Voi fi mamica!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
lorelei_19 spune:
povesteste-ne exact CUM si CAND ai vazut testul, ce-ai simtit, cum s-a intamplat minunea, tot! cu toate ca nu mai imi doresc copii, ma emotzionez si citesc cu atata placere povestile voastre!
Bravo, aime, sa ai o nastere ushoara si un copilash mancacios si sanatos. Dumnezeu sa va ocroteasca!
Lorelei & Family
Laura_72819 spune:
Aime, felicitari. Sa ne faci si tu o povestioara draguta la subiectul "povesti de succes".
Lali spune:
AIME.... super, sa mai treci pe la noi. Avem toate de invatat din experienta si puterea ta de a nu renunta !
Sarcina usoara si bebic sanatos !
Lali
danette spune:
Aime,FELICITARI!
Imi pot imagina cat de fericita esti!
Intr-adevar, cum zicea si Andra (try), te admir ca ai trecut cu bine peste astia 7 ani de incercari.
Iti doresc toate lucrurile bune din lume, un bb sanatos si o sarcina usoara!
Te
Dana
mari74 spune:
Felicitari Aime!!! Sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe sanatos si voios!
numai bine,
mari 13 sapt si 2 zile
Madachan spune:
Felicitari Aime!!! Sarcina usoara si te asteptam la mamici de nov.-dec. Se pare ca noi doua avem acelasi UM ,la mine e 17 feb.
in 4 saptamani si 3 zile
aime spune:
Va multumesc fetelor, va multumesc mult ptr urari si ptr sustinere. Au fost 7 ani, dar au trecut...acum nu trebuie decat sa mai treaca inca 9 luni ptr a-mi vedea puiul si a-l simti la piept. Si tati e bucuros nevoie mare, ieri m-a asteptat la iesirea de la dr cu un buchet mare de trandafiri rosii,ptr ca desi banuiam, pana nu a vazut scris negru pe alb nu -i venea sa creada.
Suntem fericiti, micile neplaceri ale vietii (de la servici, sau de aiurea) nu ne pot umbri fericirea.
Va doresc la toate sa traiti cat mai curand aceasta fericire, nu va lasati batute...
aime 4 saptamani si 4 zile