Fetele din USA,poftiti la o barfa!(8)
Raspunsuri - Pagina 9
simonaM spune:
quote:Cleo,dar e buna pt creme de prajitura?eu unt am gasit pe la toate colturile...dar e foarte scump.margarina m-ar interesa mult.de la simonici.mona78
Originally posted by Cleomax
simonaM, cauta Fleischmann's, au si fara sare.
Cleomax spune:
simona, ce mi-ar placea acum sa-ti dau un sfat grozav, din pacate nu excelez la bucatarie si in special la dulciuri :(
stiu doar ca am facut de cateva ori cornulete cu margarina normala,deci sarata, si au iesit ok.n-am mai pus varful ala de cutit de sare care se pune in toate prajiturile :)
incearca tu si spune-ne si noua si nu putine vor fi pupaturile
Nedda spune:
Fetele, ca tot vorbiti de fructe: mie imi plac cel mai mult merele ionatane dar aici n-am gasit!! As manca 10kg fara pauza daca as gasi ceva care macar sa semene la gust cu ionatanele de Voinesti pe care le mancam la Romania.
Dati-mi si mie pontul daca voi ati dibuit asa ceva prin magazine.
Si mai erau acasa niste struguri negri numiti Hamburg, parfumati si dulci!!! Asa ceva stiu sigur ca n-o sa gasesc pe-aici. In schimb ma consolez foarte bine cu tot felul de fructe de pe-aici.
ocebine spune:
Struguri Hamburg sint cei cu coaja mai groasa?
Daca da, se cheama Concord grapes.
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
Llaura spune:
Hai salut,
Iar am ceva sa va intreb: afara de Equifax, care sunt celelalte agentii care raporteaza (sau ce fac ele) creditul? beautiful friendship am cu Equifaxu asta...hai v-am pupat.
Llaura spune:
"The 3 national credit bureaus systems in the United States are Equifax, Experian, and Trans Union. "
Asa e?
Laura _Oprescu spune:
De ionatane ziceam si eu ca imi plac...dar uite ca nu m-am uitat cu atentie ce scrie pe ele..Le iau de la Meijer si sunt ca cele din gradina alor mei...acus ma delectez cu sweet corn...pupici la voi