Am reusit!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

felicitari , sarcina usoara si sa savurezi din plin fiecare zi din aceste 9 luni.multa sanatate.pupici dulci

lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Felicitari!! Sarcina usoara si bebe frumos si sanatos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Vreau si eu sa te felicit!
Sarcina usoara si bebe sanatos si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Felicitari!

Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Buna, In primul rand felicitari si iti doresc o sarcina usoara si linistita pana la sfarsit si un bebe sanatos. In al doilea rand vreau sa te intreb cum este cu intepaturile in zona pelviana. Eu in zilele 6,7,8 de la conceptie am avut adevarate junhiuri la ovare, presiune in zona pelviana mai jos si cel mai ciudat ceva ca o arsura de la ovarul drept mai spre mijloc. Eu am uter retrovers dreapta si m-am andit ca s-a implantat in sfarsit outul in uter. In acele zile scrie la carte ca se infie in endometru.
Sanii nu ma dor dar au crescut si burtica e bombata si tare. Mie mi-a zis dr. ca am muschii uterului slabi si va trebui sa-mi fac o perfuzie ca sa se iinchida uterul.Oare muschii astia se pot intari de la sine?

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Diana, nu stiu daca iti ei temp., dar mie mi-a fost utila curba menotermica. Int-adevar, intre zilele 7-10 se face implantarea. Uneori pe grafic se vede, asta, fiindca se produce o scadere de temp. in ziua implantarii. Eu am inceput sa simt intepaturile si presiune in zona pelviana cam din ziua 8, post ovulatie.
Si mie m-i s-a umflat putin burtica, arata ca si cum as fi balonata. Sanii in continuare nu ma dor, dar s-au marit putin, in special areolele mamare s-au marit.
Nu stiu cum e cu muschii uterului slabi...

BAFTAAAAA, Diana!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Felicitari draga mea!
Sa ai grija de tine si sa te bucuri de fiecare moment al acestei perioade minunate.

Mergi la inceput