Fetele din USA,poftiti la o barfa!(8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Irina, sigur ca daca ai bani poti cere ce spital, doctor si investigatzii vrei tu dar:
1) sint EXTREM de scumpe
2) stai la coada (la investigatzii, la doctor cei care platesc cash sint primitzi oricind cu programare)

Asa e Kim, si eu am avut si am frustrarile mele vizavi de sistemul medical american, dar pentru ca nu-l pot schimba, incerc sa iau din el ce e mai bun. Schimb doctorul cind nu-mi place, aleg tipul de asigurare care se potriveste cel mai bine familiei noastre etc. Pretzurile asigurarilor de sanatate sint uriase, in special in statul in care locuiesc eu, doctorii petrec 3 minute cu tine in cabinet, si cred ca sint citiva medici (si eu am avut "bafta" cu unul) care nu prea stiu ce fac (unul mi-a spus la telefon ca nu avea cartea cu el din cauza asta a gresit dozajul la medicamentul pentru copil), dar ca peste tot trebuie sa mai cauti, te interesezi, sint si cabinete bune, medici care stau un pic mai mult decit media de 3 minute. Si mai e ceva care cred ca mie cel putin imi lipseste. Trbuie sa le spui cind ceva nu-ti convine. Sa avem mai mult curaj sa-i retinem in cabinet cit avem nevoie de ei. Sa-i reclamam cind gresesc, etc Recunosc cinstit ca mi-e greu sa fac toate astea....Dar aici asa functioneaza sistemul (in general...), cineva se plinge, cei in drept iau masuri.
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

kim222, iubita mea, de unde sa stiu eu ca tu ai terminat medicina? eu ti-am dat linkul ala in speranta ca suni la ei si ii rogi sa te indrume la o clinica asemanatoare in orasul in care locuiesti.

irina2000, nu stiu la care raspuns te referi, vezi ca eu, mircea si iubibubi ti-am spus ca daca iti permiti financiar, poti cere orice test si te poti duce la orice medic doresti.
mai clara de atat, cu parere de rau, nu cred ca pot sa fiu.
o zi buna la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

vreti sa ma vedeti si pe mine mireasa?uita aici.http://community.webshots.com/scripts/auction.fcgi?action=editTemplate&ID=126318524eu si sotiorul meu geo.sa nu va radeti de mine ca acum 2 anisori si ceva eram putin mai durdulie...acum slabii'pina la 160 de pound..si pina la iarna cind o sa merg in romania...o sa mai dau inca 20 (pina in decembrie)mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Holaaaa!Am venit si io un pic la raport,ca vaz ca-mi duceati lipsa!Cu fluierashu nu mai prestez c-am demisionat den functia de arbitru!Is beata de fericire de doo zile si va vad asa de roz incat nu-mi mai pasa dom'le!Desfasurati-va cum si cat vreti voi!Huh,ce bine-i sa ai parinti!...zic io,s-o vedeti pe fii'mea care nu mai stie pe care dintre ei doi sa-i invarta dupa degetel...
In rest,azi la dr. am fost anuntata ca-s dilatata deja 1cm si mi-a scos cerclajul;aveam due date 7 aprilie si cezarina programata pe 1.Se pare ca umflea nu mai vrea s-astepte.Lucky me!...Ideea e c-o sa cam dispar de prin zona un timp;una ca-s ai mei si tre' sa ma plictisesc de ei,a doua ca ma mut saptamana viitoare si-am de-mpachetat,plus ca n-o sa am net cateva zile si-a 3 s-ar cam putea sa nasc.V-am pus la curent ca nu cumva sa va-ngrijorati!
No,acu' va pupez dulce pe toti si ma-ntorc la placintelele proaspat scoase din cuptor.Pompici hotarati,toate cele bune si-aveti grija de voi!

Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Mona,n-am reusit sa te vaz mireasa!Fa ceva ca nu ma pot intoarce linistita la placinte pana nu te vaz!

Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Vevericiu drag sa va mearga toate din plin ca sa fiti fericiti toti in familia extinsa!!!
Nastere usoara atunci cind o veni si un bebe sanatos si mincacios!
neintrerupte!
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

veve,gindestete si la mine cind o sa maninci din placintelele aste....si arunca si mie peste gard una...ca ma gindesc ca ma ling deja pe botulet.veve nastere usoara, si sa fiti fericiti,bucurosi,veseli,plin de dragoste ca mai vine o primavara in casa voastra.apropo...sa ne spui cum il chaeama, ca eu sunt foarte curioasa.........de la mine.pt tine si bb(fat frumos din lacrima)deja l-am botezat eu.mona78

Mergi la inceput

sa nu va mirati de albumul meu....acuma e in renovare.acum incerc si eu sa ma cam pricep pe acolo...si doamne ,doamne ce fac eu ca deja m-am 'potmolit si nu mai stiu ce sa lucru la el.....il las asa cum e pe alta data..mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Veve,

nastere usoara, abia te asteptam cu impresii! vezi, sa lasi cariocile la cineva, ca nu stiu cum o sa ne descurcam fara ele

profita de zilele astea, odihneste-te, ca dupa aia... o sa ai un sufletel care o sa te tina in forma, va avea grija sa nu stai prea mult intr-un loc, ca sa nu te plictisesti, nu de alta

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Asa este Andrada...asta-i alta poveste...timpul petrecut cu tine in cabinet....ai senzatia ca se grabesc si ca tu ii cam incurci...Nici eu nu sint genul cu reclamatii....Ai dreptate scgimbam medicul, dar f. multi nu mai accepta noi pacienti...asta-i problema si pina la urma alegi ce ramine...
Veve sa ai o nastere usoara si un copil sanatos si norocos
Llaura intr-adevar nu trebuie sa astepti pina ai nevoie sa mergi la dr. Iti alegi un medic , suni apoi sa intrebi daca acccepta noi pacienti precizind ce tip de asigurare medicala ai si dupa accea suni la compania de asigurari si le comunici alegerea ta. Ei iti trimit un card , care este dovada asigurarii si care nu trebuie sa-ti lipseasca din portofel. Cam asta-i sistemul.

Mergi la inceput