Vreau sa va intreb si eu ceva.In 8.02.2004 am inceput sa citesc la Calatoriile sufletului - Supa de pui pentru suflet de femeie.Mi-a placut foarte mult ce au postat fetele(povestioare din carte)si mi-am comandat si eu 8 "Supe".De cand le-am primit am scris si eu aproape in fiecare zi o povestioara acolo.Credeti ca e vreo problema? Pe coperta in interior scrie:"Nici o parte a acestui volum nu poate fi reprodusa,in nici o forma,fara permisiunea scrisa a editurii Amaltea."
Eu zic ca intr-un fel s-a facut reclama la aceste carti si toate fetele care au citit si-au comandat cartile(si nu doar una).Fetele care nu au cartile sunt incantate sa citeasca si ne roaga sa scriek cele care avem deja cartile.
Va rog sa-mi spuneti si daca nu e voie ma opresc.Multumesc!
alina
Alina eu zic sa stai linistita pentru ca asa cum ai spus si tu practic toate fetele care au scris cate o povestioara au facut reclama cartilor. Gandeste-te cate carti au fost comandate de fetele din toata lumea. LILIANA!
Multumesc Liliana pentru incurajare,eu oricum am postat si azi o povestioara,de fapt nu castig nimic din asta.
alina
parerea mea...
cei in cauza nu au avut decat de castigat, ei si nu tu.... tu nu ai scos nici un profit de pe urma asta...
cred ca asta e mai mult valabil pt alte persoane care vor sa reproduca in cartle lor sau in ziar etc. parca se cheama plagiat..
dar pt ceea ce ai facut tu.. poate ar trebui sa te recompenseze...
In lumea reala se lasa cu procese nu cu recompense, din pacate.
Va sugerez sa folositi PMul pt genul asta de subiecte sensibile. Un site despre bebelusi, sarcini, mamici a pierdut acum vreo 2 ani un proces cu o editura exact din aceste motive. O sa caut articolul si va dau un link catre el.
multumesc pt intelegere
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Multumesc papadie ca mi-ai raspuns.Daca e asa treaba nu mai postez din Supe... Te rog totusi,cand gasesti link-ul despre care ai zis scrie-ne si noua.Multumesc inca o data!
alina