Fete din Austria ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 7
Nelke spune:
Uite ca vine primavara si se īntorc pīna si pasarile calatoare, precum Corolada noastra ! Care Corolada era ca disparuta (cu docomente sau fara) si era cīt pe ce sa punem SRI-ul pe urmele ei... Vezi, dom“le ca te baga lumea īn seama, desi te cautam la telefon (Toria, eu) si nu catadicesti sa raspunzi ??? Asa ca nu mai da la soareci si treci la semnat de condica ! Ai auzit ?
Ah, Anto !Tot n-am iesit la fugit/alergat, teoria e īntotdeauna mai buna decīt practica ! ("de mīine...")
Iar pe Toria o rog frumos sa nu se lase coplesita de astenia primaverii !
Alinah, mare lucru de aranjat fatada !
Ca n-om fi noi de ieri !
"Afara e vopsit gardul, īnauntru...leopardul !"
Sapam noi o pivnita si punem acolo lucrurile de valoare...
M-am gīndit sa-ti fac drept cadou-la-cadou un CD cu Maria Tanase: "M-aaam juuuuraaat ca n-oooi mai beeee..."
Altfel, stiu ce simti: e o chestie grozava sa faci ce ar putea teoretic si altii cu multa truda (mai ales financiara), dar acel "Woow !" si pumnul ridicat īn vazduh a victorie, nu oricine cunoaste acest sentiment de victorie ! Victoria noastra...!
Amelia, nu ti-am scris niciodata direct pentru ca nu ma pricep la sfaturi "de specialitate"; dar vii de 1 mai, vii cu gasca noastra ? Grozav, vino !
Andreea , īnca nu ti-am spus bun-venit, dar cred ca ti-ai dat seama ca am facut-o īn sufletul meu, atunci cīnd te-am nimerit ieri din greseala (da“nu prea mare, nu-i asa ? ...)la telefon, ca va explic imediat:
Pai, Babee, eu (colonel SRI), tocmai īmi cautam generalul SRI (waw !era si prima oara !) si cum eu am zeci de convorbiri telefonice pe zi, notasem pe un cearceaf mare de hīrtie (cam 50x35 cm) care e mereu pe biroul meu (si cīnd se umple schimb pagina) printre multe altele si un numar de telefon... litera "A" era valabila, numai ca... da“tot am nimerit bine, fetelor, la voi, la gasca ! Restul s-a rezolvat () iar transporturile mele functioneaza cu precizie de 98% (ca nu totul depinde de miiiine !)
Auzi, Babee ? Ce-ar fi sa-l īnsuram pe Bubu cu Daria ? ca eu pe Daria am vazut-o, e grozava ! Plus c-ai avea niste cuscri pe cinste, pe Cat si pe Liviu !!!
Pīna una-alta sa-ti arati persoana de Ziua Muncii la Linz.
Cat pleaca īn Romānia la data cu pricina. Dar nu mai putem amīna īntīlnirea, e deja amīnata odata, daca iar o amīnam nu mai iese nimic ! Dupa ce terminam asta vine urmatoarea īntīlnire: Salzburg !...O sa vedeti voi...
Dealtfel, fetelor, cine pleaca de Pasti īn Romania ?
Eu zic sa se īnscrie pe o lista, ca sa le putem cīnta īn cor: "Trenule, masina mica.." "Du-ma acasa, mai tramvai.." etc.
Noi sīntem aici si cīnd va reīntoarceti ne gasititot aici. Cu alte cuvinte, va duceti acasa si reveniti acasa !
Nelke
P.S.: va divulg un secret: cīnd vine Cat īnapoi din Romānia, am pus la cale sa "maritam" mītza lui Cat (pe nume Clara)... o sa mai vedeti voi evenimente, cīnd revine Cat din Romānia...īnca nu vi le spunem pe toate, hi, hi !
Nelke
alinah spune:
Fetelor v-o recit scurt de tot, nu stiu de ce sunt ffff obosita, iar maine la 5 dimineata sunt in picioare, ca la 6 o luam catre Wiener Neustadt, ne-a apucat de construit case , ce vreti . Asa-s , isi fac de lucru . Asa ca doar va anunt ca nu m-am vazut cu bebica al meu, caci dr era la un seminar si eu am fost singura de pe lista care n-a fost anuntata, am vazut lista, parol Asa ca ne facem cu ochiul luni .
Sper sa ne vedeam maine pe seara la o epistola mai lunga, asa cum v-am obisnuit deja...vorba lunga
V-am pupat pe toate
Babee spune:
Alinus..si eu asteptam aici povestea si pozica lui bebe....mai e mult pana luni???Pupici si sanatate!
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu
andreeacc spune:
Dragelor, vad ca sunteti f harnicute....eu imi fac de cap, ca de sotu' e in delegatie, asa ca zilele astea ne-am tot plimbat ...azi chiar am fost la SCS cu micutul Bubu (si mamaica lui, bineinteles) care e un dulce, sa vedeti ce mutrisoare face, nu imi vine sa cred ca si Sebastia era asa micut numai acum 4 luni......
Si, ca tot veni vorba de Sebastian, trebuie sa ma laud si eu un pic...asa ca de acum 2 seri a inceput sa zica ceva ce seamana cu "tata" si incurajat si aplaudat fiind de catre mine, acuma nu se mai opreste.....ce mandru o sa fie taica-su cand l-o auzi!....iar in seara asta am descoperit ca grasunelu' a inceput sa se intoarca si de pe spate pe burta (la capitolul asta am fost restantieri....bine ca nici piciorul in gura nu il bagam inca, incercam dar e burtica in drum....)
cam atatea vesti de pe la noi....va pupam
Andreea si Sebastian - 07.10.2003
http://community.webshots.com/user/andreeacc
carolada spune:
buna fetelor,
sunteti niste dulceti toate ca nu m ati uitatde suparat nu ma suparam eu oricum ,dar nu e mai bine sa va starnesc oleaca ,plangandu ma de una de alta?eh,asa sunt eu mai carcotasa,nu va suparati pe mine
am citit iar tot ce ati scris,sunt la zi,astept diploma de "carcotas fruntas".
nu stiu dac am zis bun venit la fetele noi,chiar dac am zis ,nu i nimic,mai bine de 2 ori decat niciodatawillkommen,wellcome,!
babee,ma enerveaza pozele tale(actor sa l faci,draga ca vad ca are stofa deja,manca l ar mama),ca tot n am vazut ochisorii lui bb cei verzi(cred c o sa l hipnotizez),mi s a pus pata pe ei,poate i oi vedea la "gaseala"(gaselnita?!)din Linz,deci ma inscriu sa vin si eu ,SRI trece ma la listuta,al meu nu cred ca vine ca e baiat muncitor,nu ca altii care vor numai sa se plimbe(adica eu)asa ca o sa ma milogesc la nelke sa ma ia si pe mine copilot,dau si eu o bere
mi a fost sincer dor de salzburg,parca nu mi mai gasesc locul in ro,stau ce stau si ma plictisesc,mai ales fara ursuletul meu.vazut neamurile,prietenii -2-3 zile ajunge,dupa aia vreau inapoi.mai bine sa vina ei la mine.
am avut indigestie alimentara de la niste maruntaie de porc,sa mor nu alta,am bolit 2 zile,si acuma mi e greata cand ma gandesc
.
cam atat,
noapte buna,romania,oriunde ai fi,
carolada
MonicaGj spune:
Va doresc tuturor un sfarsit de saptamana placut , plin de soare si caldura.
Aici e primavara adevarata.
Natura s-a trezsit la viata.
Am o perioada foarte incarcata si abia mai fac fata cu verificatul hartoagelor la birou.
Sper ca dupa Paste sa pot sa activez si eu ca lipsesc de ceva vreme si nu-i bine.
Super frumos , s-a marit gasca.
Fetelor noi , bun venit.
Miercuri 17, a venit primarul de la Holenstein , a verificat locuinta si si-a dat OK-ul.
Astept cu nerabdare sa vina GG acasa .....si toate celelalte.
Va pup pe toate ( fara exceptie).
P.S. Intrase-m sa-mi verific posta electronica si sa vad ce-ati mai postat.
Si cand am vazut subiectul nostru pe pagina 2 , m-au luat caldurile si....
uite c-am mai postat si eu.
Cat spune:
Salutare si de la noi, dragelor! Acum ca a dat caldura am
fost si noi mai toata ziua plecate si n-am mai avut timp sa stau la
calculator...Acum, am prins o clipa si hop si eu sa vad ce mai faceti...Sunteti bine cu toatele, da? Noi am fost ieri la gradinita, de 4 saptamani o las pe Daria in fiecare joi cate 2 ore pt acomodare cica si ii place teribil, suntem foarte incantati si sper ca din septembrie cand va incepe sa nu avem probleme...Cam astea sunt noutatile pe la noi.
TORIA, multumesc mult de tot , a ajuns calendarul! Am inteles cum functioneaza, sper sa se si potriveasca.La tine cum a fost? Mai vorbim noi sa-mi explici...
NELKE, ce e pe la tine, mergeti la ski? Deci asa cu Clara, i-am pus "gand rau"...aranjam noi cand ma intorc din Romania. S-ar putea sa ajung pe la Constanta, sa salut si pentru tine?
Babee, multumesc de aprecieri! Eu ti-am mai zis ca tot l-am admirat pe Bubu al tau,e tare dulce(ti-am zis ca vreau si eu unul, ne punem pe treaba), deci daca vrei sa ne incuscrim ...Daria e cu 2 ani mai mare decat flacaul tau dar se poarta, nu?!
Fetelor va pupam pe toate si va dorim un sfarsit de saptamana frumos si plin de soare.
,
Catrinel si Daria
TORIA spune:
Cat ma bucur ca l-ai primit chiar ma gindeam sa nu se fi pierdut pe undeva,eu sper sa functioneze la mine si la prietena mea a iesit ce am vrut.Si la noi a fost azi frumos de maine zice ploaie dar e buna si asta sa se mai topeasca din zapada.Monica bine ca ai mai dat si tu un semn de viata si e totul bine la voi,sa ne anunti pe cand ajungi in Austria poate mai punem de o intilneala.Anto draga tu de cine fugi de 3 zile?vezi sa nu faci febra musculara sa trebuiasca Radu sa te masezeca e rau atunci.Noi sintem deja la capitolul 5 si Klavier cu Madalina nu au mai scris nimic oare cine le-a suparat?O zi buna va doresc.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
anto spune:
Tori, esti afurisita rau,sa vezi ce te alerg eu de nu te vezi ,cand te prind .Pe bune ca am facut febra ,da“ma mir ca tu nu te plangi dupa aia 10km.
Am vorbit cu Gabi la telefon si era f. suparata ,de ieri pana azi a trebuit sa stea cu Bubu in spital ,e terminata fizic si psihic ,nu a dormit de cateva nopti ,azi ia dat drumul acasa o sa va scrie ea mai multe cand i-si mai revine,principalul e ca Bubu e mai bine si a dormit azi toata ziua .
alinah spune:
Buna fetelor...acusici am ajuns si eu acasa, dupa ore de cautat si ales gresia pentru casa. Munca grea, nu gluma , bine ca nu trebuie s-o si punem. Gresia, ce-ati crezut?
Ieri, dupa 500 de km in masina, cu inima in gat de cate ori depasea, schumacherul familiei o alta masina sau camion, am ajuns pe la 6 pm inapoi acasica, eram atat de obosita caci m-am aruncat direct in pat si dormit pana azi pe la 9!! Va dati voi seama?? Sa ma trezesc eu la 5 dimineata, ca s-o iau din loc!! Iooo, care la ora 5 dimineaza de obicei merg la culcare Si cand ma gandesc ca mai am de facut inca o data drumul asta, la Wiener Neustadt
Cat, , asa te vrem, ne dai tarcoale mult mai des , domnisorii deja te petesc, noi deja ti-am facut pasaport austriac si te cinstim cu bere austriaca, al meu sufletel zice ca-i cea mai buna . Nationalistul Poate ajungi la intalnirea de 1 Mai, poate apuci sa te intorci de la Romanika. Ti-am vazut comoara, acum stiu de ce plangea galagiosul lui Babee .
Nelke, colonele draga, n-am ajuns la raport, da, am facut flotarile de pedeapsa, sa traiti , dar ai citit cum am cazut lata, ca o musca alergata cu pliciul Am adus fondante, bune? Mai am de adus si bezele??
Mie-mi spui Gabita, ce teapa am luat, sa nu-l vad pe bebica . Si cand te gandesti ca ma facusem frumoasa, special pentru asemenea intalniri si nimic, sta acolo ascuns, probabil s-a vorbit cu nenea doctoru' sa-mi traga teapa Dar, luni, il prind la cotitura si sa vezi ce de tandreturi ultrasonice Ce iti face galagie?? Cu turele prin casa cum stai?
Carolada, gata, SRI-ul si-a pus antenele in functiune si ti-a facut dosar de participari la zaiafeturi culturale Asa, sa te stie tot poporul
Amalia, bine ca-i puiul bine si o sa vezi ca o sa uite repede de zilele cu injectii si o sa aiba din nou numai jucarele in cap
Poate va puneti net acasa si asa o sa fii mult mai repede pe teava, la barfa . Te astept cu noutatile despre 1 Mai
Monica , spor la treaba, da de furca dosarelor , de noi, ai vazut, nu scapi asa usor, acum stim ca mai ai putin si esti in Austria, scapi de dosare, o sa fii numai a noastra
Eu sunt singura care nu mai face sport?? Cel putin, acum cu burta la gura...vad ca alfel, vreti sa aratati tare bine la intalneala, eu cu cine votez???
Va pup , pe toate
Lista de 1 Mai: Nelke, Toria, Loredana, Babee, Anto, Alexagandi, Andreea, Carolada, Alina.