Triplu Test pozitiv

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Liv si Blue, va tin pumnii, numai bine, totul o sa fie ok.

Si eu sunt in aceesi situatie, si nu imi este frica absolut de ac, sau de durere, infectii sau rezultatul amniocentezei. Imi este frica sa nu pierd sarcina din cauza acesteia. Aceasta est singura mea grija si din cauza asta nu fac decat sa ma perpelesc dintr-o parte in alta.Nu mai am 30 de ani, am si-un istoric de avorturi spontane. Asa ca... va trebuie sa ma gandesc serios ce si cum...

Fetele sa auzim de bine, si sa avem bebei sanatosi!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Liv, blue, garofita va tin pumnii si va doresc sa aveti copii sanatosi !

4 ani - februarie 2004
http://www.babiesonline.com/babies/o/oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Draga mea Liv,
ma bucur de decizia pe care ai luat-o, iti tinem pumnii si cu siguranta o sa ai un bebe sanatos si tu o sa fii exceptionala ca mamica.Iti doresc din tot sufletul meu PUTERE in primul rand si SANATATE, curaj si optimism.

Cu dragoste Andreea mamica lui Theo si a lui Florin

http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Curaj, Liv, blue angel, garofita, va tin pumnii stransi !
Numai bine !
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Liv si Blue Angel va doresc la amandoua sa aveti rezulltate bune la testul pe care il veti face si sa aveti copii sanatosi si fara nici o problema. Eu nu mi-am facut testul si ma rog la Dumnezeu sa fie sanatos. Iar daca nu va fi asa, tot al nostru este si il vom creste cu si mai multa dragoste.
Mult noroc la test.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liv spune:

Garofita, poate ca ar trebui sa renunti la amniocenteza daca zici ca ai avut avorturi spontane. In felul asta ii dai lui bebe mai multe sanse. Nu sint convinsa ca se ia in calcul si acest lucru (avorturile spontane), dar poate e bine sa previi. Pe mine m-a intrebat asistenta ce grupa de singe si ce RH am, astea se iau in considerare. Noi trebuie sa ne gindim tot timpul ca cei pe care ii aducem pe lume sint perfect sanatosi si atunci ce nevoie mai avem de teste care sa le puna viata in pericol? Eu acum numai la asta ma gindesc, si nimic, dar absolut nimic, nu ma va putea linisti pina nu aflu rezultatul acelei analize, asta numai si numai fiindca n-am avut ce face si am facut acel triplu test. Daca nu-l faceam nici nu putea fi vorba sa iau hotarirea asta. Acum merg inainte, cu toate fortele, desi uneori simt ca o iau razna.
Fetelor dragelor, va multumesc mult pentru incurajari, o sa fiu tare si o sa rezist .. adica o sa rezistam amindoi, caci si bebelusul e implicat de data asta. Astept cu nerabdare marea intilnie care urmeaza sa aiba loc pe 1 septembrie si stiu ca atunci (plus/minus doua saptamini) o sa vina pe lume, sanatos si voios ca surioara lui.
Blue Angel, cind iti revii (stiu ca 3 zile n-ai voie sa faci mai nimic) sa ne povestesti cum a fost si sa ne spui ca bebe e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salut fetelor ! va multumesc muult de tot pentru gandurile bune si pentru incurajari ... la mine pana acum este bine si chiar azi am fost la echo si mi-a zis ca totul este normal ...
am mai postat la Interzis barbatilor ... dar am copiat si aici povestirea .. in mare nu a fost deloc dureros .. am avut eu mici ghinioane .. si oricum sunt fricoasa din fire , recunosc ...
a fost rau ca ne-a bagat pe toate trei (eram trei fete ptr. analiza asta ) deodata ..iar eu am fost ultima ... si am vazut tot la primele doua fete ... si bineneteles ca mi s-a facut rau .. mi-a scazut pulsul foarte tare si era sa lesin ... dar cei de caolo au fost tare dragutzi si medicul la fel ...
totul se face sub echografie si in mediu foarte aseptic ...mi-a facuit o anestezie foarte slaba in burta , de fapt doua -una in stanga si una in dreapta ...
dar problema la mine a fost ca papusa mea statea ca o placinta si dr. nu avea unde sa bage acul ca ea venea imediat ... a zis dr. " ce personalitate !stie ea ca ii incalcam teritoriul ! " si a inceput sa o impinga usor sa plece de acolo .. ea nimic ! nu se dadea si pace ... intre timp anestezia s-a cam dus .. am simtit cand mi-a bagta acul ..dar nu foarte tare .. ca o piscatura de albina ! dar nu-mi pasa de mine !.. eram cu ochii benoclati pe ecranul echogarfului sa nu vina papusa in zona aia ... ahhh , mi s-a parut o vesnicie ....
in sfarsit a bagat acul si apoi alt ghinion ... asistenta care trebuia sa infiga seringa in ac (un ac lung de vreo 20cm ) era medic rezident de fapt si stangace rauuuu de tot .. facea experienta pe mine ! si nu nimerea seringa in ac si cand sa traga lichid din mine i-a sacpat seringa .. ah , imi venea sa sar la gatul ei , ptr. ca din cand in cand mai veadeam cate un piciorus ... asistenta care facea asta de obicei s-a enervat asa de tare .. ca i-a luat seringa din mana si a continuat ea ! imi venea sa o pup !
ihhh a fost neplacut ...dar a trecut ..
si acum cred ca voi albi in doua saptamani !
dar sper sa fie bine !
va pup fetelor si va doresc multa sanatate si bebelusi frumosi si sanatosi !
blue

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adi spune:

Sa va dea Dumnezeu copilasi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

azi la 11.40 ora de aici, 12.40 ora RO, liviuta are amniocenteza, sa-i tineti pumnii stransi tare de tot!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Iti tinem pumnii Liv, sa fie totul bine, si cu tine si cu bebe!!!

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 6 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput