Sefii cei din toate zilele
Nu stiu daca am postat bine.Scuze daca nu.
Ma puteti ajuta cu cateva pareri.
Ai vostri cum sunt, ii iubiti, ii respectati?
Sunt pregatiti profesional, va inteleg sau dimpotriva.
Ce sa fac sa plece de langa mine atunci cand vrea o situatie urgenta, culmea e ca atunci nimic nu-mi iese.
Opiniile noastre i-ar putea schimba.
Raspunsuri
ioanau spune:
Eu am cel mai bun sef (de fapt este sefa) si:
- o iubesc
- o respect
- este foarte bine pregatita dpdv profesional
- ne intelege si ne ajuta ori de cate ori avem nevoie
Si mai este si frumoasa!
Aliada spune:
Da si eu am o sefa buna cu care ma inteleg foarte bine.Da este bine pregatita dpdvd profesional si pot spune ca am invata multe de la ea.
valentinag spune:
Din pacate eu am un sef,care nu prea are habar de munca noastra,da el crede ca dasi care ia tot felul de decizii care nu isi au nici locul nici rostul!din pacate!
daca te duci la el cu o problema,zice ca o sa se gindeasca si o sa ia o decizie,decizie care se dovedeste a fii citeodata contrara cu problema exprimata!
are,mai bine spus avea pretentia sa te ridici in picioare cind intra el in incapere,pen k nu a respectat-o nimeni,cind e ziua lui are pretentia la cadouri luxoase,in conditiile in care el nu spune nici macar un La Multi Ani angajatilor de ziua lor,doar le spune cite farfurii cu prajituri sa-i aduca.
si sa stiti k nu exagerez cu nimik!
gabrielat spune:
Eu am o sefa pe care o iubesc, o respect, este bine pregatita profesional, care nu incepe a urla cand trebuie ceva urgent de facut si care ne ajuta atunci cand nu stim cum sa ne descurcam. Cel mai important este ca asculta si de parerile noastre, le ia in considerare.
Pe de alta parte, cum unde lucrez eu sunt mai multi sefi si eu sunt o sefa mai mica si vreau sa cred ca cei din subordinea mea gandesc despre mine asa cum gandesc eu despre directoarea mea.
Nu spun ca nu sunt impulsiva, ca vreau repede lucrarile facute, imi cunosc defectele dar incerc sa le corectez.
gabi
chatonel spune:
Eu am un sef corect. Bine pregatit dpdv profesional, este gata sa asculte problema pe care o ai si sa caute cu tine solutii. Nu ma streseaza mai mult decit e necesar ca sa fiu eficienta si ne "acopera" in caz ca e nevoie- asta am remarcat nu mai demult ca ieri, m-a surprins in mod placut.
Toulouse, la ville rose
Clopotzel spune:
Dar cum v-ati simti daca ati avea o sefa barfitoare? Care pe x il barfeste cu y.., samd?!? E clar ca un astfel de caracter presupune multa minciuna, fatarnicie...si multe astfel de calitati!
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
Freia spune:
am o sefa superba... din toate punctele de vedere... ne respecat ca oameni, nu tipa la noi, daca are ceva sa ne spuna ne cheama la ea in birou (daca gresim pe undeva), ne asculta cand avem probleme, putem merge la ea daca avem ceva pe suflet. Este o femeie extraordinara. Fetitza ei de 6 ani, i-a spus ca familia ei e la servici unde sta in medie cam 12 ore pe zi, iar acasa sunt doar rudele. Asta a cam macinat-o un timp asa ca s-a hotart recent sa isi faca propriul ei business ca sa poate fi alaturi de familie mai mult timp. Reactia celor care lucreaza cu ea a fost ... neasteptata. Am plans multi dintre noi si ince ne mai rugam sa se razgandeasca ... desi asta nu se v-a intampla.
Va doresc tuturor sa aveti parte de sefi de calitate, buni profesioniste cum este sefa mea. Jos palaria.
Freia si bebe Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
astrid spune:
Pana acu eu stau cel mai prost: am 2 sefi nu unul. Si nici unul nu da pe-afara de bunatate.