Cum vi se pare viata in Japonia? (5)
Raspunsuri - Pagina 11
Lia spune:
Acum jumatate de ora am ascultat pe NHK Balada pentru vioara si pian a lui Porumbescu(m-a sunat mama soacra si mi-a spus sa ma uit la NHK).Ati vazut emisiunea?
Lia&Andrew
eli spune:
Buna tuturor ! Cum e vremea pe la voi? La mine ploua si e frig. In ultimul timp o zi e frumos, iar o zi e oribil!
nana nu mai am noutati. Recunosc ca nici nu am mai citit pe net in ultimul timp cu privirea la Japonia. M-am luat cu altele, acum lecturez niste carti comandate din tara, ma bucur de primele miscari ale lui bebe, ma mai conversez cu toaleta si mananc (am pauza doar cand dorm ). Dar daca mai aflu ceva o sa scriu la subiectul initiat de tine.
Tiara felicitari pentru primii pasi ai fetitei! Succes tuturor cu ocazia inceperii gradinitei!
Lia sper ca intrebarea mea sa nu ti se para o prostie, dar ce e NHK? E unul din posturile de televiziune din cele 11 normale pe care le prinde oricine in Japonia sau un post pe care il ai daca detii cablu/satelit?
Ce vreau sa va intreb eu: voi cum va mai petreceti timpul impreuna cu sotii (mai ales in weekend-uri)? Eu am cam ramas in pana de idei. De cand cu sarcina nu mai "functionez". Pe unde ati mai fost, ce ati mai vizitat? Ce ati mai descoperit interesant? Ce ati mai citit? Ce filme ati mai vizionat? Multumesc anticipat!
O zi (mai) buna!
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 17 saptamani
Julie spune:
NHK este postul national de televiziune al Japoniei si canalul sau principal, cat si cel educational se prind cu antena simpla in orice colt de Japonie.
Este ala cu stirile in engl/jap la 7 si la 10 seara.
Julie
Dan_jp spune:
...daca am ajuns sa aflam de pe forum ce e aia NHK stau si ma intreb cum traiesc unii p-aici.
Everything happens for a reason...
//Dan.
eli spune:
Julie mersi mult pt raspuns.
Dan chiar daca ma uit la tv, pur si simplu nu am observat, pana acum, daca scrie sau nu la fiecare post cum se numeste. Sau poate nu am fost interesata sa retin, pana acum. Sunt unele lucruri pe care nu le ramarci pana ce nu le aduce altcineva in discutie. Uite ca nu am stiut ca postul pe care vad stirile in engleza se numeste NHK. Acum am retinut. Poate pana la urma o sa invat (oare conteaza ca si de pe forum?) cum se numesc toate posturile de televiziune care se prind in Japonia cu antena simpla.
O seara placuta!
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 17 saptamani
hannen spune:
Mey ,eu am impresia ca unii is nascuti invatati
Voi nu ati auzit vorba aia"omul cit traieste invata"?
Se pare insa ca unii cum au pasit in japonia ,le stiau pe toate
Nicole&Amira
http://community.webshots.com/user/nicoleamira
azumi spune:
Fataaa..... care ne premetse si pe noi oleaca la ea? Ca aici la noi ploaie gramada si e friggggg...Ne-am hotarat sa ne mutam cu cortu pe la fiecare pe unde e mai cald!
ana