Noul BIG BROTHER

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by bibi

E DESTUL DE GREU SA IMPACI SI CAPRA SI VARZA.
Din cate-mi amintesc eu critica numarul 1 la BB 1 a fost tocmai lipsa sexului.

Ok! ok! lipsa sexului ca lipsa sexului da' de-aici si pana la sa-i/sa le vezi toata ziua cum si le flutura pe la dus fara usi please...nici prea pudici ca nu e interesant da' nici sa nu ne iasa pe ochi si pe urechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

sa n-ai usa la dus mai e cum mai e....dar sa n-ai usa la WC... asta mi se pare tragic si pentru concurenti si pentru noi, nefericitzii telespectatori.
Chiar, la buda au usa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Credeam ca numai eu ma simt cam "hofensata". Dar ceea ce vreau sa intelegeti e ca mie imi place ideea cu BB shi chiar as fi vrut ca sotu' meu sa mearga acolo, nu din alt motiv ci doar pentru ca avea mai multe sanse ca mine. Dar... acum parca ceva nu e in regula. Nu imi prea place ideea cu toate instrumentele aratate ca pe niste trofee...
Abia astept confruntarea de idei, caci chiar imi place ca toti sunt intelectuali.
Mai vorbim...
Va pupa DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

quote:
Originally posted by val77

chiar nu au usa la baie?

La un moment dat m-am gandit ca usa de la dush o fi ratacita pe undeva printre piesele de mobilier de bucatarie pe care concurentii aveu misiunea sa le asambleze... Dar lipsa lor de interes pentru misiunile pe care le primesc s-a dovedit si prin asta... nici macar nu i-a interesat daca exista pe undeva vreo usa sau... de fapt "si asa vede toata lumea de ce sa nu vada si cei din casa, nu?" - ma gandesc ca asta a fost in mintea lor....
Mai revin... DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Daca vreti sa vedeti ce imagini dau cei de la Prima, la ore la care si copii se pot uita:
http://www.rockmania.net/bb_andreea-dus.avi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Da, si mie, imi place Big Brother, dar ce am vazut aseara.... mi se pare ! Si, chiar asa, din prima zi ! Mai tarziu ce vor mai arata ?

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Andreea, saraca, mi s-a parut chiar patetica atunci cand s-a aplecat goala, ca sa i se vada din toate unghiurile....daca asta e strategia ei, nu stiu daca e bine aleasa...Iar de celelalte mi s-a facut mila, cum incercau sa se curete fara sa arate prea mult...si ceilalti care stateau ciorchine la usa sa vada cum si-o spala fiecare.... bleah...vorba comentatoarei de aseara, asteptam sa inceapa schimbul de idei....In loc de concurs de supravietuire cum se vroia, pare sa fie concurs de "cine si-o arata mai repede si din unghiuri cat mai variate"

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Nu vreau sa discut despre ce se poate vedea la Big Brother.
Vreau doar sa va spun ca, cel putin deocamdata, scopul emisiunii a fost atins : are audienta. Mai exista la ora asta vreo emisiune despre care sa se discute cu atata infocare ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Liber la datul cu rosii...
Am si eu 2 intrebari: concurentii au anticonceptionale si prezervative, ca usa lipseste... si a II-a intrebare au copii?
In toata Europa este doliu, cam neinspirat ales momentul lansarii.

Daca tot se fac concursuri gen Big Brother, Survivor si audienta creste progresiv, de ce aceleasi televiziuni nu se fac teletonuri pentru a colecta bani in scopuri umanitare?

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:

Mergi la inceput