Exista un subiect scris de gabid..poate te ajuta fetele moderatoare...cu 2 tratamente, unul al sotului meu si unu' al sotului gabitzei..
AniS
Subiectul se cheama "Tratamente oligospermie" si este mai in urma ,cred ca dupa pag 15.
Gabi.
Multumesc, Anis, gabid.
Am citit tratamentele. Ar trebui sa fie foarte constiincios. Nu stiu daca o sa reusesc sa-l fac sa ia de 3 ori pe zi vitamine. Pana acum am incercat sa-l conving cu ceai de napraznic, dar nu prea am reusit. Totusi, laptisor de matca, vit. A, C, E, seleniu si zinc ia, dar o data /zi.
Chiar daca nu sunt asa de multi (20 mil.), motilitatea este buna (70% in primele 2 ore, la 4 ore fiind 60%). MAcar bine ca au viteza.
Dar mai teama mi-e de partea cu morfologia....50% normali...
S-a mai confruntat cineva cu diagnosticul de teratospermie??
Tratamentele sunt pentru oligospermie si astenospermie sau pentru imbunatatirea calitatii lichidului seminal, in general (asta presupunand si forma lor)?
Va
Dana
Sotul meu ia napraznic pastile pt ac nu suporta ceaiul.Si al meu face urat cand ii duc pumnul de medicamente...acum are mai putine...adica
telina2x3/zi
napraznic2x3/zi
zinc2/zi
potent power3/zi
cartilaj de rechin 1/zi
vit E 20 zile si 10 zile pauzaa
coenzima Q 10 1/zi
vitA 1/zi
spirulina 2x3 /zi
tinct de branca ursului 50 pic x2/zi
Este a doua luna de potent power.Dupa 3 luni oprim si vom reincepe tratamentul in iulie pt FIv-ul din oct.
Gabi.