hipospadias

hipospadias | Autor: filofteia

Link direct la acest mesaj

Am si eu mai multe intrebari pentru medicii de pe acest forum.
Nici nu stiu cu ce sa incep! Am sa va spun mai intai istoria noastra. Baietelul meu a fost diagnosticat de la nastere cu hipospadias. La trei luni am fost la spitalul Grigore Alexandrescu, unde ni s-a spus fara un consult prea amanuntit ca trebuie operat urgent... nu imi mai amintesc numele chirurgului de atunci. Dupa o luna ne-am dus la dr. Pesamosca. I-a facut dilatare de uretra si ne-a spus ca va trebui sa aiba doua operatii, una pentru indreptarea penisului, iar a doua pentru refacerea uretrei, dar dupa 2 ani. La doi ani, stiind ca dr. Pesamosca nu opereaza, am ajuns printr-o cunostinta la dr. Lascar, seful sectiei de chirurgie plastica si reparatorie de la Floreasca. Acesta ne-a spus acelasi lucru ca dr. Pesamosca si sa revenim dupa ce baietelul implineste trei ani. Am revenit si trebuie sa ne planificam pentru prima operatie in aprilie.
Dar... intre timp am aflat de dr. Basca. Si aici vin intrebarile...
Ce ne sfatuiti... sa mergem in continuare pe mana dr. Lascar?
Oare dr. Basca este urolog? sau chirurg? Dr. Basca opereaza? Iti trebuiesc relatii ca sa te opereze chiar dumnealui?
In occident aceasta operatie se face intr-una singura. Oare dr. Basca cum procedeaza? As putea sa iau legatura cu dumnealui inainte de a merge la un consult? Nu sunt din Bucuresti si as fi dorit sa stiu mai multe inainte de a face un drum pentru un consult.
Acest procedeu de a face doua operatii se mai foloseste si in alte tari?
Nu stiu daca aveti cunostinte de tot ce am scris eu aici, dar mi-am spus ca merita sa incerc.