Cum vi se pare viata in Japonia? (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Iulia, am citit "Vara samurailor" si ...M-AM REGALAT !!
De doua zile stau cu ochii lipiti de calculator si am citit pe nerasuflate, tot.
"Chapeau!" cum zice francezul! A fost ca o vacanta in Japonia, cu umor proaspat si hohote sanatoase.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Bey fomei da mult scriserati bey!
No, poi spun si io bine venirati la noi , fetelor noi....!Sper sa va placa si sa ne imprietenim.Macar virtual daca pe bune nu prea sunt sanse sa ne intalnim.
Raluca..... azumi doarme cu azumiku mai toata ziua si d-aia mai rarut cu dc in ultimele zile!
La noi e urat afara de dai sa fugi bey; ploua de dimineata intr-una si e mohorat si ieri a batut vantu de numa numa.Cand sa zic si io ca veni primavara... imi dadu in cap ploaia!

Care ar fi vrut sa-si schimbe numele dupa sot in japan?Uitai numele...da oricum nu se poate.Mie mi-au spus de la premaria di orasul unde stau ca schimbatul se face doar in romania, aici pot doar pe baza actelor de acasa sa iti modofice numele.Acelasi raspuns mi l-a dat si nenea de la ambasada, adaugand ca nu stiu ce declaratie trebuie de la sot ca imi da voie sa schimb numele...ceva de genu.Asta mi s-a spus cand am incheiat io casatoria ..acu neste ani, poate ca intre timp s-a schimbat ceva.

Ozy draga....nu cred ca esti nici tu nici altcineva indreptatita sa jignesti sau sa aduci niste acuzatii mai mult sau mai putin adevarate fetelor care vin ca dansatoare.Eu sunt constienta ca sunt si fete pe forumul asta care au venit in japonia cu alte scopuri..si s-au casatorit intre timp aici.Sa nu uitam si mai ales ....hai sa nu ne ascundem dupa deget, ca cele mai multe au venit ca dansatoare prima data( si io la fel).Ca tot ne mai intreba cineva odata cum am ajuns aici, uite eu asa am ajuns prima data in japonia: ca dansatoare! Si am lucrat cu multe fete...de toate natiile.Orice padure are uscaturile ei! E adevarat ca or fi cateva intre ele care fac tampenii p-aici dar asta nu inseamna ca toate fac la fel, si nu vad un motiv sa-ti fie rusine sa spui ca esti romanca.Mie sincer mai rusine mi-a fost cand cineva de la ambasada romaniei in tokio ( nu are importanta sa spun cine dar om invatat)...mi-a cerut de la obraz sa ma duc sa-i cumpar doua cartuse de tigari daca vreau sa-mi faca actul in aceeasi zi.Mi-a crapat obrazul in fata sotului care nu intelegea nici batut de ce tre sa-i cumpar tigari cu banii mei, ca aia e treaba lui acolo sa faca acte!Deci hai sa nu ne luam de alti oameni fara sa stim care-i motivul pentru care fac ce fac.Si eu stiu multe natii casatorite de forma prin japonia , nu numai romance.
deci acuma ca spusei ca am fost dansatoare si hostess in japan o data... daca mai vreti sa mai vb cu mine bine...daca va e rusine si considerati ca va strica imaginea de romance....iarasi bine!

va pup pe toate

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Sa stii,draga Azumi,ca si eu am venit prima data in Japonia tot ca dansatoare;si,de asemenea,nu mi-e rusine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Azumi,esti de nota 20Si sotul meu este batran,adica diferenta de 12 ani,nu m-am maritat din interes...chiar il plac ,il iubescNici eu nu condamn fetele care au venit aici sa castige un ban cinstit.Acum trebuie sa fim unite ,caci nu suntem multe...sa ne ajutam reciproc una pe cealalta,nu mi-am uitat tara ,nu mi-am uitat limba,o iubesc ,dar asta mi-am ales singura sa fiu nevasata de japonez...sunt la a doua casatorie si el ma copleseste cu dragostea ce mi-o poarta,este mult mai atent cu mine ,eu de asta am nevoie...sa-mi poarte si mie cineva de grija,nu numai eu,vreau si eu la randu-mi sa fiu cocolosita,sa simt ca cel de langa mine ma sprijina fizic si psihic.Deci sa nu uitam ca suntem Romani instrainati de plaiuri si trebuie sa fim unite ...caci uniti vad ca nu se poate.Nu ma pricep prea bine sa scriu dar cred ca mesjul este bine inteles!Oricum urez tuturor pace sufleteasca...Si Mizu bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Mai fetelor nu intra omul o zi pe forum si uite ca sa ajuns deja la pagina 5.

Pentru toate fetele noi bine ati venit nostrul si si sper sa va simtiti bine cu noi.
Si eu sint deacord cu Azumi nu toate rom.care vin ca dansatoare sint la fel cum dealtfel sint si multe dintre noi care ne-am casatorit din dragoste nu interes deci sa nu generalizam.Eu una am venit ca dansatoare si nu imi este rusine sa recunosc iar acum lucrez ca hostess.
Si acum sa lasam cearta si sa nu ne mai jignim intre noi.
Nina draga ce as mai veni si eu la petrecerea ta daca as fi mai aproape dar asa nu imi ramine decit sa inchin in cinstea voastra si sa va urez distractie placuta.
Sorina "La multi ani "pentru sotul tau si tot ce va doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Mi-a placut tare mult mesajul lui Azumi.
As vrea sa adaug ca,mie una mi-e sila si rusine de oamenii carora le este rusina sa zica ca sunt romani.Si deopotriva de cei care improasca cu noroi ,oameni pe care efectiv nu-i cunoaste,oameni pe care niciodata nu i-a intilnit in viata lui.Din pacate sunt si astfel de oameni,sunt si astfel de mentalitati.
Nu mi-a fost si nu o sa-mi fie niciodata rusine ca sunt romanca pt ca stiu ca,fiecare padure cu uscaturile ei.
Vine cineva si asa tam-nesam acuza fetele din japonia de toate cele.Dar ce in alte tari nu sunt dansatoare?In Italia,in Elvetia ,in Canada si pe unde or mai fi? Si daca sunt ce?Daca unele isi fac de cap,daca nu au nici un principiu ,daca nu au etica si moral,daca nu se respecta pe sine ,trebuie sa catalogam pe toata lumea la fel?
Fiecare dragii mei,cum isi asterne asa doarme.
Si tie draga Ozy,vreau sa stii ca eu nu am intilnit romance maritate din interes,ci doar din dragoste.Fete care au facut sacrificii mari,sunt departe de familii,au aici familie si copii ,sunt mame si sotii,unele sunt fericite,altele nu.Cunosc citeva fete care au fost inselate si parasite de soti,unele chiar cu copii.Dar nu se pling,lupta pt puii lor,si nu urasc japonezii si nici nu-i catalogeaza pe toti la fel .Daca ele au avut nesansa de a intilni omul nepotrivit ,de a se indragosti de el,asta nu inseamna ca toti sunt la fel.Situatii asemanatoare se intimpla oriunde in lume,in orice familie de orice nationalitate.Dar stii de ce le respect?Pt ca sunt doamne,si au inteles ceea ce voi ,cei care criticati nu ati inteles.In lumea asta sunt oameni si oameni,iar noi nu avem dreptul sa judecam si sa caracterizam pe nimeni.
Daca tu ,mizu ai intilnit sau ai auzit una si alta(poate am auzit si noi)trebuie sa ridici degetul acuzator,sa improsti cu noroi persoane pe care nu le cunosti,doar de dragul de a acuza?Si trebuie sa-ti fie rusine??Eu cred ca cel mai intelept lucru pe care poti sa-l faci ,ar fi sa incerci sa arati lumii din jurul tau ca nu toate romancele sau toti romanii sunt la fel.
Oare are sens sa-ti zic povesti auzite despre barbati romani si ocupatiile lor in Japonia,auzite de la protagonisti,mandri de ei ,siguri de capacitatile lor de Don Juan si ingimfati?Poate nu crezi,dar da,am auzit ,am plecat capul ,am strins din dinti si am incercat sa cred ca nu toti fac la fel.
Dar de hotii si tiganii din Germania ,Franta .....de aia ce sa zicem?
Toti romanii care traiesc in tarile respective sunt deci tigani si hoti?Nu stiu de ce, dar eu una nu cred.
Cel mai intelept ar fi sa lasi degetul acuzator si siguranta de sine (mult prea mare)jos.Or o-i fi lucrind tu la SRI sau FBI de ai toate dosarele fetelor din Japonia.
Stii tu ca "lauda de sine nu miroase a bine"
Iar voi fetelor ,va apreciez franchetea si onestitatea,dar credeti ca se merita?Pentru ce,pt cine?Stati voi linistite si nu mai explicati nimanui nimic din vietile voastre particulare.Sunt chestii care va privesc pe voi personal si pe sotii vostri.
Va pup pe toate si sa aveti(sa avem toate) o zi senina si putintica caldura,ca si la mine azi e cam frig.
Nicole&Amira

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saory spune:

Buna dimineata la toata lumea.Subscriu si eu la ce au scris celelalte
fete:si eu am venit pt prima oara ca dansatoare si tot in club mi-am
cunoscut si sotul.Nu imi este rusine sa spun ce am lucrat pt ca am
constiinta impacata si stiu ca nu ma poate arata nimemi cu degetul
pe strada cum ca as fi facut ceva rau.Fetelor eu zic sa ne mandrim
ca sintem romance si sa nu punem la imima rautatile altora care in lipsa
de ocupatie nu stiu sa faca altceva decat sa ne jigneasca.
Celor care nu incap de noi eu le propun sa nu mai intre pe forum,si asa
ca la incheiere sa stiti ca nu mi-e rusine ca sint romanca si nici ca
o sa am un copil jumate roman-jumate japonez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

quote:
Originally posted by remy

Mai fetelor nu intra omul o zi pe forum si uite ca sa ajuns deja la pagina 5.
Pentru toate fetele noi bine ati venit nostrul si si sper sa va simtiti bine cu noi.
Si eu sint deacord cu Azumi nu toate rom.care vin ca dansatoare sint la fel cum dealtfel sint si multe dintre noi care ne-am casatorit din dragoste nu interes deci sa nu generalizam.Eu una am venit ca dansatoare si nu imi este rusine sa recunosc iar acum lucrez ca hostess.
Si acum sa lasam cearta si sa nu ne mai jignim intre noi.
Nina draga ce as mai veni si eu la petrecerea ta daca as fi mai aproape dar asa nu imi ramine decit sa inchin in cinstea voastra si sa va urez distractie placuta.
Sorina "La multi ani "pentru sotul tau si tot ce va doriti

cami

Saru`mana Cami!
Astazi este,si mi-am promis ca azi sa nu-l mai stressez,ca mereu am ceva de comentat la adresa lui..si el saracu` nu face nimic.Am eu gura prea mare
Macar azi sa ma port cum se cuvine!

Sorina.
"Zambeste,maine poate fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Haideti mai fetelor sa incheiem subiectul,nu are rost sa ne facem atatea probleme!
Noi stim mai bine care este realitatea si este de ajuns.
Cei care comenteaza mult si fara rost,mai bine stau deoparte,nu avem nevoie de falsi printre noi...parerea mea!
Noi ne intelegem asa de bine,am gasit un sprijin aici,pe acest forum,si nu mi se pare corect sa vina unul si altul sa spuna tot felul de aberatii...

Sorina.
"Zambeste,maine poate fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saory spune:

Sorina-Alexa penru sotul tau.

Mergi la inceput