Prima vizita la Ancar?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micky spune:

Am fost la prof. Ancar si intr-adevar mi-a dat sa fac monotoriyari eco si analize hormonale.
Dar de HSG ce stiti . Vreau sa o fac tot la Medsana dar Ancar mi-a spus ca el nu face acolo. Cum se procedeaza? Se face numai dimineata si cine o sa mi-o faca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Micky, vezi ca exista un subiect despre HSG unde am raspuns si am dat detalii despre HSG efectuat la Sp. Pantelimin / Prof. Ancar

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Nici la pantelimon nu face Ancar HSG-ul.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micky spune:

Dati-mi detalii despre HSG la Medsana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankka13 spune:

daca mergi la pantelimon ,sa te ducu dimineata la 8 cu adeverinta de salariat .te ia dr r la consultatie si apoi te trimite la hsg .o vei face cu un alt medic si cu un radiolog .O investigatie neplacuta dar ce sa faci ? asta e .bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam spune:

Fetele, marti am programare la prof. Ancar, dar mi-a spus sa vin la Pantelimon pentru ca este de garda. Intrebarea mea este, la Pantelimon exista un ecograf performant? Voi fi in saptamana 20 si as vrea sa-mi faca o ecografie mai performanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Da,are eco vaginal si la Pantelimon!Mult succes!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Scuze,am citit grabita si am zis ca esti in ziua 20...la tine numai e cazul de eco vaginal.Despre ecograf normal nu stiu daca are f.performant dar cred ca da.
Pe mine la 20 saptamani m-a trimis la Olimp Medical.Poate ca si-a luat si el eco performant daca te-a chemat la el.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

prima mea vizita la prof.ancar a fost una neasteptata.nu ma asteptam sa fiu tratata atat de bine.este supercurat si frumos acolo.am mai fost si in alte clinici particulare dar medsana chiar se prezinta bine de tot.ai ales ce este mai bun.merita.
BAFTA
gabriela
"niciodata nu este prea tarziu"

Mergi la inceput