Fetele din Elvetia - poftiti la o barfa, pls!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Lorelai si-o ! Iti scriu un MP cu mai multe amanunte! Multumesc ffff. mult!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Cristina, ti-am trimis un pm.

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Draga Iris, itzi multzumesc pentru detalii, e super gradina, abia astept s-o vizitam! Spune-mi te rog, tu stii pe unde e Megen (nu stiu exact cum se scrie)? e departe de keuenhof? In Megen locuieste prietenul sotzului meu si o sa-l vizitam. Si cat de mare e Olanda?

UN weekend minunat cu familia ta si am sa-ti dau de stire cand venim exact.

Multzi pupici virtuali
Ana

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna dimineata, Lorelei,

Nu auzisem de Megen, dar am gasit o pagina cu informatii...http://www.megen.info/

E tare dragut... Megen e in Brabant, si ca sa vezi unde e Brabant, ai aici o harta a Olandei... http://www.kaart-europa.nl/nederland.htm
Olanda e o tarisoara micuta, uite aici in comparatie cu alte tari europene http://www.yourchildlearns.com/europe_map.htm
Noi locuim in Haga si suntem in mai putin de doua ore in Belgia, in trei ore in Germania si in 4 ore in Franta.... Distantele sunt foarte mici aici. Asa ca nu e o problema sa va vizitati prietenul... Keukenhof e insa mai la nord, e in apropiere de Lisse, uite aici harta http://www.keukenhof.nl

In principiu nu e greu de ajuns dintr-un loc in altul, depinde cit timp aveti de gind sa stati in Olanda, citeva zile sau mai mult...

Si tie un weekend placut, alaturi de cei dragi !

Mergi la inceput

Iris, itzi multzumesc foarte mult pentru informatzi, esti o dulce!
Uite, acum am realizat cat de micutza Olanda, chiar mai mica decat Elvetia!
Abia astept sa venim!

te pup si-ti urez o zi minunata si un weekend de vis!

Ana, cu multa simpatie

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Iris, pe 23.04 venim in Olanda. Nu cred ca ajungem la Haga, dar mi-ar fi placut teribil sa va vizitez! Poate la anu!
Stam doar 3 zile si dupa cum ti-am spus, telul nr 1 este megen. Pe mine tare ma pasioneaza marea, tare-as vrea sa merg la mare. Tu ce imi recomanzi? care localitate e mai pitoreasca, mai frumoasa?
Multi pupici virtuali si toate cele bune!
Ana- cu multa simpatie

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Lorelei draga,

Pacat ca stati doar trei zile si mai ales pacat ca nu ajungeti in Haga. La mare eu cunosc doar localitatile din jur, deci Haga, Scheveningen, Monster, Hoek van Holland... mie imi plac tare mult toate, ma intreb ce vreti voi sa vedeti. In Elvetia aveti munti frumosi, nu ii gasiti aici, insa satele la mare sunt superbe, si Amsterdam, Rotterdam, Volendam, Leiden, Haga merita sigur o vizita... daca veniti pentru cultura, neaparat Amsterdam...
Daca mai ai intrebari, te ajut cit pot, cu tot dragul.

o zi frumoasa !

Mergi la inceput

Mersi mult, Iris, foarte dragutz din partea ta :)
Pacaaat, cred ca n-o sa putem veni la mare. Dar tare mi-ar fi placut. Daca insa sotzul meu e de acord, poate ne vedem

Ce crezi insa ca am mai putea vizita fain in regiune? (granita cu germania???)

te pup si-ti urez o zi minunata!

Ana

Salvati un inger:

Mergi la inceput

Iris, uraaa, venim la Amsterdam! La mare! pentru tot weekendul! asha ma bucur!
TE pup si toate cele bune!
Ana

Salvati un inger:

Mergi la inceput

Ana draga,

Ma bucur ca mergeti in Amsterdam, e un oras superb, si acum vremea e si buna (sper sa ramana asa)... Noi avem planuri in weekend, daca as fi stiut din timp as fi tinut un locsor liber sa venim si noi in Amsterdam...daca insa ai(aveti) chef sa veniti la o cafea, sunteti bineveniti.... duminica de la amiaza nu suntem acasa, si simbata avem niste vizite, insa daca stiu din timp pe la ce ora veniti mai pot modifica orele (simbata)... Noi locuim in apropiere de soseaua principala dintre Haga si Amsterdam. Da-mi de stire daca aveti timp/chef, oricum iti doresc un weekend de milioane !!!!!!
numai bine

Mergi la inceput