Fetele din Elvetia - poftiti la o barfa, pls!
Raspunsuri - Pagina 5
helbi spune:
Hai mai Osolita ca ma speriasi:-))!! Am crezut ca nu am vazut eu bine preturile:-(......Mai, da pe bune si amicii mei au zis ca-i mult mai scup si au stat si in Germania vreo 2 ani......
Ralu
lorelei_19 spune:
Hei, dragele mele, e adevarat ca in Germania pretzurile cel putin cu 50% mai ieftine fatza de Elvetia. De ce credetzi ca din cand in cand mergem si facem cumparaturile in Germania???
A! Salariile la noi sunt si ele mai mult decat duble, asha ca balanta e cam la fel.
Va pup si va doresc numai bine!
Lorelei
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
lorelei_19 spune:
E adevarat. Daca esti de exemplu un informatician bun, poti castiga si la 5'000 euro pe luna.
Salvati un inger:
lorelei_19 spune:
Ralu, un "amanunt" inca: impozitele sunt si ele foarte mari si se platesc separat! Iar acele salarii le primesc doar cei foarte buni. te pup si-ti urez o zi minunata! si data viitoare cand mai vii pe-aici, da si tu un telefon, poate bem o cafea amandoua
Salvati un inger:
mirela68 spune:
Fetele, elvetiencele?...din nou eu...
Ne-am hotarit, luna viitoare mergem sa vizitam Elvetia.
Am vazut cam cit costa piinea, laptele,berea,intrarea la zoo...dar dati-mi idei unde dormim - moteleruri,pensiuni,etc.(exclus hotel >3*) si mai ales preturi la cazare.
De-acum va multumesc pentru raspunsuri !
Mirela
Adela spune:
Aici, case de vacanta la preturi rezonabile: www.bnb.ch
Sau ceva mai... rustic: www.camping.ch
sau
http://www.campingeichholz.ch/index01.htm
In ce zona vreti?
~~Adela &Julia
mirela68 spune:
Adela, multumesc foarte mult, am gasit o gramada de informatii utile.
In principiu vrem sa vizitam intreaga Elvetie.
VA pup, Mirela
lorelei_19 spune:
Mirela, sejur placut si sa ne spui si noua impresiile pe care ti le-a facut tzara.
Salvati un inger:
mirela68 spune:
Multumesc, Ana, am sa va povestesc.
Deabia astept sa plecam, asta va fi peste vreo 3 saptamani.
Concedii placute !
Mirela