Anticonceptionalele in timpul alaptarii

Anticonceptionalele in timpul alaptarii | Autor: ralualexandrei

Link direct la acest mesaj

Vreau sa stiu daca pot lua anticonceptionale in perioada de alaptare.Am nascut acum o luna si ma intereseaza sa stiu acest lucru pentru ca doresc sa previn o noua sarcina dar fara a prejudicia in vreun fel laptele matern . Exista un anticonceptional recomandat sau pot folosi tot Mycrogenon,cum foloseam inainte?

andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Nu poti lua anticonceptionalele folosite in mod curent pentru ca ele contin si estrogeni. Trebuie folosite numai cele cu progesteron. De ex eu am folosit Megestron(injectabil o data la 3 luni), si este super. Sunt si pastile pe care le iei zilnic incepand de cand vrei vrei tu (dar ideal ar fi sa ai acceptul unui medic inainte) si se cheama Exluton. Vreau sa-ti spun ca am alaptat un an si l-am intarcat pt ca am vrut eu. Altele nu mai stiu. Sper sa-ti foloseasca.
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

si eu alaptez si iau Exluton , sunt anticonceptionale doar cu progesteron . 10 zile de cand incepi sa le iei trebuie asigurata protectia si cu prezervativ , pt ca inca nu s-au "instalat" in organism . Si trebuie obligatoriu sa le iei la aceasi ora din zi ! Nu se face pauza la x luni , se iau continuu .

www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput