Noul BIG BROTHER

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

of course, varun, e si voyeurism ..si nu pun in balanta frumusetea vietii adevarate, nu sub "copertina" unui show..dar asta nu ma face sa nu fiu uneori curioasa si plina de simpatie, nu de dezgust..

D.

Mergi la inceput

Ohh, Julie, cum dai tu apa morii mele ..varun, mai frumos ca Julie nu ti-as fi putut raspunde..si faptul ca citesc in draci, e tot curiozitae si voyeurism ..si atractia fata de net, e tot curiozitate si nevoia de a cunoaste oameni si de a fi in preajma lor, chiar daca nu pot sa-i ating..

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varun spune:

diferenta intre forum si bb e atitudinea activa pe care o ai in primul caz. faptul ca ma poti influenta si poti fi influentata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Varun, te asigur ca multi doar PRIVESC la acest forum (sau oricare altul) imipnsi de voyeurism, exact ca la un show de tip BB.
Am facut-o si eu, inainte de a ma inregistra ca membru.
Te asigur ca e o experienta fascinanta ;)
J.

Mergi la inceput

daca tu citesti carti ce pot fi comparate cu bb, pacat de timpul ala. totusi, bb poate sa placa sau nu. mie nu-mi place. de gustibus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

v-ai intrebt multe dintre voi de unde le-au luat pe fete!!
sa fie de pe centura,sa nu fie???
I-a uitati-va pe http://forum.artelecom.ro/viewtopic.php?t=6709 si uitati- va de unde au luat-o pe Evelina!Horor!
si cat despre Andreea!!Deplorabil!Nu-mi place emisiunea dar m-am uitat la deschidere,in schimb ca sa fiu si eu "cool" si "la moda" cum zice fica-mea care a decis singura sa nu se mai uite,ma documentez de pe site-ul lor!

huaaaaaaaaa ca-i naspha rau emisiunea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by varun

daca tu citesti carti ce pot fi comparate cu bb, pacat de timpul ala. totusi, bb poate sa placa sau nu. mie nu-mi place. de gustibus...

puscasu

printre cartile cu care mi-am mai pierdut eu timpul e si "1984 Big-Brother is watching you" a lui George Orwell. O viziune apocaliptica, jocul se insipra de acolo, dar cam atat. Daca nu ai citit-o cumva, poti gasi pe net versiunea intergrala. O carte excelenta.

D.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maria m m

v-ai intrebt multe dintre voi de unde le-au luat pe fete!!
sa fie de pe centura,sa nu fie???
I-a uitati-va pe http://forum.artelecom.ro/viewtopic.php?t=6709 si uitati- va de unde au luat-o pe Evelina!Horor!
si cat despre Andreea!!Deplorabil!Nu-mi place emisiunea dar m-am uitat la deschidere,in schimb ca sa fiu si eu "cool" si "la moda" cum zice fica-mea care a decis singura sa nu se mai uite,ma documentez de pe site-ul lor!

huaaaaaaaaa ca-i naspha rau emisiunea

intai as vrea sa precizez ca nu vreau sa impun punctul meu de vedere nimanui..nu veau sa va conving ca e o emisiune traznet..si eu privesc doar din cand in cand..dar sunt departe de impresiile pe care le-am tot auzit: scarba, dezgust, oroare..ma pufneste rasul cand imi amintesc sufocarea lui pruteanu..eu nu sunt o puritana..culmea, imi plac de multe ori oameni pe care societate ii respinge, ii condamna..imi par mai sinceri in atitudine decat moralistii si perfectionistii..stiu ca v-am innebunit de vreo cateva saptamani cu "pata umana" a lui Philip Roth..el scrie la un moment dat asa:

Lasam in urma noastra o pata, o urma, lasam o amprenta. Impuritati, cruzime, abuz, greseala, excremente, sperma - nu exista alta modalitate de a trai. N-are nici o legatura cu nesupunerea. Nici o legatura cu gratia divina, cu mantiurea sau ispasirea. E in toti. Innascuta. Inerenta. Definitorie. Pata care exista inaintea semnului. Fara el exista. Pata care precede nesupunerea, care o cuprinde, sfidind explicatiile si intelegerea.

e un citat care ma obsedeaza..fiindca intalnim uneori, citind, idei care se suprapun peste un segment din "ADN"-ul nostru mental..e ca intr-un joc de pasiente..cartea e acolo pe masa..dar devii constienta de ea, e explicita in momentul in care o intorci cu fata in sus..eu nu sunt foarte impresionata de pozele Evelinei..pe mine chestia asta ma face mai curioasa inca..si pune in alta lumina iesirile ei din casa, nesiguranta..razboiul ei impotriva lumii..razmerita care o apuca de cate ori i se pare ca ceilalti o judeca..inca un om, inca o pata care e viata lui..

daca doriti sa vorbim de faptul ca e jalnica, in general, calitatea programelor tv, ca nu exista aproape nimic ce sa contrabalanseze jocurile fara sfarsit e altceva..

D.

Mergi la inceput

in romana e #1984# de g. orwell. nu exista nici o legatura intre carte, mesajul ei etc.; etc. si ceea ce e pe prima.
la fel de bine poti spune ca formatul emisiunii s-a inspirat din puscarile comuniste.
nu amesteca o carte superba, tiparita inca din '90 (nu e nevoie de net) in romania cu andreea raicu si tv-ul comercial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

quote:
Originally posted by descintec

sint curioasa sa ii cunosc in timp, deci o sa ma mai uit..incet, isi dau pe rand jos straturile, ca foile de ceapa, si ajungi la miez..pentru mine, spectacolul uman sub orice forma mi se prezinta, e fascinant..
ce imi displace nu sunt oamenii din show..dimpotriva, nimic nu ma socheaza din ceea ce fac..ceea ce li se cere sa faca, conditiile, regulile mi se par mie idioate si degradante..si jocul in sine, da, are ceva degradant..

D.

Intru totul de acord cu tine draga descantec.
Asta e si parerea mea. E greu sa recunoastem uneori perversitatea din gandurile noastre si aviditatea cu care privim in curtea altuia. Cred ca in toti acei copii din casa e ceva bun, dar problema e ca, fata de cei de anul trecut la cei de acum se vede cumplit cat sunt de manevrati... Aseara m-a socat faptul ca dupa ce se terminase transmisia din casa BB ei inca asteptau sa li se dea voie sa se ridice sa bea apa!!! Oare e normal? E cumplit sa accepti sa joci un joc murdar numai pentru bani. Dar cati in lume asta nu il facem inghitind gaselnitzele sefilor, a oamenilor de langa noi sau uneori chiar ale noastre pentru niste bani in plus... Ajungem o natzie de compromisuri sau... mai avem o sansa?
DanaR

Mergi la inceput