Topic Science Fiction/editia DESPRECOPII
Raspunsuri - Pagina 13
ovidiu bufnila spune:
Alina,
am o idee bestiala!
Ovidiu
quote:
Originally posted by alina morostes
Multumiri si felicitari!
Mai asteptam SF cu nerabdare.
alina
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
ovidiu bufnila spune:
Jenifer, am o idee bestiala!
ovidiu
quote:
Originally posted by jennifer
Special pentru noi ? Hmmmm... Domnul in cauza a facut valuri mari (si s-a lasat cu apostrofari serioase) pe eva.ro iar de ieri le "delecteaza" si pe forumistele de pe culinar.ro.
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
ovidiu bufnila spune:
Arhistefy, am o idee bestiala!
Ovidiu
quote:
Originally posted by Arhistefy
Foarte, foarte frumos!!!
Cu drag,
Mihaela
ovidiu bufnila spune:
Roxana, am o idee bestiala!
Ovidiu
quote:
Originally posted by roxana1974
Foarte interesanta povestioara. Clar ca e special pentru noi, cele de pe acest forum :) Abia astept sa citesc si altele.
Roxana
ovidiu bufnila spune:
Iren,
Am o idee bestiala!
Ovidiu
quote:
Originally posted by iren
Multumim si ne delectam
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
ovidiu bufnila spune:
Roxana 1974, am o idee bestiala! Imi este cunoscut acest nume! E acelasi cu cel pe care il stiu?
Ovidiu
quote:
Originally posted by roxana1974
Foarte interesanta povestioara. Clar ca e special pentru noi, cele de pe acest forum :) Abia astept sa citesc si altele.
Roxana
ovidiu bufnila spune:
Lia, am o idee bestiala!
Ovidiu
quote:
Originally posted by Lia
Bine ai venit la ,Ovidiu!
ovidiu bufnila spune:
Gandacelu' le am o idee bestiala!
Ovidiu
quote:
Originally posted by gandaceluquote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Digitalele aveau coarne bine ascutite. Aveau clesti taiosi, aveau colti fiorosi care sângerau neincetat. Aveau ochi periculosi, plini de flacari, de nori trandafirii si de virusi informationali gata, gata sa dea o lovitura de proportii tuturor structurilor informationale ale universului digital.
Pofticioasele! Hulpavnicele!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
ovidiu bufnila spune:
Ingerilor, am o idee bestialaaaaaaaaaaaaaa!
Ovidiu
ovidiu bufnila spune:
Descantec, Desprecopii, Ortansa, Qsar, Cristina, Alba, Alina Morostes, Julie, Jeniffer, Arhistefy, Iren, Roxana1974, Lia, Dana, Gandacelu, Conchita, Dede si mii de burticoase si Bufnila lupta impotriva Dragonului Negru
heroic fantasy scris in exclusivitate pentru ingerii din www.desprecopii.com de
Ovidiu Bufnila
Descantec urmari norul cenusiu care plana pe deasupra copacilor digitali furati din Virtual de Ovidiu Bufnila, furaciosul. Ortansa intreba incet, e dragonul cel negru? El,sopti Alba, pregatindu-si umbreluta sa-l altoiasca pe solzosul care avea de gand sa infulece toti bebelusii de pe planeta Pamant. Conchita spuse ca avea ea o licoare fermecata iar Adriana1974 marturisi ca avea pregatit un fictional marin cu care sa inece aratarea. Gandacelu din Canada aduse cu ea un elan sa storcoseasca-n copite dragonul ticalos iar Julie si Jeniffer pusera la cale o ambuscada parfumata. Lia, Dana si Alina Morostes invaluira cerul cu o mantie misterioasa sa incurce aratarea in propriile ei fantasme iar Arhistefy si Iren chemara fanfara din Dublin sa-l asurzeasca pe impricinat. Qsar aduse si ea o iarba miraculoasa din gradinile digitale pazite de stapanul inelelor, Desprecopii deschise un nou topic sa se scrie acolo despre mandra victorie, Dede promise sa scrie un mesaj frumos despre ploaia de flori sa moara de necaz solzosul iar Ovidiu Bufnila promise tuturor ca va canta aceasta mare batalie intr-o fictionala de rangul I ceea ce si face acum. Mii de burticoase s-au preschimbat intr-o ploaie de flori care a cazut peste dragonul cel negru ingreunandu-l atat de tare incat el, dragonul, s-a prabusit printre taste fiind luat de valurile de strigate de victiorie. Intr-un tarziu, toti eroii din aceasta fictionala s-au intalnit intr-un arhipelag digital si au mancat si au baut pana in zori ca niste adevarati razboinici care erau. Sting si Vangelis au venit sa cante, Mel Gibson a lansat un film despre vestita batalie, CNN a vrut sa-i cunoasca pe eroi iar extraterestrii de dincolo de orizontul vizibil s-au infiintat si ei plini de curiozitate aducand intr-un borcan de dulceata bine spalat cu ACE chiar nava capitanului Picard. Bineinteles ca burticoasele au dat o multime de interviuri si de autografe iar navigatorii din toate zarile s-au inghesuit sa afle ce si cum. Se mai spune ca dragonul cel negru nu ar fi fost asa de negru si ca de fapt era o tornada dar acesta e un zvon mincinos lansat de niste pizmuitori care mor de invidie ca nu-s si ei in gratiile burticoaselor, acesti minunati ingeri ai oceanului digital.