Gradinite de stat in limba germana

Gradinite de stat in limba germana | Autor: Denisa_35

Link direct la acest mesaj

Dragi forumiste!
Baietelul meu implineste 3 ani in luna mai anul acesta, asa incat suntem in prospectiuni in vederea gasirii unei gradinite.
Intrucat nu ne permitem o gradinita particulara, asa vrea totusi o gradinita unde sa faca macar o limba straina consecvent, pentru ca e foarte important sa invete de mic.
Am auzit ca exista 2 gradinite de stat cu predare in limba germana, una pe Dorobanti (vis-a-vis de scoala libaneza)cu program scurt pana la ora 12.00 si una cu program prelungit (pe str.Nicolae Iorga, cea cu pasapoartele). Sincer m-ar interesa cea cu program prelungit, unde am inteles ca este foarte greu de patruns, dar nu resping nici cealalta varianta, iar pe termen mai lung intentionez sa-l dau la scoala germana.
Concret asa dori sa stiu :
1. Amanunte cat mai complete despre aceste gradinite de la acele dintre voi care au avut sau au copiii acolo (asa vrea sa stiu daca in urma gradinitei sunt pregatiti cat de cat pentru scoala in limba germana).
2. Daca vreuna dintre voi cunoaste pe cineva acolo, m-ar interesa sa pot merge sa vad si vreo posibilitate de patrundere!
Va multumesc anticipat!
Cu drag,

Denisa si copilul Alecu