Baita cand e bebe racit?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Multumesc! Eu de felul meu sunt sigura pe mine, dar de data asta am simtit nevoia unor confirmari. Uite cum imi submineaza babaciunile increderea in mine ! Oricum daca mai am probleme va chem in ajutor. Si asa jumatatea mea ma intreaba "mamicile tale ce zic despre...?" ori de care ori avem dubii.
La cat mai putini mucisori!!!

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomi spune:

si noi ne , ce-i drept suntem un pic mai expeditivi, adica fara balaceala, jucarele si alte alea... strict la obiect... il si ajuta un pic daca e cu nasucul rau infundat...
decizii intelepte si sa ai parte de cat mai putine sfaturi "binevoitoare", dar necerute...

Ioana & Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Si noi facem baita chiar daca nasucul e putin infundat sau are mucisori.Doar n-o bagi in baie si-o uiti acolo.Soacra-ta daca e racita nu se mai spala?Copilasii nostri sunt deocamdata niste omuleti in miniatura, dar tot omuleti.

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Midori spune:

Si la mine acelasi refren se aude
"Cum sa-i faci baie daca e racita?"
"DA, DA, ii fac ca asa a zis doctoru' "
Eu i-am facut cand a fost racita,in ciuda ciocanelilor la cap
sa nu-i fac baie.
Daca era mai frig in casa sau mai ales in baie mai saream peste baie, aveam o scuza in mintea mea, ca e racita.

Uneori devin si eu ezitanta daca ma bat toti la cap ca nu e bine.
Eu una ma simt mai bine dupa ce fac o baie calda, racita fiind...

Cristina & Midori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara26 spune:

ELENi,nu te lasa.Tu ai dreptate,baia are un efect benefic pt sistemul imunitar si ,pe deasupra daca bebe are nas infundat si mucisori ajuta eliminarea secretiilor si poate respira un pic mai usor.De aceea e bine sa-i umidifici aerul din camera cand e racit.

Mergi la inceput