V-ati realizat profesional in tara de adoptie?

V-ati realizat profesional in tara de adoptie? | Autor: Julie

Link direct la acest mesaj

(Sondaj propus de Hollen):
V-ati realizat profesional in tara de adoptie?

Intrebare sondaj:
(Sondaj propus de Hollen):
V-ati realizat profesional in tara de adoptie?


Rezultate:
Da   [32%] 51 voturi
Nu   [32%] 51 voturi
Suntem pe calea cea buna   [35%] 55 voturi


Status sondaj: Inchis  »»   Total Voturi: 157 numarate  »»   Ultimul vot: 20/12/2004 13:40:10 

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hollen spune:

Din proprie experienta cred cu fermitate ca nimic nu e imposibil. Uneori ia mult timp sa-ti realizezi dorintele, insa, cu perseverenta, poti. Asa si cand e vorba de cariera.
Sunt in Statele Unite de aproape doi ani si sunt pe calea cea buna. Am venit, dupa terminarea facultatii, cu un program de specializare in management hotelier si ador ceea ce fac.
Si mai stiu ca multi romani veniti aici sunt cel putin pe calea cea buna. Nu cred ca ma insel, nu?
Astept raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

Da, as putea spune ca m-am realizat profesional. Lucrez in domeniul in care imi place, am avut norocul si sansa ca aceasta profesie pe care o practic sa fie foarte respectata aici, si moral si financiar, iar ceea ce ma multumeste si mai mult este posibilitatea de a inainta pe plan profesional, (master, doctorat), ceea ce in Romania.......

Andreea si bb Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

mi-a luat ceva timp, insa acum sint multumita.
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Am terminat o inginerie, una din multe! Nu am facut facultatea cu pasiune ci cu constiinta. M-am indragostit de ceea ce invatam in ultimii ani cand am reusit sa inteleg ce invatam. Nu am practicat acasa. Nu practic nici aici. Dar sunt convinsa ca mi-a folosit. Ceea ce fac aici imi place. Lucrez in domeniu tehnic, am avansat incet, incet si am acum o pozitie care mi se potriveste manusa (zic eu). Ma simt implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

NU poti sa le ai pe toate, cu atit mai mult intr-o tara straina , in care nu conteaza diplomele de acasa si e greu sa le echivalezi la adevarata valoare..Ai nevoie de sacrificiu , studii refacute ..si m-am saturat de atita scoala! Ptr. mine oricum in viata mea primeaza fetita mea, si profesia a ramas de mult in urma dar eu sint fericita asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik spune:

Si eu urmeaza sa emigrez in Canada si as dori sa stiu cum as putea sa-mi echivalez diploma de igienist dentar, ca sa-mi pot practica meseria si acolo. astept orice informatie despre acest domediu de activitate.Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Cred ca cel mai dificil e inceputul si acceptarea de catre cei din jur , in rest , poate sunt mult mai multe usi deschise decat acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luipetra spune:

Nu am avut ce sa votez pt. ca n-am plecat inca. Dar o voi face cat de curand. Sansele sa ma realizez profesional in alta tara mi se par uriase in comparatie cu ceea ce ofera in prezent Ro medicilor. Aici nu ma refer strict la salariul de mizerie, cat mai ales la conditiile sub-umane in care se presupune ca trebuie sa-mi tratez pacientii. Am facut meseria asta din pasiune si nu ma pot obisnui cu ideea ca oamenii platesc lunar milioane la asigurari si banii se duc pe apa Sambetei. Dar asta-i alta poveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelajulia spune:

Da, pot spune ca m-am realizat profesional, adica la experianta avuta in Ro ca asistenta med. am reusit sa adaug experienta in conditii mult mai civilizate aici. Mi-am echivalat diploma mult mai repede si mai usor dacat ma asteptam, desi nu stiu daca a fost un merit al pregatirii profesionale complete din Ro, sau un simplu noroc de informare. Poate toate la un loc. Pot sa continui cu ce specializare mi-ar place si sa fiu platita la un nivel decent. Asta insa dupa ce nasc....

Sa fiti iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anima spune:

Buna!
Nu am ce sa raspund, pentru ca sint inca in Romania, insa din cite stiu, fosti colegi care au plecat de citiva ani, s-au realizat chiar in domeniul in care aveau pregatire si experienta.
Si eu vreau sa fac pasul asta, ma tot uit pe montreal.ro si pe alte forum-uri, as vrea sa stiu cum pot sa aplic, de unde sa obtin formularele, si, foarte important: ce sanse sint sa gasesc un job, avind in vedere ca sint psiholog? Astept raspunsurile voastre, cu mare interes!
Tot citind mesajele voastre pe forum-uri, mi-am dat seama ca sinteti taaaaaaareee simpatici si deja va indragesc!

Mergi la inceput