La France (4)
Raspunsuri - Pagina 5
delphin spune:
Unde ai dreptate, ai dreptate, insa este drept ca o cam coceam de mult, am tot rabdat vazand ce se intampla, acum am dat in foc vazand ca reincepe ...
Otilia spune:
Delphin, eu sunt veche pe forum (de citiva ani buni) si crede-ma ca noi am vorbit despre muuuuuulte subiecte inainte ca tu sa ne descoperi. Asa ca ti-au scapat multe...
oLo draga, ai dreptate, ar trebui sa-i zicem toate "LA MULTI ANI" Octaviutzei!
Multa sanatate, fericire... si petrecere frumoasa!
~Otilia&LaAdelita~
Aurelia spune:
Ma simt prost ca pe undeva disputa voastra este din cauza mea ,am spus- poate cu prea multa usurinta ca pentru mine nu se schimba mare lucru ca am s-au nu o carte de identitate bleo,eu ma gindeam in momentul acela la cealalta carte roz care i-mi era la fel de folositoare si tot pe 10 ani era valabila ,cam asta a fost in capul meu plus un pic chagrin-ul ca mai peste tot pe unde am vrut sa ma angajez am fost refuzata pe un motiv s-au altul,ca o experienta de casiera intr-un magazin "la fourmie" in BUcuresti nu e aceiasi cu una dintr-un magazin de pe aici ,si ......se retin tot timpul alti candidati la post ,ma macina uneori si ies la suprafata in discutii de genula asta unde in loc sa spun si eu ceva care sa va apropie am spus ceva care sa va puna in contradictoriu,sincer i-mi pare rau!Toate acestea nu trebuie sa ne dezbine caci in fond sintem adunate aici din dragostea noastra pentru copii in calitatea noastra de mamaici si v-as propune sa incercam sa inchidem ochi la diferentele dintre noi ,iaca aici este primul loc unde eu nu ma mai simt prost caci vorbesc cu un intelectual si eu nu sint !ce ar insemna acum sa incep si eu sa va povestesc cum am fost tirita la politie pentru un vecin tigan si cum am fost nevoiti sa vindem casa la jumate de pret ca sa scapam de mafia tiganeasca din cartier ? s-au sa va povestesc ce am patit cu un ungur intr-un magazin ce n-a vrut sa ma serveasca pentru ca i-am cerut untul in romineste ? ar insemna sa bag pe toata lumea in aceiasi categorie si sa jignesc pe multi de pe acest forum care nu au nimic de-a face cu trecutul meu ,ar insemna sa seman zinzanie si nu pace si n-ar fi drept caci am venit aici sa uitam si nu se ne amintim de ura ,poate am deviat un pic de la subiectul nostru ,ideea era insa Ca-mi cer iertare! voua si sa sper sa va regasesc aceleasi de la inceput,caci am inceput sa citesc subiectul cu OLanda si Germania si sa-mi fie mai drag acolo decit aici ,si e pacat!
Aura&Luca,2 ani!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538
chatonel spune:
Delphin, ihi, vin daca ma inviti :) sper sa fie soare, sa putem iesi la o terasa.
Spune-mi daca ai nevoie de ceva de-aici, cel putin sa fiu si utila, nu numai petrecaroasa . Iti pot aduce foi de vita murate, brinza telemea grasa-grasa, vinete de salata, foi de strudel, dulceata de visine, lapte batut, seminte de dovleac si de floare.... am aici un magazin arabesc si gasesc toate astea.
Si nu te mai irita degeaba, ca nu ai cu cine te-ntelege.
Toulouse, la ville rose
Otilia spune:
Draga Aura,
Te rog sa nu-ti mai faci mustrari de constiinta, adevarata "cauza" a conflictului o poti citi aici:
quote:Adica o razbunare mititica :))) Venita asa, mai din Sud... Cu iz de Mediterana...
Originally posted by delphin
...este drept ca o cam coceam de mult, am tot rabdat vazand ce se intampla, acum am dat in foc vazand ca reincepe ...
Si ca sa pastram subiectul curat si sa nu mai facem celelalte fete sa fuga de pe forum pe email sau PM de sila subiectelor alter(n)ate cu rautati (acum nu mai indrazneste nimeni sa vorbeasca despre acte, mai bine zis despre nimic serios, ca sa nu inteleaga careva ceva gresit si sa stirneasca scandal), v-as ruga sa pastrati un ton civilizat.
Eu cred ca ne-am strins toate aici ca sa vorbim despre ORICE (si in special despre subiecte care sunt in legatura cu Franta, tara in care rezidam toate).
Cu bine...
~Otilia&LaAdelita~
Corina spune:
Feteleeee,ajutor!!!Am uitat cum se face brinza de vaci cu calciu lactic!!Cite pastile ,la ce cantitate de lapte????
Mi se facu o pofta de pasca,si ma bate gindul sa-mi fac pofta de pasti,problema e brinza de vaci!!!Sau s-o gasi si pe aici si nu stiu eu???
Daca cineva ma poate ajuta,îi multumesc anticipat!
Pupici la toata lumea
Corina si Anna nazdravana!!
delphin spune:
Bon! Aurelia, asa cum a spus si Otilia,nu-ti mai face mustrari de constiinta, paharul era aproape plin, ai fost doar picatura care a debordat, mai bine zis raspunsul pe care l-ai primit.
Dar acum fiindca toate au fost spuse, continuam...asa este intr-o familie!
Am primit chiar PM-uri cu multumiri pt. aceasta rabufnire!
Aurelia spune:
Corina vezi ca pentru pasca gasesti "fromage frais de campagne"LA FAISSELLE" (este in gobletele de plastic verzi cite patru inramate in carton)este ca brinza dulce de la noi legat si destul de gros pentru pasca ia cu 43% grasime caci nu face nimic este doar mai gustos si spune-mi daca i-ti place noi mincam si asa in casa si mie si lu Luca ne- place e mult mai gustos decit iaurtul si mai consistent eu i-i iau la drum mai ales cind ^plecam undeva caci tine mai bine de foame,cauta ia de proba si spune-mi daca-ti place!
Aura&Luca,2 ani!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538
SMART spune:
Buna ziua fetelor, eu am pierdut o gramada din conversatii si nu fiindca as avea ceva cu actele, nu sunt nici pro nici contra, eu fac parte din straini straini, barbatul meu este englez si englezii nu ma vor decit daca stau la ei o gramada de ani iar francezii poate ma vor cind s-or hotari, la 10 ani dupa ce am fost declarata rezitent presupun... ei bine eu am fugit de pe forum din cauza permisului, nici nu pot sa scriu cuvintul, eu faca scoala de 2 ani, am picat codul o data acum doi ani exact, si de atunci am fugit ca o lasha. Si in ziua de azi ma ascund de instructorul de la scoala, mi-e groaza cind barbatul meu ma intreaba unde sint cu codul, ca sa nu mai spun ca la servici toata lumea ride de mine si ma intreaba cind ii duc acasa cu masina... . Nu stiu daca am pierdut pedalele de-a dreptul, daca sunt incapabila sa conduc o masina sau doar blocata de cartea asta infioratoare.
Acum ca am marturisit ma simt mai bine
mi-era dor de voi!
FELICIA