***O mica idee pentru parinti***
Acum cu ocazia Sarbatorilor vin bunicii,rudele si prietenii cu mici sau mari cadouri pentru copilasii vostri!
Vreti sa le multumiti altfel decit numai pe cale "verbala"???Iata o mica sugestie!Fotografiati-va copilul impreuna cu cadoul primit(cu ursuletul de plus in brate sau imbracat cu hainutele noi),alaturi ori de o tabla neagra,pe care ala micul o tine in minuta(sau o coala mare de hirtie) pe care scrieti: "MULTUMESC"!Apoi expediati aceasta fotografie autorului cadoului,care cu siguranta va fi tare emotionat!!!***Alba***
Raspunsuri
vilma spune:
Foarte draguta, Alba, sugestia ta. Bunicii Ancai tare se bucura cand o fotografiem in hainute primite de la ei, si sunt asa de mandri.
Ce mai, dupa o varsta sunt si ei mai usor de multumit si de facut fericiti....se multumesc cu putin...
Multumim mult.
Floare de Colt spune:
Alba, mi se pare incantatoare sugestia ta.
Multumim frumos!!!!
Te pup dulce,
Floare de colt
Deschide poarta sufletului si vezi in tot ce te inconjoara splendoarea lui Dumnezeu
Andutza spune:
Si daca pe langa MULTUMESC mai scrieti si "TE IUBESC MAMAIE" sau tataie,buni,nasica etc ii dati pe spate de tot.
tinatache spune:
Multumim mult pt idee! Acu' sa vedem daca si cine se gandeste sa trimita ceva pt nepotica lui/ei
Sarbatori fericite!
Cristina
Rodica spune:
Il putem imbraca pe bb in Mos Craciun cu sac in spate si-l trimitem felicitare de Craciun la bunici.
liv spune:
Mai, am citit si eu despre chestia asta cu multumirile in "CRESTEREA COPILULUI - 1000 de sfaturi practice" Anne Bacus. Cititi, ca are multe sfaturi interesante! Sint si multe aiurea, dar nu trebuie respectate toate, nu?