Test negativ-am nevoie de parerea voastra

Test negativ-am nevoie de parerea voastra | Autor: ileden

Link direct la acest mesaj

Ma confrunt cu o dilema mare .
De cand ma stiu am un ciclu extrem de regulat 27-28 de zile maxim 29 de zile.
Luna aceasta insa ar fi trebuit sa se intample "necazul" pe 14-15 Martie.
Sunt deja in a 33 zi si uratii nu au venit. As putea fi bucuroasa, imi zic eu, dar marti mi-am facut un test care a iesit Negativ. Si am facut si un test scump Clear Blue, care ma gandesc ca super bun....
Simt mici intepaturi in zona ovarelor,si am un nod in gat ca de greata cam de Duminica.( dar nu de nesuportat)Sanii care de obicei ma dureau din a ziua a 14 acum sunt un pic umflati dar nu ma dor cine stie ce.
Nu am luat nici un medicament, nu am facut stimulare, nimic....
Si ca un facut am incercat sa imi fac programare la doctorita mea si nu ma poate vedea decat Miercurea viitoare ( cred ca ma urc pe pereti).

Mi-a fost frica sa mai incerc un test, ca sa nu va zic ce mult ezit sa ma duc la alt doctor.
Voi ce ziceti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Poti sa te duci la un laborator de analize sa iti faci un test de sange, care e mult mai concludent decat cele de urina. Cred ca daca te duci la unul cu plata nu iti trebuie trimitere de la doctor.

Iti tin pumnii sa fie bebe !

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ile, cel mai concludent e testul de sange, ptr ca se pot separa hormonii alfa de beta, beta fiind cel de sarcina. Analiza costa 200.000 (in Iasi, la lab de hormonologie al maternitatii) adica cat testul Clear blue. eu am facut test de urina Blue dream - one step de 30.000 si aiesit din prima. dupa care am facut testul de sange de 2 ori la interval de 48 ore.
Iti tin pumnii!!!!

aime 4 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ile clear blue,e cel mai bun test,nus ce sa zic,temperatura cit este?
Cred k ai vazut cum a fost la mine luna asta,sunt in ziua 40 si tot nu mi-a venit,asa k ori cumpara-ti inca un test peste 2 zile,ori fa-ti un test de singe.Ovulatia stii in ce zi a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileden spune:

Temperatura azi era 37.3, desi nu am cu ce sa o compar ca luna asta nu am mai vrut sa masor nici o temperatura. Ovulatia a fost in ziua 15 sau 16, ca mi-am facut si test de ovulatie.

Problema mea cu testul de sange este ca nu am cum sa plec de la servici sa il fac, ca am o zi super aglomerata, iar maine la fel.
Singura sansa e luni sa ajung la Medsana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ovulatie in ziua 16,inseamna k trebuia sa-ti vina in ziua 30,deci ti-a intirziat 3 zile,temp.maaare,poate luni iti scriu niste mesaje de felicitari!

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileden spune:

Eu as zice ca in ziua 29 ar fi trebuit, dar cum luna asta am spus sa ma relaxez in concediu nu m-am mai ocupat ca de obicei, cu temperaturi, grafice, teste in 5 zile. Asta e..
Mi-a luat temperatura si aseara(sa nu ma intrebati de ce) era 37.5.

Sa dea Dumnezeu sa fie cum spui, dar ma tem de o dereglare(desi nu am facut nimic special, nu am fost decat mai odihnita).
Offf ce grea e asteptarea asta...imi e tare frica sa sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ile, mergi si fa un test de sange. Iti tin pumnii sa fie bebe!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Asteptam vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ile, ce vesti mai ai?

aime

Mergi la inceput