Cineva din Campina ?
Mamici din Campina-Prahova unde sunteti?
Cineva care a terminat Liceul Nicolae Grigorescu ?
Astept sa-mi scrieti!!!
Melania si Anna-Luciana cea frumoasa si desteapta
melania
Raspunsuri
Laura _Oprescu spune:
Melania,
dar tu mai locuiesti in Campina? sau te-ai stabilit in Bucuresti?
Pe permisul meu din Ro, am adresa din Campina...pe Kogalniceanu,daca stii...Noi am mai povestit odata un pic ...parca il cunosteai din vedere pe sotul meu Adi Oprescu...Noi insa am locuit in Bv,dupa ce am terminat facultatea acolo pana am plecat in US.
Ce mai e nou prin Campina? Cand mergeam cu Rares acolo, cel mai tare ma deranja ca nu era un parc pentru copii>mergeam pe bulevard unde era un parculet cu trei leagane in el si alea de fier ...In rest,imi place ca oras ..e mic, linistit, e bulevardul ala superb..
Laura _Oprescu spune:
am uitat sa precizez ca si Adi si VLadi au facut liceul la Grigorescu,
iar multi din clasa lor sunt pe aici sau prin Canada(Radu Cercel ,Anca Voinea, nu imi vin numele in clipa asta)..
Jeff spune:
Buna Laura,
Domicliul meu este in Bucuresti, dar ma simt campineanca pana la moarte. Pentru mine Bucurestiul nu inseamna decat locul unde castigam banii, in schimb Campina este TOTUL!!!
Acolo ne petrecem fiecare sfarsit de saptamana, sarbatorile si parte din vacante.Sotul meu care este bucurestean 100% s-a indragostit iremediabil de Campina. El este medic stomatolog si-si permite sa lucreze (la cabinetul lui) doar cateva zile din saptamana, restul fuge la Campina.
Sa stii ca exista un parculet pentru copii destul de dragut, noi mergem mereu cand este vreme buna - pe Campinita (acolo stam)la capatul Bdului Carol I pe unde se merge spre Cornu, Sinaia etc
Ma bucur mult ca mi-ai scris, astept si alte/alti campineni.
P.S. Nu sunt sigura pe care dintre fratii Oprescu ii stiu din vedere din liceu, pentru ca eu sunt mai mica decat ei - am absolvit liceul in 1994.
Ce face bb din burtica?
te sarut,
Melania si Anna Luciana
melania
Laura _Oprescu spune:
uite ca parcul ala nu stiu,dar da ai dreptate,Campinita e superba...acolo am si alte rude ..Sora mea s-a maritat tot cu un campinean Stefan (Doru) Moise si ei locuiesc in Ploiesti...dar sora lui locuieste pe Campinita unde au o casa superba...Noi ,Inclusiv Adi, am terminat in 1992 asa ca daca e sa cunosti pe vreunul din vedere cred ca pe el il stii....El insa e pe dinafara habar nu are..
no, intre timp a sunat telefonul si am pierdut sirul la ceea ce voiam sa povestesc...lasa mesajul frant ...pe altadata!pupici