Cea mai mare realizare pe 2003?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Faptul ca am venit in state pentru 1 an!

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Cea mai mare realizare a fost ca a inceput baietelul meu sa vorbeasca si de asemeni ca am reusit sa ne reintregim familia.
A fost un an extrem de greu pentru mine dar s-a terminat cu bine

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetelor, nu pot spune inca despre realizarea mea...copilul...pentru ca in 2003 abia l-am cunoscut pe viitorul meu sot...so...2003 a insemnat pt mine un inceput de drum, de viata, o realizare mare, ceva ce asteaptam de mult (avand in vedere varsta mea 28), dar uite ca Dumnezeu s-a uitat si la mine, si a zis: ''cred ca acum este timpul''....Si cred ca la anul 2005, daca ne ajuta Dumnezeu vom putea spune si noi ca bb este realizarea cea mai mare. Iar anul acesta vom face nunta , in octombrie
Pupicei

Albinutzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra spune:

Desigur, e Alexandru! Si nu numai in 2003, ci incepand din 1967 incoace...
Pupici la mamici si bebici! Si 2004 sa ne fie cel putin la fel de bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Pitycelul din burtica!!!!! El e realizarea noastra cea mai mare ...!Acum are 5luni si aproape trei saptamani in burtik dar sunt sigura ca este si o sa ramana toata viatza realizarea noastra cea mai de pretz!

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

ancuta06...pityku meu a fost conceput in aceeasi zi in care s-a nascut baietzelul tau!HIHihihihihi....Asta a fost asa de completare, scuzoaie

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOINA SANDA spune:

.....este Tibi!Al meu pui nascut pe 14 iulie,este realizarea noastra(si a lui tati) cea mai mare!
Multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Cea mai mare realizare a anului 2003 si a vietii mele de pana acum este fetita mea, Emma-Andreea...Acum are 10 luni si o saptamana si e lumina ochilor mei...

_Ella & Emma

http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

cea mai mare realizare pt.mine a fost chiar anul in sine:a fost primul an in care mi-am practicat meseria si primul an in calitate de mamica.a fost greu si plin de incercari dar a fost un an superb pt.ca m-am simtit un om implinit.ani buni la toata lumea!!!
virginia si ioana alexia
P.S.
Mirona,la multi ani Andradei!sa va traiasca si sa va bucurati de ea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucamatei spune:

Multe, foarte multe s-au petrecut anul acesta...Romania, cumparare de 1 casa in State, una in Bucuresti, deci din punct de vedere material, un an OK...relatia cu sotul s-a imbunatatit, baietii sunt maricei si sanatosi, Slava Domnului, iar eu mi-am rezolvat unele probleme interne...

oana olson

Mergi la inceput