Fetele din USA, poftiti la o barfa! (7)
Raspunsuri - Pagina 6
aida_o spune:
na, ca vorbeam de voi, cind sunt pe cale sa umplu singura o pagina
oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date
alinuta spune:
gata, a-nceput sa ninga si-aici! ninge ca-n povesti! da' povestea asta nu se mai termina si ea o data?
mn spune:
quote:
Originally posted by mir1301
buna dimineata din ft lauderdale...sa va mai indulcesc putin ziua si sa va spun starea vremii in south florida
82°F Mostly Cloudy Feels Like 87°F.
sa va fie rusine...tineti totul pentru voi...dati drumul la primavara si aici ....ca de nu vin cu lopata la voi....
P.S. oh uitasem....aveti grija cum votati voi aia din Florida ...ca de nu...tot cu lopata vin
mn
ocebine spune:
Noi taxele le facem la o agentie, avem multe deduceri (casa, copii,401K, college fund, etc) si nu pre am chef sa le incurc eu (sint perfect capabila de a incurca ceva simplu).
Ducem sacosa cu hirtii, ni le sorteaza, semnam si asteptam sa ne vina refund direct in banca (e-file).
Llaura spune:
Stimate d-ne si d-re, buna dimineata,
A aparut fata Lexi sa ne zica ea cum e cu vopseaua de oo?
Hai va pup.
iubibubi spune:
quote:
Originally posted by ocebine
avem multe deduceri (casa, copii,401K, college fund, etc)
puteti sa-mi spuneti ce si cum despre college fund? e un fel de savings? ti se opreste din salariu? etc. etc.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
ocebine spune:
Noi avem doua feluri de college fund.
Unul este de la Fidelity si se cheama Fidelity Unique (depinde de anul in care se preconizeaza ca va intra copilul la facultate).
Cel de-al doilea este New York State 529 College savings Program.
Pentru amindoua imi ia bani automat din banca la intervale stabilite de mine (daca vrei saptaminal, lunar, bilunar).
Toate contributiile la aceste planuri sint tax deductible (cred dar nu sint sigura ca plafonul este de 100,000 pe an - daca as avea atitia bani nu ar mai trebui sa pun deoparte, dar, de unii au....).
Daca vrei mai multe informatii iti stau la dispozitie.
Laura Takacs spune:
Iubi, noi avem college savings prin companie, e cu payroll deduction, dar sunt convinsa ca poti si direct daca te duci la un investment firm. Iti copiez ce scrie (vorba lui Mircea, da-ti-mi un PM daca vreti traducerea):
529 College Savings Plans
Save more and keep control of your money
A 529 college savings plan is a flexible, tax-advantaged college savings vehicle that allows you to invest more money toward college than other education savings options, and maintain control of withdrawals.
529 plans help you meet the exploding costs of a college education using a simple equation: invest more and benefit from tax-deferred growth and tax-advantaged withdrawals. It also offers unique estate planning benefits, so grandparents have incentives to consider a 529 plan.
Here's why 529 plans have become such a popular method of saving for college:
No income limits apply, so everybody may participate
Your money grows tax-deferred, and withdrawals for qualified expenses are exempt from federal taxes*
You control withdrawals; if the child doesn't use the money for school you have options
You can invest more compared to other education savings plans
Contributions are not included in a taxable estate; combined with the large contribution limit, 529 plans are a powerful estate planning tool for grandparents
petra spune:
Buna dimineata fetelor!
Harnice la scris ca de obicei, cu o gramada de subiecte! Eu ma duc sa-mi fac o cafea si apoi poate mai revin la subiecte!
De Paste deja trebuie incepute ostilitatile pentru ca deja este mai putin de o luna si eu nu prea vreau sa ma aglomerez la final cu toate!
Si la mine ninge si a nins si aseara iar acum parca m-i s-au spulberat toate gandurile de primavara! Dar ma uit ca pe strada nu se aseza, se topeste imediat, dar pe unde nu se circula este alb!
Va doresc o zi faina de tot!
quote:
Originally posted by alinuta
.... Laura T, ce faci iubire pe "enternet"? pai parca iti luasesi angajament solemn ca azi dai brinci sa termini treaba, si cind colo ce-mi vad ochisorii?
Alina si Alexandra
http://community.webshots.com/user/allex21
DA chiar asa LAura???? Nu te poti abtine sa nu vezi ce mai se dicuteaza pe aici!!! Hi, hi
Oana_B spune:
Vroiam sa va reamintesc ca desi se presupune ca la acest subiect toata lumea cunoaste limba engleza, regulamentul specifica folosirea limbii romane. Deci, fara pm daca cineva doreste traducerea.
Oana_B