Fetele din USA, poftiti la o barfa! (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Laura Takacs spune:
M-am intors, si fui foarte productiva, adica m-am usurat de $362, si sigur cand ajung acasa o sa constat ca n-am luat mai nimic.
Lasa, mai iertati si voi, pe forumul asta (DC) sunt multi care au un chip on their shoulder. N-a iesit prea mare scandal.
polux spune:
Fetele, treceti-ma si pe mine pe listuta voastra, chiar daca deocamdata doar chibitez citindu-va si nu ma implic prea mult. Dar din pacate nu prea am dispozitia necesara acum si nu vreau sa intristez pe nimeni.
Deci din Chicago, va pupa pe toate
Liliana
mihaelabebe spune:
Conchito Io votez tot cu sotzu' asa ca fugi si sa nu te prindem pe aici.
Elena,merci!Masina mi-a cumparat-o soacra,femeie finuta ,ca inainte sa mi-o ia m-a sunat sa ma intrbe daca-mi place modelul.Asa ca Iubi,iti spun diseara de unde a cumparat-o ca habar nu am.
Mn, io-s obsedata cu grillu' cu carbuni si numa de ala am vrut.Ca io daca am o pata pe creier,aia acolo ramane.
Laura si pe mine ma intereseaza subiectul cumpararii unei case.Am vrut sa cumparam anul acesta, dar mai asteptam pana la anu'.
Pupici si mutati-va calculatoarele afara ca a venit primavara!
mihaelaH
Laura Takacs spune:
Mai, a atentat careva la prapaditele de Lean Cuisine ale mele din freezer. Da' nu-i nimic ca stiu ca nu s-a saturat. Io fac eforturi considerabile sa ma abtin de la suplimente, ca sunt in cura de slabire dupa bebe.
Laura _Oprescu spune:
, ce luai, madame, de 362 de dolari ca si mor....mi se pare enorm...de fappt ce ai cumarat pentru cat timp ai cumaparat? hai te rog sa imi raspunzi sa ii arat sotului...
mihaelabebe spune:
Laura, ia pune mana fata si scaneaza recepitu' ca si io vreau sa-i arat lu sotu'.
mihaelaH
Laura Takacs spune:
De $50 steaks, de alti $15 carne de porc, bere, vodca, whiskey, toate la sticla mare si fiecare $30 bucata, diapers $30, carte si halat de baie lui Calin alti $30, lapte, oua, aperitive (pe astea le incerc pe rand, va recomand Taquitos) Tiramisu (2x1$0), cereale ($5.59), detergent de vase, farfurii de hartie, flori pt mama, salata, rosii, cartofi, sifon (Seltzer), paine, cred ca inca ceva, dar nu mi-aduc aminte.
Laura Takacs spune:
Noa, unde vi-l trimit ca-l am aici, ia stai sa vad daca vi le-am spus pe toate. Ia uite am uitat Easter basket pt Calin $15, manusi de cauciuc $5, saci de plastic pt garbage si inca ceva de $13, care nu stiu ce inseamna, da' poate acasa sa dumiresc ce-am luat.
Laura Takacs spune:
Pe bune ca in weekend va scanez receiptul si va dau linkul sa-l vedeti. Beutura si steakurile sunt scumpe. numai alea au facut jumate din cumparaturi aproape.