Salut sunt o tipa de 22 de ani din craiova si am cateva probleme ... mai tot timpul cand intretin relatii sexuale cu prietenul meu ma doare ... nu stiu din ce cauza ...am eu ceva? ... sunt cu el de 3 ani si nu am mai intretinut in tot acest timp reletii sexuyale cu altcineva... mai pe larg: ma doare "pasarica" in timpul actului sexual ...nu am orgasm (si nu cred ca din cauza lui pt ca este foarte afectiv... luna aceasta mia mai venity odata ciclul daca se poate spune asa...la o saptamana dupa ce mi s-a terminat ciclul mia mai cur o zii cateva picaturi de sange ...este normal? ... acum cateva luni am avut niste dureri la urinare pecare mi-au trecut cam de la sine ...nu am luat pastile decat ceva pentru piatra la rinichi ... va rog sa-mi scrie-ti si mie un e-mail pt ca nu prea stiu ce sa mai fac... multumesc anticipat
Parerea mea e ca trebuie neaparat sa mergi la un control ginecologic serios - pot fi mai multe cauze. Medicul va fi cel mai in masura sa te sfatuiasca. Problemele nu sunt de ignorat, asa ca grabeste-te! Sanatate si mult succes!
Ela