Fetele din USA, poftiti la o barfa! (5)
Raspunsuri - Pagina 12
petra spune:
quote:
Originally posted by lexi
Petra, aveai si preferinta de culoare cu poftele alea? Sau mancai asa, orice creta? :-)
Ei nu prefetintele mele nu erau pe culori!! Am mancat o singura data, doar o bucata de creta alba si atat!! Ma gandeam ca alea colorate sunt mai toxice!
mihaelabebe spune:
Allya,suna la IRS,cel mai simplu,au numere de hot-line(nenorocirea e ca stai cel putin 20 min sa astepti la tel pana se gandeste cineva sa preia apelul), sau daca nu iti faci tu singura taxele,du-te la H&R Block si te rezolva ei.Si noi ne asteptam sa primim niste bani anul asta(tot pt bebe)si dupa cum ne spuneau anul trecut,o suma chiar bunicica.
Eu certificatul de nastere l-am primit dupa vreo 2-3 saptamani acasa, dar am platit pt copii inainte sa parasesc spitalul.
Mah fetili,cu ce va curatati baia(wc,cada,faianta)ca eu una nu am gasit nimic buuuuunnn care sa ma satisfaca.
Si alta intrbare,are vreuna din voi piscina de-ai da se umfla?.costa in jur de 300$.Ca as vrea sa-mi cumpar una numai ca nu pot sa-mi conving sotzu(de parca tin cont de parerea lui),zice ca e prea mult de munca la ea,greu de intretinut curata,blah,blah,blah,in concluzie e el prea lenes.
Pupici!
mihaelaH
simonaM spune:
ce mai faceti fetelor?ce mai barfiti azi?nu va ajunge atitea pagini?(am glumit)continuati!!!!aici se face treaba buna.sfaturile voastre,imi sunt mie de f.f.f.bun folos.mai spuneti-mi ca mie imi place mai mult sa citesc decit sa scriu.va pup pe toate.sunteti cele mai dragute femei din lume.mona78
simonaM spune:
Petra,ce tare esti ...cu creta....eu cind eram micuta(in romania) imi placea sa ling praf de caramida de la teracota.e tare faza asta cu creta.mona78
Elenalove27 spune:
Dragelor se vede ca azi a-ti fost ocupate cu gratarele inoxidabile ca de birfit nu a-ti avut timp sa birfiti !!!
La noi azi a fost vreme urita adica ploioasa asa ca nu am putut trece afara la un gratar !!!(si ala ruginit)
Azi sau oferit 165 $ pe casa si cred ca ne mutam luna viitoare daca Al primeste transferul in Oralndo ( Chilli's ) !!! daca nu o sa stam aici pina la anul viitor !!! ( si cu gratarul ruginit )
....si gata cu birfa pe ziua de azi... am semnat condica !!!
Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27
conchita spune:
quote:
Originally posted by crism
Si eu semnez condica!
Conchita, tu esti Ana? Ca imi zbatui eu capu, cat imi zbatui si nu eram sigura? Nu ma lasa in dark asa...
yep, Cris, eu mi-s, recognoscibila ca un cal breaz, ha? :))
ANDRUSHKA spune:
Fetelor, iubitelor, mi-am luat rochia de mireasa astazi!!!! Ufff, ce emotiuni am avut!!! Si e frumoooaaaaaasa! M-am dus singura pe shestache, sa nu ma stie cineva, dar cand a fost sa ma hotarasc....a trebuit sa-mi sun consilierul pe probleme de imagine --alias Ferigutza--si daca si ea si-a dat acordul.... Moama, acu' tre' sa dau cu sportul, sa-mi arat spatele ala mai slim...Ce fercicita ma simt! E un sentiment asa.... toata copilaria mi-am imaginat cum o sa arat eu mireasa!
Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
Veve spune:
De un' ti-ai luat pan' la urma???Si noi nu vedem nimic?Nu-i cu ghinion ca nu te luam de nevasta!
Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica
simonaM spune:
[quote]Originally posted by ANDRUSHKA
Fetelor, iubitelor, mi-am luat rochia de mireasa astazi!!!! Ufff, ce emotiuni am avut!!! Si e frumoooaaaaaasa! M-am dus singura pe shestache, sa nu ma stie cineva, dar cand a fost sa ma hotarasc....a trebuit sa-mi sun consilierul pe probleme de imagine --alias Ferigutza--si daca si ea si-a dat acordul.... Moama, acu' tre' sa dau cu sportul, sa-mi arat spatele ala mai slim...Ce fercicita ma simt! E un sentiment asa.... toata copilaria mi-am imaginat cum o sa arat eu mireasa!Yesterday I dared to struggle, today I dare to win![/quotpe cind e nunta?asteptam poze de la nunta.felicitari pt rochita de mireasa.mona78
mn spune:
quote:
Originally posted by mihaelabebe
Si alta intrbare,are vreuna din voi piscina de-ai da se umfla?.costa in jur de 300$.Ca as vrea sa-mi cumpar una numai ca nu pot
noi avem din asta above ground
http://www.nistor.info/gallery/view_album.php?set_albumName=album16
o data pe saptamina pui chimicale, o periezi, aspiri. Frunze, si alte chestii plutitoare le ei cum apar. In general filtru isi face treaba...este de lucru dar ..hey ..cind vi de la lucru obosit si stresat este un "blessing" sa sari in ea...
mircea.