Fetele din USA,poftiti la o barfa!(8)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaelabebe spune:
Mah,fetili,io am gasit acu' 2 zile papuci sport Nike,cu 14.50$.Nu e pretul lor initial, la atat erau redushi.
Io roshii pap delea europene(asa se numesc),le iau de la Wallmart si sunt yummy.Da' portocalele nu-mi plac,sunt prea dulci si uscate.
Primavara s-a instalat la noi,bine-merci,si cand ma uit la yard ma iau de cap ,atat de mari au crescut balariile.weekwndu' asta ii dau lu' sotzu de lucru.
La shtiri ma uit mai rar,si atunci butonez telecomanda de-o ametzesc,de la un canal la altu'.
Pupici!
mihaelaH
conchita spune:
quote:
Originally posted by mihaelabebe
Mah,fetili,io am gasit acu' 2 zile papuci sport Nike,cu 14.50$.Nu e pretul lor initial, la atat erau redushi.
Pupici!
si cand te gandesti ca pretul de productie este UN DOLAR...:))
Mircea, de ce tocmai cu mine la razbel, nu ti-e mila de mine? :)
Anamaria ce bine imi pare ca te-ai retras dintr-o anumita discutie, imi facea rau pur si simplu sa vad cum ti se raspunde
si cum adica nu poarta nimic pe dedesubt? ma refer la irlandezi... chiar nimic? nimic nimic? absolut nimic? maah, nu ma puneti sa merg la parada sa verific, ca ma intorc cu poze:)))
iubibubi spune:
trag aer in piept, imi frec degetelele, bag copchilu' in scaunul de mancare (nu stiu cum ii zice), il leg, ii bag suzi in gura si... sa incepem:
Conchita, te asteptam cu doo linii! nici una mai putin, 'nteles?
Lai, bafta maxima!
- mie imi plac la nebunie merele gala si perele d'anjou (se gasesc si organics si hormonale :))
- portocalele sunkist
- rosiile in ciorchinas si cu codita (nu jtiu cum le cheama)
- nu-mi place nici fox, nici cnn, ma uit pe bbc
- la mine a nins ca iarna si acu' e frigggg
- nu poci intra pe ciat
uf, gata!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
ocebine spune:
Conchita, iti multumesc pentru suport. Sint "big girl" asa ca un oarecare nimeni cu complexul lui Dumnezeu nu ma sperie.
Referitor la fuste....NIMIC in adevaratul sens al cuvintului.
Cel putin asa este traditia dar daca te oferi sa verifici, ma inscriu sa tin aparatul!!!!
conchita spune:
quote:
Originally posted by iubibubi
- rosiile in ciorchinas si cu codita (nu jtiu cum le cheama)
cred ca Red on Vine...
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Uite poza din ziarul de azi:
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/paddy.jpg
chiar ca e mare, se intinde aproape de-a lungul la tot central park, aia da, plimbare.
Oana_B spune:
Mihaela, tu ai gasit chiar papuci Nike sau esti cumva ardeleanca si zici papuci la tot ce se baga in picior inclusiv pantof.
Oana_B
conchita spune:
quote:
Referitor la fuste....NIMIC in adevaratul sens al cuvintului.
Cel putin asa este traditia dar daca te oferi sa verifici, ma inscriu sa tin aparatul!!!!
hahaha, sa cad de pe scaun!! :))) asa, si hai sa mai cautam voluntare: cine tie trepiedul? :))
mn spune:
quote:
Uite poza din ziarul de azi:
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/paddy.jpg
ce faina este faza din articol cu:
Politia confisca alcolul la urmatoarele intesecti.....
parca ii vad pe irish fugind in fustite dupa blocuri sa ocoleasca zonele cu pricina :))