strada, T-shirt, "trening" si "adidasi" la greu...nici nu am prea vazut femei imbracate elegant, deci...nu numai in RO....

V.

veni, vidi, Victorie!

Victoria, nu te supara pe mine, dar mie sincer imi vine greu sa cred ca o vanzatoare in usa ti s-ar fi adresat folosind o expresie continand cuv. "f*ck", iar in al doilea rand( parere personala) cred ca si aici gasesti tot felul de haine de la cele elegante, la cele sport si chiar la cele "ciudate".

Roxy(mama) si Annie(bb)

Mergi la inceput