Fetele din USA, poftiti la o barfa! (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

si io zic tot ca fetele, ca un overtime cu sotu' e cea mai buna alegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

M-am intors, si fui foarte productiva, adica m-am usurat de $362, si sigur cand ajung acasa o sa constat ca n-am luat mai nimic.

Lasa, mai iertati si voi, pe forumul asta (DC) sunt multi care au un chip on their shoulder. N-a iesit prea mare scandal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Fetele, treceti-ma si pe mine pe listuta voastra, chiar daca deocamdata doar chibitez citindu-va si nu ma implic prea mult. Dar din pacate nu prea am dispozitia necesara acum si nu vreau sa intristez pe nimeni.
Deci din Chicago, va pupa pe toate
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Conchito Io votez tot cu sotzu' asa ca fugi si sa nu te prindem pe aici.
Elena,merci!Masina mi-a cumparat-o soacra,femeie finuta ,ca inainte sa mi-o ia m-a sunat sa ma intrbe daca-mi place modelul.Asa ca Iubi,iti spun diseara de unde a cumparat-o ca habar nu am.
Mn, io-s obsedata cu grillu' cu carbuni si numa de ala am vrut.Ca io daca am o pata pe creier,aia acolo ramane.
Laura si pe mine ma intereseaza subiectul cumpararii unei case.Am vrut sa cumparam anul acesta, dar mai asteptam pana la anu'.
Pupici si mutati-va calculatoarele afara ca a venit primavara!

mihaelaH

Mergi la inceput

Mai, a atentat careva la prapaditele de Lean Cuisine ale mele din freezer. Da' nu-i nimic ca stiu ca nu s-a saturat. Io fac eforturi considerabile sa ma abtin de la suplimente, ca sunt in cura de slabire dupa bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

, ce luai, madame, de 362 de dolari ca si mor....mi se pare enorm...de fappt ce ai cumarat pentru cat timp ai cumaparat? hai te rog sa imi raspunzi sa ii arat sotului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Laura, ia pune mana fata si scaneaza recepitu' ca si io vreau sa-i arat lu sotu'.

mihaelaH

Mergi la inceput

De $50 steaks, de alti $15 carne de porc, bere, vodca, whiskey, toate la sticla mare si fiecare $30 bucata, diapers $30, carte si halat de baie lui Calin alti $30, lapte, oua, aperitive (pe astea le incerc pe rand, va recomand Taquitos) Tiramisu (2x1$0), cereale ($5.59), detergent de vase, farfurii de hartie, flori pt mama, salata, rosii, cartofi, sifon (Seltzer), paine, cred ca inca ceva, dar nu mi-aduc aminte.

Mergi la inceput

Noa, unde vi-l trimit ca-l am aici, ia stai sa vad daca vi le-am spus pe toate. Ia uite am uitat Easter basket pt Calin $15, manusi de cauciuc $5, saci de plastic pt garbage si inca ceva de $13, care nu stiu ce inseamna, da' poate acasa sa dumiresc ce-am luat.

Mergi la inceput

Pe bune ca in weekend va scanez receiptul si va dau linkul sa-l vedeti. Beutura si steakurile sunt scumpe. numai alea au facut jumate din cumparaturi aproape.

Mergi la inceput