Atat de aproape! Zi de doliu in Ro, in Europa

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

E cumplit ce se intampla. N-am cuvinte.
Mi-am aruncat ochii pe lista cu raniti. Multe nume romanesti. Poate cineva-i cunoaste, poate familiile lor din Romania nu stiu inca nimic de ei...
S-auzim de bine.

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Cumplit. Eu am auzit ca e vorba despre Al Quaida. Stiti, 11 Martie este exact la sase luni de 11 Septembrie. Nemernicii. Oare nu se poate face ceva, sa-i starpeasca de pe fata pamantului pe gunoaiele astea? Pana cand mai omoara oameni nevinovati???!!! Pana cand o sa-i lase???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

da, Al Quaida a revendicat atentatul....de ce trebuie sa moara oameni nevinovati pentru jocurile lor murdare??...traim intr-o lume nebuna..

Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti..si sa le dea putere supravietuitorilor!

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Al Qaida a revendicat atentatul!... asa anunta posturi radio-tv din Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blancas spune:

poate desi ar trebui sa mentin intima istoria lor,revin sa scriu despre acel prieten al tatalui meu care fusese in tren.Au avut zile de la Dumnezeu.Cu o statie inainte au coborat din vagonul complet distrus pt ca nu aveau loc sa stea jos.Si vagonul lor a explodat,dar a fost se pare mai putin afectat.Va imaginati prin ce au trecut ,corpuri zburand pe langa ei...Au iesit pe geam;ziceau ca era unul care ii buzunarea pe morti.E dantesc ce s-a intamplat si prin ce au putut trece bietii oameni.Imi e greu sa nu ma gandesc la cele intamplate,sa merg inainte ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.Au ramas socati saracii; ei cred ca sunt multi straini printre morti,inclusiv romani.E pacat ca oameni nevinovati platesc pt o "cauza" absurda.E strigator la cer.Si cand te gandesti ca noi ne alegem politicienii care ne duc la razboi.Cum pot acesti politicieni avea atat dispret fata de propiul popor,fata de valorile umane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei ce si-au pierdut viata si sa le dea putere si sanatate celor ce au supravietuit !

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Este groaznic sa te simti neputincios!
Toata lumea plange si ne rugam pentru sufletele celor disparuti nevinovati! Dumnezeu sa-i odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janib spune:

Este infiorator. Ieri a fost o zi cumplita. Am studiat lista de zeci de ori. Mama nu a mai avut lacrimi gandindu-se ca fratele meu ar fi putu fi in acel tren la aceea ora.
Oricum nu pot intelege cum cineva poate sa omoare fiinte, suflete doar pentru a dovedi ceva. Scopul nu scuza in nici un fel acum mijloacele

Sa ne rugam pentru victime iar pentru cei raniti de sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

aveti aici o lista cu persoanele spitalizate.. din pacate se afla si romani..
in caz ca intereseaza pe cineva..
datele se rectualizeaza la aprox 30 de min.
http://www.madrid112.org/not00.asp?id=221

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Din pacate prea multi romani se afla pe acele liste!Prin ce trec oare familiile lor din tara?Si totul pentru ce?Pentru o politica pe care nu o mai intelege nimeni...pentru putere...pentru bani!Cand vad ce oameni stau in bancile Senatului si a Parlamentului mi se zburleste pielea pe spate!Noi i-am ales?Cateodata stau si ma gandesc cum poate sa ne mai suporte D-zeu pe acest pamant?Unde este dragostea,linistea de alta data?

Mergi la inceput